TravelingHoteller

Flamingo Beach Hotel 3 * i Larnaca (Cypern): fotos og anmeldelser

Hotel Flamingo Beach Hotel 3 * - et af de mest interessante strand "treshek" i Larnaca. Intet under sin rating fra turister er ganske høj, og er stigende i popularitet hvert år. Dejlige værelser, hvor der er alt hvad du behøver for at føle komfortable, fantastisk udsigt fra vinduerne på begge sider, behagelig og hjælpsomme personale, meget god beliggenhed - så du kan kort beskrive dette hotel. Efter alt, kan du falde i søvn til den behagelige lyd af havet, og findes sjældent selv på Cypern!

Larnaca (larnaca)

Flamingo Beach Hotel 3 * er beliggende i byen, som arkæologer mener den ældste i Cypern. Selvom generelt udvej er lidt forskellig fra de andre landsbyer på øen - det gamle centrum, de grønne udkanten af kystnære hoteller, promenade og utallige restauranter, hvor hver prale deres fangst og har deres hemmeligheder om, hvordan at tilberede fisken, så Yum. Dette er et budget resort, hvor folk kommer med ikke en masse penge. Hertil kommer, terapeutisk sand og lavvandet hav her inddrage familier med børn. Den mest berømte monument af Larnaca er kirken St. Lazarus, hvor, ifølge traditionen, blev han begravet. Og byen er opkaldt til ære for en ven af Jesus Kristus. I det mindste, så siger en af oversættelser af Larnaca navn. Blandt andre arkitektoniske monumenter i byens centrum kan du se de antikke ruiner af de gamle græske templer og gamle byzantinske kirke. Den mest foretrukne sted for gåture - både lokale og turister - er kajen af dato håndflade. Det strækker sig fra byens centrum næsten til lufthavnen. Hoteller er billige, dybest set, "kopeck stykke" og "treshki", en masse af lejlighederne, og priserne er lave.

hvor er

Gå til Flamingo Hotel Beach Hotel 3 * (Larnaca) fra lufthavnen (ved den måde, den største i Cypern) i omkring ti minutter. Dog er turister sikker på, at lyden af at sidde ned og tage ud af fly ikke forstyrrer resten. Men lidt længere væk er der en strand, hvor fly flyver lige over hovedet, og de alle gå til deres billeder. Få her med taxa eller bus. Desuden hotellets gæster mener, at en sådan ordning - et stort plus. Når du går på turné, kan du altid tage væk det sidste, og leveres til det sted - først. Larnaka centrum - omkring to og en halv kilometer. Hver time en bus går der. Stedet er stille, rolig, men tæt på alt.

Territory og det er tæt på

Hotel Flamingo Beach Hotel 3 * ikke meget store, men komfortable. Det består af to bygninger med et samlet hal. Den sidste større reparation blev lavet her i 2007. Det område har en hyggelig gårdhave, en foyer med reception, et akvarium, et spillerum og en tv. Der er en lille dam med skildpadder. Turister noterede smuk lobby med masser af komfortable sofaer. Du kan solbade på terrassen omkring swimmingpoolen på taget. I ét tilfælde (hvid) - standard værelse, i den anden (lyserød) - lejligheder. Denne adskillelse af hotellet er opkaldt efter - "Mackenzie" I nærheden af hotellet har en reserveret Larnaca saltsø, hvor lyserøde flamingoer bor. Fordi den såkaldte hotel og. Moskeen står på søen. I nærheden af hotellet er der mange cafeer, taverner, et supermarked, "Petros", hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer, og dermed billigere, end i midten. Lidt længere - den maleriske havn med lystbåde. Larnaka centrum - omkring en halv time gåtur langs promenaden.

