LovStat og lov

Kommunale myndighed: arter dannelse, myndighed

Moderne stat består af flere niveauer af magtdeling: den føderale, regionalt, lokalt. I lyset heraf skal det bemærkes, at den kommunale myndighed ikke en agent for staten. Mange borgere er ikke klar over, at den ovenfor nævnte type af kontrol betyder magt udelukkende folket. Lad os prøve at tale om det i flere detaljer.

Almindelige bestemmelser om lokale myndigheder

Kommunal forvaltning (kommunale selvstyre) er en af de mange former for folkets magt i Rusland. Denne form for kontrol er fundet på organiseringen af visse områder, der omtales som kommuner. Konceptet, til gengæld omfatter strukturen af befolkningen i by- og landområder. Disse kan handle landsbyer, urban-type bosættelser, by, landsbyer med forskellige antal indbyggere, byens kvarterer, diskrete områder, og så videre.

Det er vigtigt at bemærke, at den føderale regering styrer det lokale og kommunale myndigheder, til gengæld, er bemyndiget til at løse alle interne anliggender.

Takket være denne mulighed folk i et bestemt område kan selvstændigt løse problemer af lokal betydning. Desuden garanterer Den Russiske Føderation forfatning ikke-indblanding i interne anliggender den lokale regering. De forskellige former kan være lokal. Kommune kommunale myndigheder har ret til at bestemme, ved hjælp af en folkeafstemning, afstemning, indsamling mennesker og så videre.

Vedligeholdelse spørgsmål

Rådhuset er det vigtigste kontrolorgan, som er til stede i nogen store bosættelser. For fuldstændighedens skyld gennemførelsen af sine beføjelser, er det vigtigt at være opmærksom på problemer, der hører under de i kroppen og omkring regeringen som helhed:

 1. Alle beslutninger vedrørende den kommunale fond. Dette omfatter ikke kun indhold og tjenester, men også brugen af hvert enkelt område (huse, lejligheder, værelser).
 2. Børnehaver, gymnasier, erhvervsskoler, hospitaler og andre sociale institutioner: alt dette er under pleje af lokalt selvstyre. På byrådet pålagt en afgift på indholdet og organiseringen af data enheder.
 3. Sikring af kontrol over reparationsarbejdet, effektivitet af service og vedligeholdelse af forsyningsvirksomheder: elektricitet og gazoseti, vandforsyning, rensningsanlæg og så videre.
 4. vejvedligeholdelse. Dette punkt er ofte problematisk, da kontanter til sådanne projekter er ikke altid nok.
 5. Plantning og landskabspleje.

indtægtskilder

For den effektive eksistens af den kommunale myndighed skal nødvendigvis have et sæt indkomst. Derfor er enhver territorial enhed har en vis egenskab. De mest fremragende repræsentanter er: jord, boliger, kulturelle destination faciliteter, hospitaler, shopping områder, lokal industri og så videre.

I overensstemmelse hermed med henblik på korrekt udføre ovenstående serviceområder, organer i kommunen er det lokale budget. Dette dokument har status som en normativ retsakt, og indeholder en liste over indtægter og udgifter.

Som kilder til midler kan anvendes:

 • Skatter og afgifter. Russisk lovgivning indeholder bestemmelser om oprettelse af visse typer skatter i det område af kommunen, såsom vægtafgift, vej og så videre.
 • Indtægterne fra udlejningsejendom eller privatiseringen.
 • Donationer - kontante overførsel fra staten til kommunerne for visse behov.
 • Resultat af aktiviteter: beboelse, industri, kommercielle.

magtstruktur

Som tidligere nævnt er offentlige magt opdelt i to niveauer: statslige og kommunale. I denne anden type er uafhængig af den første.

På niveau med de kommunale myndigheder til at skabe et organ af den lokale administration, som ikke indgår i regeringen. Men for mere fuldstændigt overveje staten ledelse organisationen som helhed, er det vigtigt at være opmærksom på de mål, funktioner, opgaver og kompetence lokalt selvstyre.

Den lovgivningsmæssige ramme om dette spørgsmål, præsenteret en bred vifte. PPA centrale handlinger i Forbundsrepublikken lov "om organiseringen af lokalt selvstyre." Dette dokument er at forbedre sin forståelse og værdsættelse af alle plejede at kalde den føderale lov №131.

Ligene af kommunen findes i hele Rusland. Der er ingen enkelt stykke jord, hvor de lokale myndigheder ikke afspejles. På trods af den brede vifte af emner af lokal betydning, er grænsen område af kommunen indstillet og modificeret af lovgivningen i enheder i overensstemmelse med kravene i den føderale regering.

Direkte på LSG

Kommunen - er uddannelse, som er skabt til at udføre de funktioner, deres offentlige myndigheder i det område, specifik lovgivning. Denne dannelse er skabt med henblik på at sikre interesserne for de borgere, der bor i det område var genstand for den økonomiske udvikling i den lokale region, samt forbedring af socio-kulturelle liv i samfundet.

Den struktur og organisation administrative enheder lokal betydning

Ingen af den kommunale myndighed kan ikke egenhændigt organisere kontrol, selv i et lille område. Det er grunden til, at lovgiveren fastsatte følgende typer af enheder:

 • Repræsentationsorganet.
 • Kapitel.
 • Administration udfører udøvende og administrative funktioner.
 • Krop udøver kontrol med administrationen.
 • Andre typer af organisationer, der kan give autoritative LSG.

Leder af kommunen

Den mest fremtrædende repræsentant for strøm til beboerne er stedfortrædende leder af det lokale område. Han går ind for den højeste embedsmand og udstyret med administrative beføjelser. Normative dokumenter, der regulerer aktiviteten af lederen af kommunen, anses for at være chartret.

Dette er ikke at sige, at tjenestemand har ubegrænset magt. Obligatorisk hoved er forpligtet til at indberette til offentligheden om sit arbejde. Desuden, takket være udviklingen af information og teknologi, enhver borger i kommunen kan komme i nærkontakt med de indtægter og udgifter, som blev optjent i rapporteringsperioden (det er året). Købstadsrettigheder godkender også alle nuancer og finesser, der er forbundet med aktiviteterne i spidsen for administrationen, for eksempel i tilfælde af tidlig afslutning af beføjelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.