LovStat og lov

Gør arv efter død af en notar: tidsfrister, dokumenter, arvinger

I Rusland er skifteretten efter døden af en notar reguleret af den borgerlige lovbog (den borgerlige lovbog), eller udføres på den foreskrevne måde. Men alt er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast. Arv af ejendom - processen er ganske delikat. I sin Selvfølgelig er der en masse konflikter. Men for at undgå alt dette giver dig mulighed for at pre-bekendtskab med den procedure, som notar registreret arv.

Ansøgning om arv

For det meste er der clearance arv efter døden af en notar på bopælen. Så fylder testator og transmitterer ansøgningsskemaet til de organer, der har ansvaret for sitet.

Der kan være situationer, hvor den faste ejendom af testator er registreret på samme adresse, og at han levede i en anden. Så giver en ansøgning om medlemskab i arv skal være placeringen af ejendommen. Hvis der er flere objekter, så på den dyreste af dem.

Reglen om arv af ejendommen på det sted af de mere værdifulde genstande er altid aktiv, når testamenterede objekter placeret på forskellige adresser.

Proceduren for indrejse i en arv uden testamente, rækkefølgen af de pårørende

Ejendommen af den afdøde kan deles som en arv, og uden det.

I en første udformning, processen er enkel nok - arvingerne efter en vis periode, indgår deres juridiske rettigheder på grundlag af tidligere testamenter.

Proceduren for indrejse i en arv uden testamente defineret på det lovgivningsmæssige plan. Hvis en eller anden grund et sådant dokument ikke blev efterladt død, den træder i kraft loven, hvorefter i fremtiden, og der er fordelingen af ejendom. I dette tilfælde retten til arv er fordelt i nøje overensstemmelse med graden af slægtskab.

Som nævnt tidligere, er det i høj grad bestemt af rækkefølgen af graden af nærhed af blod - fokus på antallet af generationer, der består mellem testator og potentiel modtager af arven af objektet. I den proces, der udføres af et officielt dokument - vil, betragtes efterkommere og forfædre, ellers - slægtninge, der har fælles forfædre med den person, der efterlod en arv. Efter den russiske lovgivning, er afhængige af arv kan være mindst 8 vender pårørende.

Først og fremmest - de mennesker tættest på den afdøde: børn, mor, far og kone / mand. Som arveret er børn født uden for ægteskab. Men arven fra deres forældre, de kan få, hvis de viser den kendsgerning, at indavl.

Repræsentanter for EU er ikke registreret ikke hører til denne kategori, fordi de ikke er lovlige mand / kone. Hvis børn af den afdøde døde før ham, og testamentariske handling blev gjort op til dette punkt, al den ejendom, som de arvede Afmeld gennemløb til deres børn, det vil sige, børnebørn den afdøde på den første etape af rettigheder.

Den anden fase er repræsenteret ved søskende til den afdøde. Igen, med den tidlige død af arven går til deres afkom. Det er vigtigt at bemærke, at denne kategori omfatter og halvbrødre / søstre og bedsteforældre til den afdøde.

Tredje sted - fætre, niecer og nevøer, onkler og tanter.

Fjerde - forældre mor og afdøde far.

Femte - fætre og bedsteforældre.

Sjette - fætre, onkler og tanter.

Syvende - slægtninge fra sit andet ægteskab.

Ottende - personer, der er på økonomisk støtte langsigtet til den del af den sene - pårørende.

På hvilket tidspunkt skal rettes til notaren

tiltrædelsen, en arv - 6 måneder. Hvis derfor en potentiel arving at gå glip af denne frist, formålene med den vil blive fordelt mellem de øvrige arvinger ved en streng rækkefølge. Men, og til at korrigere en sådan situation er det meget muligt. I dette tilfælde, skal du skrive en ansøgning til retten om genoprettelse af tidsplanen. Imidlertid bør det forstås, at ved på kroppen, skal fremlægge de mest væsentlige forhold, der tjente som en hindring for rettidig indtræden i arv.

Der er en anden måde - en aftale med de øvrige arvinger frivillig overførsel af ejendomsretten til testamente person var sent. Selv i praksis denne løsning på situationen er ret sjældne.

Realiseringen af en notar arv efter døden: dokumenter

Følgende dokumentation er nødvendig for at udføre en sådan procedure:

 1. Identitet nasledopoluchatelya personlighed.
 2. Certificate of død testator.
 3. Dokumenter, der bekræfter blod forhold til den afdøde - vielsesattest, fødselsattest.
 4. Papir, der bekræfter det faktum af samliv (hvis påkrævet), - et uddrag fra huset registret.

