HjemlighedHavearbejde

Thuja "Brabant": beskrivelse og pleje

Thuja occidentalis "Brabant" er en smuk plante, som vil gøre det muligt at dekorere en have eller græsplæne i nærheden af huset. Træet vil se godt ud på terrassen eller nær hovedindgangen. Planten har været kendt siden oldtiden og er oprindeligt fra det østlige Asien og Nordamerika.

plante navn oversat betyder "stedsegrønt træ". Og ja, tir hele året behager med kronen, der når 4 meter i diameter. Planten er kendt for robusthed, fremragende bringer bymiljø og kan udvikle sig normalt direkte fra vejkanter.

Ved køb af kimplanter bør være opmærksomme kun på de akklimatiseret træer. Det er bedst at købe planter, der vokser i containere. Du bør ikke købe et træ med en åben jordstængler, selv om anlægget er gravet op, når køberen.

Thuja "Brabant" resistent over for frost grund grønt faststof væg, som dannes efter den dobbelte trimning. Anlægget har lysegrønne skud med gule spidser.

"Brabant" I modsætning til andre sorter ligger i dens hurtigere vækst. I løbet af året træet vokser op til en halv meter. Nåle plante har lysegrønne nuance. Et modent træ når en højde på tre meter. Thuja "Brabant" fremragende vækst i skyggen, men konstant hydrering er nødvendig for sin gode vækst. Frøplanter af planter hårdføre nok og er ikke bange for den kolde vinter, men efter landingen dem bedre dækning i de tidlige år.

Afhængigt af formålet med voksende afstand mellem landinger må ikke være mindre end en meter. Ved oprettelse baner mellem rækkerne er nødvendigt at lade 7 meter, og mellem frøplanter -. Ca. 4 m gennemførelse landing bør grave et hul 70-80 cm, afhængigt af bredden af rodsystemet.

Thuja "Brabant" pleje nezateyliv som vokser i næsten enhver jord, men plantning område bør beskyttes mod stærk blæst.

Efter plantning træet bør være mindst en gang om ugen vanding for et par måneder. I dette tilfælde anbefales en plante til opnåelse af 10 liter væske. Da denne Thuja foretrækker fugtig jord, i goldperioden er nødvendigt at vande oftere (2 gange om ugen), så glem ikke at udføre sprøjtning nåle.

For at beskytte planter mod sygdomme og skadedyr bør også udføre behandling af særlige præparater - fungicider og insekticider.

Siden Thuja "Brabant" har overflade rødder uacceptabelt dyb løsning. Det anbefales at barkflis med tørv eller træflis.

Formering af nåle, der bæres af frø eller stiklinger. I sidstnævnte tilfælde, forankring procentdel er temmelig høj.

Thuja "Brabant" normalt udøver en klipning, selv om dette er valgfrit, fordi planten og så har en smuk cylindrisk form. Men med behovet for at skabe visse kompositioner trimning er normalt udført i det sene efterår, når træet er i hvile.

Desuden den beskrevne type i landskabspleje temmelig udbredt Thuja koraiensis, foldet (giant), Sichuan og japansk (Standish).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.