Indretning og faciliteter

Hotel Flamingo Beach Hotel 3 * - tres-fire værelser. De er næsten identiske, men har en enkelt-eller dobbeltsenge. Der er også enkelt-og familieværelser. Occupy i fem minutter, ikke mere. Påfyldning værelser - standard. Air condition, badeværelse med hårtørrer, satellit-tv. Træ seng med komfortable madrasser. Der er et lille bord og en stor, som skrevet. Plasma-TV. Hvert værelse har en balkon med en plastik bord og stole til at have en snack eller en kop te, mens du nyder den smukke udsigt. Badeværelset er meget ren. Hver dag rapport til shampoo, sæbe, shower gel. Ren ren. Du føler dig hjemme. Men afgangen meget specifik form, men det er let at håndtere. Det tager kun om modtagelse adapter til en lille indskud (to euro), som derefter genanvendes. Lejligheden har et soveværelse, stue, terrasse med havudsigt og et køkken, men ingen plader. Men der er et køleskab, brødrister og kedel. Boks på værelset omkostninger to euro om dagen, i receptionen - gratis. Men tyveri på et hotel der, så du kan trygt overlade tingene i rummet.

Ernæring - Hvilke muligheder

Denne indkvartering Flamingo Beach Hotel 3 * (Cypern), hovedsageligt i prisen for indkvartering inkluderer morgenmad. De er tjent i en særlig hal. Turister markeret dem som meget velsmagende og rigelige. Røræg, omeletter, ost, pølser, bacon, pølse, masser af oliven, forskellige frugter og grøntsager, korn, müsli, yoghurt (sød og naturlig), flere slags juice og selvfølgelig kaffe og te - dette er ikke en komplet liste over, hvad tilbydes i løbet af formiddagen måltid. Frokost og middag i hotellets restaurant "Vanilla Sky" på femte sal, og en snack eller en cocktail - baren. måltid omkostninger Single-kursus mellem fem og ti euro per person. Du kan også tage halvpension eller "all inclusive". Men de fleste gæster foretrækker at spise andre steder til at prøve alt. I nærheden af hotellet er der en god taverna kaldet Salamis. Gæster "Flamingo Beach" anbefale det for fisk elskere. Det siges, at der tilføres nærheden af de bedste meze. Masser af gode restauranter på havnefronten, nærliggende. Næsten overalt er der en menu på russisk. Frokost i de gennemsnitlige omkostninger for tyve og tredive euro middag for to. Og på en varm dag frelse og paradis for børn er dejlige cypriotiske is.

Services - Vurdering af gæster

Hotel Flamingo Beach Hotel 3 * er en fri parkeringsplads. Organiseret en meget god hastighed, "wi-fi". Han "tager" ikke kun på værelserne og hele hotellet, men selv på stranden, der er på tværs af gaden. Åbnede en skønhedssalon og frisør. For børnene er der en legeplads, der er udstyret i henhold til europæiske sikkerhedsstandarder. Hvis du ikke forlader barnet med nogen, kan du invitere en babysitter. Køleren i spisestuen er der drikkevand, som kan hældes i en beholder og gå en tur eller til stranden. Animatorer der, er hotellet designet til en afslappende ferie. Men folklore aftener afholdes på onsdage og lørdage, når de kommer kunstnere, der synger, dans, arrangere konkurrencer. En gang om ugen er der den såkaldte "Cypern Night" - et program, hvor du kan føle alle de lokale smag. Turister skrive gode ord også om fitness klub og "Flamingo Beauty" spa, hvor købte kvalitet skønhedsbehandlinger. Ved receptionen kører en leje bil og cykel.

personale

Ansatte i Hotel Flamingo Beach Hotel 3 * Gæstevurderinger henvise ikke kun hjælpsomme og venlige, men også smuk. De altid give indrømmelser, altid klar til at hjælpe. De vigtigste ting - er at henvende sig til ham med hans problem i tide. Ingen barriere i kommunikationen vil du ikke have - næsten alle af dem taler godt på russisk. I ekstreme tilfælde, skal du have et minimum kendskab til engelsk. Personalet er meget velvillige. Til alle dine spørgsmål er besvaret af en venlig, forsøger at forstå i virkeligheden, og i tilfælde af eventuelle skader med det samme reagere.

