Nyheder og SamfundØkonomi

Fund - hvad er det? Pensionsfond, Socialfond, bolig

Foundation - en non-profit organisation typen, grundlæggerne af som er de almindelige borgere eller juridiske personer, der på frivillig basis bidrager til organiseringen af ejendom bidrag. Arrangører institutioner har sociale og velgørende, kulturelle og uddannelsesmæssige og andre formål til gavn for offentligheden.

Juridiske aspekter af arbejdsvilkårene midler

Retlige status fonden ikke kun bestemt af den borgerlige lovbog, men også loven om non-profit organisationer. Foundation - en organisation, detaljerne hvoraf dikterer en bestemt underordning under loven. Aktiviteterne i bestemte kategorier af aktiver er underlagt særlige regler. Offentlige foreninger styres af loven om offentlige organisationer. Velgørende fonde opererer inden for rammerne af den velgørende arbejde af loven. Som en del af organisationens medlemskab er ikke givet, og stifterne selv ikke deltager i arbejdet i organisationen og har ingen autoritet til at disponere over midlerne.

offentlige midler

Begrebet fonden omfatter ikke kun ikke-profit institutioner, som blev diskuteret ovenfor. Der er russiske fonde, som hører til den kategori af staten. Midler uden for budgettet begyndte at dukke op, når der har været en reform af det finansielle system i Rusland i 1990'erne. Det ført til oprettelsen af særlige organisationer haster med at løse en række problemer af social og økonomisk art. I fremtiden er det planen at skabe et bæredygtigt pensionssystem, sundhedspleje og social sikring. Budgetmæssige fond - en stabil kilde til midler, der anvendes til at finansiere de specifikke behov i det sociale niveau i samfundet, og som egner sig til langsigtet prognoser. Kilder til genopfyldning organisationer er udtrykkeligt angivet, og brugen af det forudbestemte formål.

Typer af midler og retningen af strømmen af midler

Midler uden for budgettet spiller en vigtig rolle i systemet af centraliserede økonomi i landet. Organisation akkumuleres midler uden for de føderale budget og off-budget enheder i Rusland. Alle pengene bliver brugt til realiseringen af de forfatningsmæssige rettigheder for borgerne. Socialfonden er at give folk efter alder, sygdom, handicap, for at hjælpe med tabet af en forsørger og i mange andre situationer. Budgettet for hver organisation skal godkendes af det officielle møde i formatet for føderale love. Indtægter institutioner giver obligatoriske betalinger af samlet social skat. Strukturen af staten uden for budgettet midler af typen inkluderer:

  • Russisk Pensionsfond;
  • Socialfond Forsikring;
  • føderal organisation;
  • territoriale organisering af sygesikring.

Finesser af budgettet

Budgetmæssige fond - en national organisation dannet for at uden for budgettet midler, som er kontrolleret af myndighederne i det land, og et budget, der udelukkende er rettet til gennemførelsen af sociale behov som en fælles føderale og territoriale formål. Budget for Organisationen og dens projekt for det kommende år er dannet af den sidste administration. forelægges Projekter til de føderale organer udøvende myndighed og vedtaget føderale lovgivning format. Hvis der er mangel, revideret og godkendt af kilderne til dens afvikling. Projektet skal leveres og kilderne til indkomst og forbrug kilder. Før sin godkendelse af budgettet skal gå igennem en hel kæde af offentlige myndigheder, og herunder Revisionsretten.

Russisk Pensionsfond

Den største uden for budgettet fond af landet er pensionen. Han spiller rollen som den mest betydningsfulde sociale institution i landet. Dens dannelse er på grund af behovet for den finansielle forvaltning af pensionsordninger fra staten. Pensionskasse løser samtidig to problemer:

  1. Output af pensionsmidler fra strukturen af det konsoliderede budget.
  2. Konklusion pension strømmer på niveauet for en uafhængig proces.

Budgettering skyldes fradrag af midler til pensionsfonden i forsikringspræmier og betalinger med arbejdsgivere format. Som følge heraf er statsbudgettet belastning fjernes i form af forpligtelser over for pensionister. Forpligtelser udføres på bekostning af den forsikring betaling. Den seneste reform af pensionssystemet struktureret i tre dele: grundlæggende, forsikring og akkumulerende.

Fordelingen af pensionsydelser organisation

Pensionsfond garanterer betaling af grundpension for alle personer i pensionsalderen. Højere betalinger er målrettet til personer under en alder af 80 år og personer med gruppe 1 handicap. forsikring delvis betaling størrelse afhænger udelukkende af længden af pensionistens og størrelsen af hans løn. Udbetaling er dannet af bidrag til pensionskassen præmier hver måned. Forsikring betalinger svarer til forholdet mellem den fiktive pension kapital til det antal måneder af den forventede tilbagebetalingstid. Faktisk er midlerne ikke opkrævet som følge af en mand, og anvendes til betalinger til andre pensionister.

Socialfond Forsikring

Den første socialsikringsfond i Rusland udkom i 1992. Han er omfattet af national lovgivning. Som Pensionsfond, organisationen fungerer som en uafhængig finansiel institution. Eventuelle aktiver i fonden - en føderal ejendom. Midlerne kan ikke trækkes tilbage, og er ikke en del af budgettet handling på nogen af niveauerne. sociale type kasser der genopfyldes ved skattefradrag. Denne forenet social skat og en afgift på brugen af et forenklet skattesystem for periodisk indkomstskat og landbruget skat. Den vigtigste retning af strømmen af midler fra foreningen - en betaling af ydelser til personer, der har en midlertidig handicap. Den maksimale ydelse er strengt begrænset normative værdier.

boliger

Fonden har et lidt andet format end de organisationer, der er præsenteret ovenfor. Han akkumuleres ikke materielle ressourcer, men kombinerer alle de huse og beboelse i staten. Dette koncept anses for at være i bunden af al lovgivning boliger. Boligmassen anses for at være den dominerende statsejendom i at bevare og bevare den interesse, som hele samfundet. En generaliseret konceptet indgår underkonstruktioner, differentieret efter følgende kriterier:

  • tilhørsforhold til en bestemt form for ejerskab (privat, kommunalt og tilstand);
  • den konkrete anvendelse af lokaler (social anvendelse af midlerne, kommercielle og individuelle).

Ligesom pensionskasse, boliger dens modstykke, der kontrolleres af staten, der udøver sin bogføring i overensstemmelse med den procedure, der af regeringen. Systemet omfatter ikke bygninger eller lokaler, der er fokuseret på en sæsonbestemt eller midlertidigt ophold, uanset dens varighed. Vilkårligt konstrueret struktur ikke indgår i afdelingens. Disse objekter, der ikke er en del af strukturen, kan ikke være omfattet af normer af lovgivningen boliger, og enhver manipulation med dem er meget vanskeligt at gennemføre, herunder fornyelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.