Kunst og underholdningLitteratur

Britiske forfatter Dyumore Dafna: biografi, kreativitet og interessante fakta

Dyumore Dafna (1907-1989) til i dag, selvfølgelig, er en klassiker i genren thriller. Det virker med alle deres romantiske og usædvanlige hører til high-grade litteratur. Ingen rabat på "genre" af hendes romaner og noveller er ikke nødvendig. Hendes bøger ( "Mit Kuzina Reychel", "syndebuk", "Hus på kysten", "Blå Lens", "Fugle. Tales" og mange andre) er fulde af drama, spænding, skarphed ... Finalen er næsten altid præsenterer en uventet isolation. Der er i hendes skrifter nogle hentydninger, hvad der gør læsning unik eftersmag.

familie

Rhode Du Maurier har været kendt siden slutningen af det XVIII århundrede. Familien af kreative mennesker Gerald du Maurier og Muriel Bomond havde tre døtre.

Dyumore Dafna blev født den 13. maj 1907 under tegnet af Venus. Bedstefar trak tegnefilm for magasinet "Punch", og derefter, da hendes syn forværret, skrev den berømte roman "Trilby". Udover børn Gerald Han havde fem børnebørn, hvis karakterer var udgangspunktet for at skabe billeder i romanen, "Peter Pan".

Barndommen og ungdommen

Børn Gerald du Maurier blev uddannet i hjemmet. Som barn, Daphne læst en masse, og den første kollektion af hendes noveller blev udgivet i 18 år, som blev kaldt "Hungry". Så gik hun til at fortsætte deres uddannelse i Frankrig, i nærheden af Paris. På dette tidspunkt, den anser spørgsmålet om økonomisk uafhængighed og alvorligt tog litteratur. Ved 24, udgav hun sin første roman, "The Spirit of Love", der har bragt succes og den eftertragtede uafhængighed.

ægteskab

Denne roman gjorde opmærksom på den unge major Browning. Han mødtes med en charmerende forfatter, og unge mennesker har skabt en familie i 1932. For tapperhed i krigen mod nazismen, major fik rang af løjtnant og er slået til ridder. Ægteskab og fødsel af børn ændrer ikke kreativitet forfatteren. I 1936, ved Du Maurier kommer en ny roman, inspireret af ånden af værker af Stevenson, "Tavern Jamaica", men det er en mystisk og frygtelig karakter.

Roman, som gentagne gange filmet

Den unge 31-årige kvinde har allerede tre døtre. Desuden er en kontrakt med en udgiver, der viser en afbildning af den nye roman. Der er veldefineret tidsramme og få et forskud. Plottet er klar, men udkastet forfatteren ikke er opfyldt. Det kasserer Dafna Dyumore. "Rebecca" (og vi taler om romanen) vil blive skrevet med fordelingen af timingen, men på rekordtid. Forlader et stykke tid børnene, kun fire måneder efter et besøg hos sin mand i Alexandria, i samme åndedrag den forbereder et nyt manuskript til offentliggørelse. Udgiveren forudsiger roman langsigtet anerkendelse. Sig selv Daphne troede, han var for glædesløst, indhyllet i mørke, antyder et meget dystert tanker og betænkeligheder, og derfor ikke forvente succes. Imidlertid har tid vist, at en fejl Dafna Dyumore. "Rebecca" var den første på listen over hundredvis af de bedste detektiver i dette århundrede. I 2000 blev romanen selv opkaldt bedste produkt af det XX århundrede.

Den berømte roman

Bestil straks fordyber læseren i en atmosfære af frygt, ensomhed og angst. Tale i romanen i den første person, og hendes rigtige navn er aldrig nævnt. Vi vil kalde hende Mrs. Winter. Unge genert pige følgesvend var velhavende fru Van Hopper. Denne stout dame, sladder og ikke meget intelligent kvinde, var meget ældre. På Cote d'Azur på vores heltinde bemærket Maximilian de Winter og fru Van Hopper tøvede ikke med at fortælle sin kammerat, at han for et år siden døde hans kone Rebecca.

Da fru Van Hopper syg, de to hovedpersoner bruger en masse tid sammen. Aldrig en pige ingen brød, og hendes sjæl fra den første kærlighed var let og munter. Fru Van Hopper genvundet og besluttede at gå til Amerika. I desperation, den unge væsen skyndte sig at sige farvel til Maximilian, og han gjorde en dum pige tilbud om at blive hans kone. Fru Van Hopper talte en følgesvend giftige ord og måtte lade hende gå.

