LovStat og lov

Misbrug - Hvad er det? Hvordan man skriver en klage til højre?

Misbrug - denne måde at håndtere krænkelse af rettighederne for borgere og organisationer, som de står over for. Klag til embedsmændene, og de handlinger af enkeltpersoner, der ikke har autoritet. Derfor en signifikant forskel mellem de forskellige udsagn.

lovgivningsmæssige kontrol

I Rusland, klagen er en bred vifte af applikationer fra borgere og forskellige organisationer. De sendes til de administrative myndigheder, politi, anklagere, domstole. På grund af dette, reglerne for skrivning papir adskiller sig væsentligt.

For at gøre det rigtigt, bør du være opmærksom på en række regler, det er:

 • Loven om borgerne.
 • GIC.
 • CAS.
 • APK.
 • CCP.
 • Loven om anklagemyndigheden.
 • Forordninger, instruktioner, regler, retsakter vedtaget af andre organer.

Desuden er det blevet fastslået praksis med at vedtage administrative forskrifter. De kombinerer bestemmelserne i forskellige retsakter, indeholder eksempler på dokumenter og beskrive proceduren handlinger fra embedsmænd.

Alle disse regler er i det væsentlige, de rammer, som giver vejledning for korrekt formulering.

Generelle regler for skrivning

Misbrug - er den officielle papir og skal se den del. Teksten er skrevet på albumsider. Ved udarbejdelsen aktivt bruger computere. Ikke desto mindre loven ikke begrænser ansøgernes ret til at bruge pennen. Color pasta er også uden betydning.

Det er ikke hensigtsmæssigt at tillade rettelser og sletninger, men den officielle har ingen ret til at nægte at behandle ansøgningen af denne grund. Et andet spørgsmål, hvis du ikke kan gøre ud skrivningen. Ikke mindre vigtigt er overholdelsen af reglerne for stavning og tegnsætning, er teksten ikke tabt betydningen investeret af forfatteren.

Klage, der ikke blev anset på grund af umuligheden af læsning, lov til at sende tilbage. Med rettens anderledes. Definitionen anfører, at udsagnet er forkert, givet tid til at rette fejl og mangler. Ikke indsendes rettidigt vil føre til korrektion af afkastet af materialer til afsenderen.

Forfatteren bør behandles med forsigtighed til mængden af information. Overskuddet af information eller ufuldstændighed gøre dokumentet meningsløs. Vi må ikke glemme, at klagen - er et middel til at bringe til magten dine problemer med synet og måder at løse det. Opgørelse af tørre fakta og links til loven - en væsentlig del af succesen. Samtidig er det ikke nødvendigt at mætte teksten til følelser.

Sådan at tegne

Misbrug - et dokument, som består af følgende elementer:

 • adressaten;
 • afsenderen;
 • interessenter (ofte angivet i retten dokumenter);
 • redegørelse for de fakta, beviser for overtrædelse af rettighederne for ansøgerens;
 • henvisninger til lovgivning (navn, tal, afsnit love eller regler vedrørende problemet);
 • krav (for at retsforfølge, at fjerne de krænkelser, skride til handling);

Anmodninger formuleret under hensyntagen til de beføjelser embedsmænd. De endelige krav bør ikke udelukke hinanden.

For eksempel vidste politiet ikke blande sig i aktiviteterne i boliger vejledere, og vice versa. Ansøgeren forklarer, hvor at anvende i hans tilfælde.

Klageren underskrive teksten. Dokumenter, hvis indhold er ikke at finde ud af, hvem forfatteren anses anonym og anses ikke for. Sæt ansøgningsdatoen.

Hvis yderligere dokumenter er vedlagt, under teksten indeholder en liste over dem.

Filing en klage gennem en repræsentant forpligter ham til at indsende en fuldmagt og vedlægge en kopi af den.

Hvordan til at indsende et papir til adressaten

Der er tre måder:

 • mail;
 • personligt;
 • gennem en repræsentant.

I praksis er der en overførsel af dokumenter via kurer eller messenger, men er ikke tilladt overalt.

Breve via mail, er det ønskeligt at sende meddelelsen. Så navneskilt returneres til afsenderen. Det kvitterer for modtagelsen af adressaten bogstaver. Den modtagende person, sætter sin underskrift.

Inventory med en vedhæftet fil ser ud til at være mere pålidelig løsning, men det er bedre ikke at gøre. Destinationen adresse på nærmeste filial sendt en meddelelse brev selv forbliver i stillingen, indtil han kommer for ham. Breve er ofte så ingen tager væk, og de vendte tilbage til afsenderen. Uanset om det er en klage over en domstolsafgørelse eller en anden slags papir.

Mail med meddelelsen leveres direkte til organisationen bestemmelsesstedet.

Personlig overførsel organiseret på kontoret i henhold til tidsplanen. Hvis det at være en personlig velkomst, ofte ansøgningen sendes direkte til officer. På en kopi af fjerne personen sætter sit underskrift og dato, der bekræfter godkendelsen af ansøgningen.

