LovStat og lov

Hvad er en føderation? Russiske Føderation. Begrebet "føderation"

I en verden af videnskabsfolk har omkring tre tusinde nationaliteter, mens staterne på vores planet er der lidt mere end to hundrede. På dette grundlag kan vi konkludere, at de fleste af dem - et multinationalt land, så de danner fagforeninger. Det er, hvad Føderationen i den mest generelle betydning af ordet.

Søg-politiske måder

For lange, fuld af de mest tragiske sider af historien om mange folk og enkeltpersoner har forsøgt at arrangere rækkefølgen af staten på en særlig måde at tilfredsstille dem, der danner landet. Dette problem er temmelig alvorlig og vanskelig ud fra et praktisk synspunkt. Men udviklingen af loven krævede hende, så sådanne forsøg fulgte hinanden.

I oldtiden, dybest set alle statslige enheder holdes på bekostning af militær magt, men et sådant princip enhed bærer en meget farlig tendens. Med svækkelsen af eventuelle militære område grunde straks komme i gang alt, hvad der tidligere er undertrykt. Derfor kan denne type af regeringen ikke betragtes langsigtet. Det tydeligste eksempel på denne destruktive proces for ethvert land er det persiske imperium, Aleksandra Makedonskogo Strøm. De alle gik i glemmebogen med svækkelsen af militære kapaciteter. Derfor er mange herskere indså nødvendigheden af en konstruktion af de interne relationer i fremtiden.

befolkninger Union

Således opstod begrebet "føderation". I øjeblikket er denne integration af forskellige områder til et sammenhængende hele. Samtidig med at en vis uafhængighed af hver del af staten. Denne form for alliance er mest behov for, da det giver mulighed for i videst muligt omfang at tage hensyn til de interesser hos forskellige etniske grupper og områder.

Selvfølgelig, at arbejde ud principperne for vandrerhjemmet, jeg var nødt til at gå gennem trial and error. For første gang ovennævnte styreform begyndte at tage form i XVII-XVIII århundrede. Det var på grund af øget offentlig opmærksomhed, samt en temmelig omfattende kæde af borgerlige revolutioner. Alt dette gav anledning til forsøg på at redde en enkelt stat ved at omdanne det til noget nyt. Og der var den begrænsede suverænitet områder, der indgår i et bestemt land. Det er, hvad Føderation i politisk forstand.

Dannelse af føderale stater

Pionererne inden for dette område var en ung stat, tidligere kolonier i de europæiske lande. Mange af dem havde et stort område beboet af en stor variation af nationer og nationaliteter. For at bevare den enhed, så nødvendige for en effektiv modstand mod kolonimagter, var det nødvendigt at opnå en reel konsolidering. Føderalisme denne kamp kan være meget nyttig. Og have den første tilstand af planen. Det er, hvad det forbund for dannelsen af en stærk uafhængig stat.

Tidligere disse begivenheder med tiden i en føderal struktur , har meget ændret sig. Nu er der visse typer af forbundene, der svarer til de lokale traditioner og de generelle tendenser i statsopbygning. Dette skyldes primært den stigende kompleksitet i verdensordenen og fastlæggelsen af det sted, hvor de enkelte lande i det. For at bevare sin identitet, er det nødvendigt at ændre.

Typologi og betydningen af

Prøv nu at forstå betydningen af de forskellige måder at kombinere. Der er følgende typer af forbundene:

  • Symmetrisk.
  • Asymmetrisk.
  • Nationale og territoriale.
  • Territorial.
  • Blandet.
  • Forfatningsdomstolen.
  • Kontraktforhold.

Lad os undersøge dem i detaljer.

Så symmetrisk føderation betyder, at alle de dele, der udgør landet, har samme juridiske status. En sådan formationer næsten ikke længere eksisterer, selv om USA begyndte den måde, det er med denne metode til at organisere sig.