Nødvendig før behandling for at fjerne notaren kopier af alle nødvendige dokumenter. I fremtiden vil de blive knyttet til sagen, og originalerne vil vende tilbage til deres retmæssige ejere.

Den korrekte behandling af en ansøgning om medlemskab i arv

Gør arv efter død af en notar involverer udførelse af en skriftlig erklæring. Med sin overordnede form og grundlæggende nuancer af påfyldning vil helt sikkert hjælpe til at forstå notaren. Dog skal dette dokument nødvendigvis indeholde følgende oplysninger:

 1. Rekvisitter notar rum, hvor fremgangsmåden udføres.
 2. Nøgleoplysninger om arvingen (personlig pas detaljer).
 3. Dato for død testator og adressen på hans sidste bopæl.
 4. Hvis der er oplysninger om andre potentielle efterfølgere - adressen på deres bopæl og graden af slægtskab med den afdøde.
 5. Liste over arvede ejendom - fast ejendom, transport og andre faciliteter,

Ved slutningen af arvingen anbringer datoen for indgivelsen af ansøgningen og underskrift.

Behøver jeg at informere de andre arvinger til en notar

Da meddelelsen om de relevante myndigheder om tilstedeværelsen af andre familiemedlemmer, der ansøger om en arv, er helt rigtig, kan efterfølgeren ikke rapportere om sådan notar. Det faktum, at en potentiel arving skjulte oplysninger om mulige kandidater til arven ikke garanterer efterfølgende genoptræning periode gennem en retslig debat. Men hvis vi kan bevise, at den bevidst tilbageholdelse af oplysninger er tegnet, er beviset for bortskaffelse af ejendommen af den afdøde kan få status som "ugyldig".

Omkostningerne ved

Ganske procedure dyrt indgang er nedarvet. Arvinger fuldt ud at betale notaren aktiviteter.

Desuden skal det beløb, der skal opkræves for behandling af oplysninger fastsættes af dig selv notaren. I gennemsnit dette tal varierer fra 300 rubler op til 3 tusind.

I overensstemmelse med lovgivning, for at give det dokument, der bekræfter retten til arv, er en afgift:

 1. 0,3% af den samlede værdi af arvede ejendom inden for 100 tusind rubler for de forældre, børn, ægtefæller, søstre / brødre.
 2. 0,6% af den samlede pris i intervallet 1 million rubler for andre arvinger.

Hvis registreringen tager en administrator, så størrelsen af hans løn vil blive vurderet individuelt.

Til registrering af ejendomsret til arving skal betale særskilt til registrering af kroppen de juridiske omkostninger. Den skattelov (skatteloven) bestemt område for personer er en liste over privilegier til arv registrering af en notar (art. 333,38).

arv efter en retssag: hovedårsagerne

Eksperter identificere en række centrale årsager, der fører til implementeringsprocessen gennem arv sagen:

 1. Forskelle i adskillelsen af arvet ejendom.
 2. Tilstedeværelsen af personer, der hævder at en del af arven.
 3. Den faktiske indtræden i arv.
 4. Udløbet af den periode, hvor det var muligt at kræve en arv.

Den sidste grund er mest akut, som er meget mere udbredt. Derfor blev denne påstand tilfreds med retten, skal retmæssige arvinger indsende tilstrækkelig dokumentation bevise umuligheden af registrering af arv inden for de rammer, der lægges ved lov. Sådanne baser kan omfatte at finde en indlæggelse eller fængsel.

Nuancerne i registreringsprocessen ved domstolene

I domstolene kan behandle tvister om bortskaffelse af arv, såvel som hans tegning (annulleret helt eller delvis udstrækning).

Hvis kravet ved retten arvinger efter loven på samme dag har ret til ejendommen. Men hvis objektet er en arvelig egenskab er blevet gennemført af den tidligere ejer, det vil sige, sælge, donere og så videre. E., Den arv er ikke genstand for tilbagesendelse. Det bedste, der kan forvente i sådan en sag har sagsøgeren, - kompensation i form af finansiel eller anden.

Skifteretten efter død af en notar - en kompleks og lang procedure. Derfor bør det gribes an seriøst og omhyggeligt forberede alle de nødvendige dokumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.