Den repræsentative virkende ved fuldmagt. Den er lavet eller bopæl i administrationsselskabet, eller af en notar.

elektroniske klager

I de seneste år, mulighed for at indgive en klage via internettet. Men i nogle tilfælde er det kræver tilstedeværelse af en digital signatur, der bekræfter ægtheden af elektroniske ansøgninger. Så for eksempel, har indgivet retssager over internettet.

På hjemmesiden for statens materialer er sendt uden yderligere krav, på denne måde sagen er organiseret i indenrigsministeriet hjemmeside, FSSP, anklagere og visse andre ydelser.

Især appellerer til anklageren

Hvis ansøgninger fra borgere er af generel karakter, de er underlagt loven "On borgere."

Anklagemyndigheden kontrollerer beslutninger for tjenestemænd, er det ikke en erstatning for andre organer. Hvis problemet stadig ikke har været involveret, er de dokumenter sendes til den korrekte. Hvad anklagere straks indberettes i receptionen.

Inden for rammerne af en straffesag er tilladt at indgive en klage eller anklageren, eller lederen af den undersøgende afdeling eller krop undersøgelseskommission til at vælge fra. Procedure, klagen forudsat kravene i CPC. Omgåelse af børsnoterede instans, ansøgeren har ret til at gå til domstolene direkte.

Hvordan til at kontakte politiet, Storbritannien og FSB

Politiet modtager klager i form af fælles erklæringer og forbrydelsen. Den første kategori refererer til administrative overtrædelser. Påstande om forbrydelser registreres i et særligt register. Forfatter er advaret om ansvaret for falsk anklage, som i erklæringen skrev med sin egen hånd. Udstedt kort accept ansøgning. Når taget ham til politiet, ved den måde, jeg skriver i hånden på en formular, fordi politiet beskytte sig mod beskyldninger om svindel.

Klage eller anvendelsen er ikke forbudt at sende med posten eller ved fuldmægtig, hvis du ikke kan møde personligt.

Det er tilrådeligt at anmelde en forbrydelse til det organ, som den vil undersøge. Hvis oplysningerne om forbrydelsen ikke er omfattet af adressen, er de materialer, der sendes til kontrollere den rette person.

Mod afgørelsen af færdselspolitiet inspektør eller anden service er også i systemet af indenrigsministeriet.

Handling udvalg personale og sikkerhedspersonale til at modtage klager er identisk med den sekvens af handlinger af politifolk. Disse spørgsmål er reguleret af en enkelt lov, kan være forskellige afdelinger handlinger. Forskellen mellem dem er ikke signifikant.

Især appellerer til retten

Dommerne i modsætning til de administrative myndigheder, politi og anklagere arbejder udelukkende på baggrund af ansøgninger. De udstedes i form af klager, krav, repræsentationer (såkaldt klage fra anklagere).

Clearance afhænger af den form for produktion (kriminelle, civile, administrative, voldgift, i henhold til den administrative kode af materialerne).

Næste du nødt til at finde ud af i verden, bør distriktet eller voldgiftsretten rettes til redegørelsen. Ellers vil en fejl føre til manglende fristen.

Den tildelte tid til at indgive andragender, forskellige - fra flere dage til år.

Retsplejebestemmelserne indeholder klare krav til indholdet af udsagn. I straffesager serveres klagen til retten, i et enkelt eksemplar, uden initiation dokumenter. Selvfølgelig er det bedre at vedhæfte dem. Dette ville gavne både domstolen og ansøgeren.

Funktioner af at gå rettens vej i civile og administrative sager:

 • antallet af kopier af klager og de sammenblandede dokumenter i overensstemmelse med antallet af sider;
 • redegørelse for de faktiske omstændigheder
 • overtrædelse af loven;
 • registrering Betaling gebyr (størrelse forudsat skatteloven).

Sidstnævnte betaler ikke, når der fremsendes klager om administrative materialer (CAO) og straffesager. Ydelserne på visse kategorier af ansøgere til civile og administrative sager.

For så vidt angår klage til retten mere effektivt det er bestemt af situationen. Især i Russiske Føderation indbragte første omgang gennem en række højere niveauer af systemet.

advokat Hjælp

Det ligger i det antal point:

 • udvælgelse virker skal følges;
 • fakta, der er relevante;
 • de beviser, der allerede er i mennesket, og at det er nødvendigt at kræve.

En advokat kan forklare, hvordan man skriver en klage, eller at gøre det i stedet for ansøgeren.

Distribueret blandede metode - folk forsøger at gøre alting selv, at ty til rådgivning, hvor det er obligatorisk. Især, at internettet tilbyder en bred vifte af ressourcer, som advokater tilbyder deres hjælp til at afklare loven fri.

Hvordan man skriver en klage, forklarede på hjemmesiderne for statslige institutioner, især domstolene. Det er tydeligt tilbyder downloades klageformularer og applikationer. Det er lettere og borgere og embedsmænd.

Generelt skrive en erklæring om krænkelse af deres rettigheder er let, masser af oplysninger. Hvis noget ikke kan forstå, kan du kontakte eksperterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.