Asymmetrisk føderation er en union af emner med forskellige regulatoriske status (storbyområder distrikter, Republic område og t. D.).

Territorial variation involverer opdeling i dele og ignorerer den nationale komponent. Territoriale og nationale, derimod dannet ved at tage højde kun princippet (Belgien).

Blandet Føderation er skabt på bekostning af de nationale enheder, og på bekostning af dem, der ikke er mærket med en bestemt etnicitet (Den Russiske Føderation).

Forfatningsdomstolen Rally, som er opstået som et resultat af den stræben af magthaverne, som regel - en reaktion på den politiske situation. Forhandles Federation opstår primært som følge af en fælles indsats fra de folk, der bor i det.

Indenlandske principper for statsopbygning

Vores land - Den Russiske Føderation - opstod i sin nuværende form i 1991. I betragtning af den multietniske sammensætning, ledelse gik ind at gøre det til en blandet type foreninger. I dette tilfælde, hver enhed har sin egen våbenskjold, hymne og flag, det vil sige alle de attributter af statsdannelse, uanset national eller territoriale denne region.

elsystem, som i ethvert andet land af denne type består af to indbyrdes forbundne niveauer: føderale og regionale. Men der er stadig lokalt, men det er ikke inkluderet i staten struktur. et tokammersystem parlament, en afdeling, der repræsenterer regionale interesser er også fastsat. I vores tilfælde er det den Føderale Forsamling og Føderationen Råd hhv.

Indtil marts 2014 sammensætningen af Den Russiske Føderation inkluderet 83 regioner. Med annektering af Krim og Sevastopol antallet var steget til 85. Hertil kommer, at byen Baikonur, leases fra Kasakhstan til 2050, er også udstyret med status for den føderale byen. Det er, hvad det forbund i vores land.

Retssystemet i vores land

På det område af Rusland er der et stort udvalg af normative og retsakter. Alle af dem er godt struktureret og ansvarlig for. Absolut retskraft i Rusland har en forfatning, modtog ingen hendes lov ikke kan matche. I det næste trin er den føderale forfatningslov, som specificerer og udvide den artikel i den grundlæggende lov af staten. Nedenfor er en anden generelle føderale love, der styrer alle typer af public relations.

Lovgivning og omfanget af sine aktiviteter på det område af Den Russiske Føderation

Hertil kommer, hvert fag har også ret til at foretage lovgivningsmæssige aktiviteter, som kun gælder for dens område. Rusland love helt klart afgrænse anvendelsesområdet for reglerne. Der er sådan en ting som et objekt reference. Så efter dette princip, er der tre grader af adskillelse af omfanget af de love, der vedtages på Ruslands område.

  • ledende Den Russiske Føderation emnet. Ifølge dette kriterium, de love, der blev vedtaget i regioner af landet på et lignende spørgsmål i tilfælde af konflikt med føderale forbehold for aflysning.
  • Den fælles kompetence Den Russiske Føderation og emnerne for Den Russiske Føderation. Baseret på dette princip, er regler regioner også annulleret, hvis objektet til den føderale lovgivning.
  • Uden for kompetence i Den Russiske Føderation og den fælles kompetence Den Russiske Føderation og emnerne for Den Russiske Føderation. I dette tilfælde er modstrid med loven i det land en del af den føderale lovgivning er gældende regionale retsakt.

Udsigt til interetnisk integration

Således staten føderation giver mulighed for øget internationalt samarbejde og kanalisere den ind i en fredelig og produktive relationer, og i tilfælde af fare udefra kan give meget effektiv støtte i sejren over aggressoren. Moderne statskundskab tyder på, at grundlaget for den verdensorden i fremtiden vil være overstatsligt, internationalt samarbejde, selv om nogle arnesteder for separatisme altid vil være til stede. Med dem kan du bekæmpe associative måde. Så her er, hvad forbund på lang sigt, ifølge forskerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.