RelationerÆgteskab

Udtrykket "ægteskab": ægteskabet

Ægteskab - er ønsket af mænd og kvinder til at legalisere deres forhold. For piger ordet "ægteskab" betyder lykke, men for mange mænd er det den største frygt. Hvorfor forskellige meninger? Og det er virkelig tilfældet?

Ægteskab - er en integreret del af fremtiden for enhver ung pige. For nogle er stempel i passet - det er en moralsk tilfredsstillelse, for andre - en følelse af sikkerhed og beskyttelse. Dette er den vindende billet i fremtiden for en pige, fyr og deres fremtidige børn.

Ikrafttræden indgå ægteskab i Rusland fejre sjov og i en stor måde. Pårørende og venner af parret til at advare fremtidige invitationer til brylluppet, hvilket indikeres datoen for fejringen.

Begrebet "ægteskab" for nogle piger - det er bare en lykkelig familie forening, som kræver ikke noget bevis og dokumentation. Det vigtigste for dem - dette følelser. En sådan ægteskab kaldet civile.

Hvad er en borgerlig vielse?   Begrebet "borgerlig vielse" refererer til en forening af to mennesker, der ikke har bekræftet deres forhold juridisk ægteskab. I øjeblikket er 35% af de unge foretrækker at leve i en borgerlig vielse. Og det er ikke kun et stort ansvar, som nogle frygter, men også i økonomien ved en bryllupsfest i fraværet af frihed relationer og forskellige ejendomstyper problemer.

Mennesker, der bor sammen i en borgerlig vielse, kan lære hinanden lidt bedre, og se, om de får sammen i fremtiden. Ja, i den første periode af relationer er det vanskeligt at se, hvordan der vil være en fremtidig familieliv. En levende hver dag i samme hus, kan civile, mand og kone indse, at de passer hinanden eller ej. Dette er den første fordel ved et sådant ægteskab.

Den anden fordel er den besparelse på borgerlig vielse. På nuværende tidspunkt, til at spille en anstændig og overdådige bryllup, vil parret nødt til at betale en betydelig øre. Hvis unge mennesker træffe beslutning om borgerlig vielse, kan de bruge deres penge på noget andet.

Den tredje fordel er de gratis relationer. Civil mand og kone at indvilge i at uregistrerede relationer psykologisk givet deres frihed. Lovers på et ubevidst plan, forstå, at hvis forholdet sker uorden, kan de nemt sprede. Dette vil ikke medføre nogen juridisk bureaukrati vedrørende bodeling i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Begrebet "ægteskab", nogle mænd opfatter som fuld tillid til fremtiden. Han giftede sig officielt, de tror, at de nu er den legitime hustru af dem ikke går nogen steder, hvilket betyder, at deres liv er godt, og de har råd til at tilbringe fritiden med venner eller se tv om aftenen. Og de ophører med at være opmærksom på sin kone, som det var før. Hvis den civile ægteskab, konen har store fordele. Det er gratis og uafhængig af sin mand, og hvis det er i familielivet, der ikke er opfyldt, kan konen forlade. Derfor er mange anser det for uhensigtsmæssigt ægteskab.

Udtrykket "ægteskab" er stadig for mange - det er en juridisk forening mellem en mand og en kvinde, som sigter mod at skabe en familie, få børn. Det genererer deres personlige og ejendomsrettigheder. En ting - ægteskab er foreningen af to elskende, der er trætte af at være alene.

På trods af alle de definitioner udtrykket "ægteskab" alle fortolker forskelligt. Flere år siden, ægteskab blev betragtet et must, og hvis en pige i lang tid var alene, mente man, at det er noget galt. Men nu ægteskabet - det er stadig et personligt valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.