Godset Menderli

Inden du indtaster Fru Winter panik. Selv hendes blomster syntes bæster. Husholdersken har samlet alle sine tjenere, at de ledte efter en ny ejer. Fru Denver straks overhældt med koldt foragt og unge elskerinde Menderli. Hun evinced med alle midler, taler med slet skjult vrede, Rebecca, der løftede babysitter Denver, højere orden, unge de Winter - intet.

Alt imens bag hende stod den usynlige skyggen af Rebecca, som dækkede hele hans ukristelige skønhed og intelligens af den højeste orden. Det var nok til at få skøre, især fordi Denver forsøgte at skubbe den unge hustru Maximilian til selvmord. Godset engang kom Maximilians søster, Beatrice, med sin mand Giles. De er noget afdramatisere situationen, men ikke for længe. Situationen for fru de Winter bliver mere og mere anspændt. Denne betingelse er meget støttende hating alt og alle Denver. De Winter mener, hendes mand er stadig forelsket i sin døde kone, en ekstraordinær skønhed og klog.

kostumebal

Daphne du Maurier roman hurtigt kommer til et hoved. Som med Rebecca, ejerne måtte give årlig bold. Fru de Winter skal bestille en cocktail kjole. Hun gjorde, efter at have lyttet til rådgivning lumsk Denver. Hendes mand var forundret og var ikke vred på vittighed, da han så sin kone i en aftenkjole. Han forlangte, at hun hurtigt ændret, da det ikke er blevet set. Og Denver blev således står over for en ond dæmon, triumferende og frastødende. Det var en kopi af sidste års kjoler Rebecca. Maxims søster, Beatrice, som hun kunne, trøstede den faldne ånd i nød de Winter. En Denver triumf.

udfald

Kun i det endelige tilbud, en sand middelværdi og grim person var Rebecca. Daphne du Maurier roman holder læseren i spænding fra den første til den sidste sætning. Rebecca var så modbydelig til sin mand, at han brød sammen og dræbte hende. Rebecca havde en kæreste, havde hendes fætter, der havde ikke en krone i lommen, og hun er indeholdt.

Når undersøgelsen endte til fordel for Maxima, da han vendte tilbage til Menderli fra byen, så de en forrygende deres ejendom.

De første oversættelser af de tidlige historier

I dag, den russiske læser rådighed tidligere ukendt for ham værket, der blev skabt i de første år af kreative Dafna Dyumore :. "Rendezvous og andre historier" Den nye kollektion vil præsentere mange overraskelser til fans af kreativitet af forfatteren. Disse romaner er skrevet i 20-30 s og 40-50 s. 14 historier forårsage en overraskende rig variation af genrer og plot. Her forfatteren at vise kærlighed gotisk entourage, teater i en ånd af Chekhov fortællinger og lignelser, at satire samt frygtelige og anspændt affære. 12 historier for første gang oversat til russisk. Vi ønsker læseren til at bruge tid fordybet i en verden af Daphne du Maurier.

Interessante fakta fra ophavsmandens levetid

  • Far drømt om at have en søn, og en anden pige blev født. Derfor Daphne i sine yngre år har skabt en "anden selv" mand. Selv nogle af deres romaner skrev hun på vegne af mænd.
  • Hus i Fowey, hvor hun boede, der er beskrevet i romanen "Rebecca" som Menderli. Nu hører han til familien af sønnen Christian.
  • Hus i Kilmarte beskrevet i romanen "The House på stranden" og blev en turistattraktion i Cornwall.
  • Overbevist royalistiske, i 1969 blev hun tildelt Order of the British Empire og gjort rang af Commander damer.
  • En offentlig person, og det var ikke til at blive interviewet ikke kunne lide.
  • Der var en masse rygter om karakteren af den lesbisk forfatter, der helt afviser og nære slægtninge, og forfatter til den biografiske bog af Margaret Foster.
  • Det canadiske selskab Imperial Tobacco Canada Limited fremstiller cigaretmærke Du Marier. Denne produktion begyndte i 1929 med tilladelse fra Daphnes far, for at dække sine ekstra skatter.

i stedet for en epilog

Dyumore Dafna forsøger at påtvinge klare og præcise estimater. Det behøver ikke falde i den iboende dårlige tabloid litteratur "moral", men tværtimod gør du ønsker at tage en aktiv empati, empati for hovedpersonerne og den situation, der beskrives i produktet. Dafna Dyumore skrev bogen, så du altid kan føle det, der kaldes de subtile nuancer af den menneskelige sjæl. Subtile, tilsyneladende mindre detaljer er ekstremt vigtigt at skabe i læseren billeder af større og mindre tegn af værker af forfatteren. Generelt, som enhver god, en stor forfatter, Dyumore Dafna skaber bipersoner, alle af dem er vigtige i mønstret lærred af hendes fortællinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.