helligdage strand

Hotel Flamingo Beach Hotel 3 * (Larnaca) er placeret lige ved siden af den kommunale strand "Mackenzie". Mellem hotellet og kysten kører en smuk, nyligt færdige promenade. Turister er sikker på, at de nærliggende hoteller er dette er den bedste placering i forhold til havet. Indtræden i vandet er fremragende, blid, uden bølger. Gå til en dybde på femten til tyve meter. Anbefales ikke kun til familier med børn, men også dem, der ikke er særlig god svømmer. Liggestole og parasoller - er betalt. Mange forskellige former for vandsport - surfing, kajakroning. Havet er ren og fri for alger, sand, mørk, fint. Du kan nemt gå dårligt her på håndklæder og ikke betale for solsenge. Nogle turister foretrækker at gå til en velkendt centrale strand af "Finikoudes". Men her synspunkter campister delt. Du kan solbade på hotellet. Da det område af hotellet er ikke særlig stor, er der en swimmingpool placeret på taget. Men omkring det - solsenge og alt som det skal være. Bortset fra, at ingen paraplyer. Turister siger, at svømning der med en panoramisk udsigt over Middelhavet - en meget sjov ting.

shopping

Selvfølgelig, Larnaca - det er ikke Milano eller Paris, for at arrangere specielle ture her til køb af mærkevarer. Men, der kommer til hvile, du altid ønsker at tage væk noget som en souvenir. Og hvis du kommer til at lave et godt køb, vil minderne om helligdage være endnu mere værdifuld. Så tror og hotellets gæster Flamingo Beach Hotel 3 * (Cypern). Anmeldelser er fulde af råd om, hvad der er bedre og billigere at købe i Larnaca. Først og fremmest er det en kvalitet olivenolie til fem euro per liter. Forskellige souvenirs og magneter kan købes ved havnefronten Fenukides. Af fødevarer generelt populære ost "Halloumi" type Delight slik og pastiller samt Cypern vine, især "Kommandriya". Ud over at der ønsker at købe noget autentiske anbefales at besøge landsbyen Lefkara, som er berømt for sine kniplinger. Kunst er så gammel, at værker af lokale beboere, som de siger, selv beundret af Leonardo da Vinci. De tager væk de kander, krus og andre keramik produkter. Men det er bedre at gå til landsbyen - der, og priserne vil være lavere end i midten af byen, og flere valgmuligheder, og har mulighed for at forhandle.

udflugter

Først og fremmest, du starter med en tur på Larnaca. Undersøg saltsø, der går op til en fjerdedel af en time, med sin Tekke Mosque Hala Sultan. Af den måde, er det meget æret i den islamiske verden. Omgå de gamle græske ruiner i midten, samt gå til de gamle kirker og moskeer. Efter alt Larnaca - en af de unikke steder til sikkert sameksistere forskellige kulturelle og religiøse traditioner. Og så, når du er kommet til Cypern, bør du grundigt udforske området, og det hele. ø. Især fordi for dette hotel Flamingo Beach Hotel 3 * (Larnaca) har alle de funktioner. Blandt de mest populære udflugter fra turister skal kaldes en sightseeing på Cypern, Famagusta (på tyrkisk territorium), samt Paphos, hvor der ifølge legenden, kom fra de skummende bølger af Venus. Stærkt anbefale turen, udgifter, der er medtaget i middagen. Den gennemsnitlige pris for turen - omkring halvtreds eller tres euro. Og hvis du ankommer til "lavsæson", når gruppen rejse ikke er arrangeret, og du kan leje en bil, så administrationen af Cypern vil give dig et kort og skrive ud i detaljer, hvad og hvornår de skal besøge.

Hotel Flamingo Beach Hotel 3 * - anmeldelser

Lev her er mennesker af forskellig nationalitet - den britiske og iranerne, araberne og russiske, ukrainere og tyskere. Manglende og de lokale. Rene værelser, rengøring hurtig og høj kvalitet, priser i baren og restauranten acceptabel. Turisterne værdsat mulighed for let gang til centrum af Larnaca i aften på en smuk indhegnet og belyst promenade. Hotellets placering betragtes som en af de største af sin bonus. Mange hvilede skrive her, der ville gå til dette hotel igen. Blændende smuk natur, det blå hav - slappe af, så hjem igen ikke ønsker at. Hotel Flamingo Beach Hotel 3 *, ikke blot lever op til sine "stjerner", men tilbyder langt flere tjenester end der kræves i denne kategori.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.