Kunst og underholdningFilm

Liste over russiske tv-shows: Vurdering af de bedste af de bedste

Listen over russiske serier er beregnet i titusindvis af projekter. Ikke alle af dem fortjener opmærksomhed, men der er ægte mesterværker i familien blandt serierne. Så hvilken serie, udgivet af russisk tv, skal du se?

Liste over russiske tv-serier: den bedste skærmversion af romaner

 1. "Idiot" (instrueret af Vladimir Bortko) - en skærmversion af 2002, med samme navn af FM Dostoyevsky. Hovedrollen blev spillet af Yevgeny Mironov. I rammen kan du også se Vladimir Mashkov, Inna Churikova, Oleg Basilashvili, Olga Budin - kort sagt de bedste skuespillere af russisk filmografi.
 2. "Master and Margarita" (instrueret af Vladimir Bortko) - en skærmversion af den kult mystiske roman af M. Bulgakov. Filmen er strengt baseret på tekstens tekst. Ikke kun de vigtigste, men også de episodiske roller blev spillet udelukkende af stjernerne i biografen: Alexander Abdulov, Alexander Pankratov-Black, Oleg Basilashvili, Alexander Galibin, Anna Kovalchuk, Vladislav Galkin osv.
 3. "Saboteur" (instrueret af Andrei Malyukov) - en skærmversion af samme roman af Anatoly Azolsky. Billedet er udstyret med et fascinerende plot, der opretholdes i realismeens genre. I de førende roller - V. Galkin, A. Bardukov, K. Pletnev.
 4. "Grevinde de Monsoro" (instrueret af Vladimir Popkov) - en film baseret på romanen af A. Dumas. Listen over russiske tv-serier ville være ufuldstændig uden dette mesterværk: smarte kostumer, iscenesatte kampe på sværd, et fremragende skuespil, et spændende plot. Hovedrollerne blev udført af Alexander Domogarov og Gabriella Mariani.

Russiske serier: kriminalitet og detektiv

 1. "Afvikling". Direktør Sergei Ursulyak i 2007 udgav en multi-serie film med deltagelse af Vladimir Mashkov og Mikhail Porechenkov. Russiske serier-detektiver er genopfyldt med endnu et mesterværk, hvor den intense handling, historisk ægthed og upåklagelig aktørspil perfekt kombinerer.
 2. "Bandit Petersburg". Filmen af V. Bortko om den dashing 90s er stadig en af de bedste serier skudt i den kriminelle genre.
 3. "Major". Hvis du lister russiske serielle detektiver, skal listen over de bedste indeholde en film hit i 2014 med Pavel Priluchny i titelrollen. Tv-serien er tildelt med mange priser og har en utrolig høj rating fra publikum.
 4. Brigaden. Alexey Sidorovs kultfilm præsenterede russisk biograf til sådanne stjerner som Sergei Bezrukov, Alexei Panin og Dmitry Dyuzhev. Tale i billedet handler om gangster 90'erne.
 5. "Mishka Yaponchiks liv og eventyr." Den historiske serie blev skudt af Sergei Ginzburg og bygget på grundlag af virkelige begivenheder. Hovedrollen blev givet til Yevgeny Tkachuk.

melodrama

 1. "Graviditetstest." Listen over russiske tv drama-melodrama åbnes med en film i 2014 med Svetlana Ivanova i titelrollen, som har en rating på 8.1 på stedet Kinopoisk.
 2. "Giv min kærlighed tilbage." En berørende historie om kærlighedstrekanten mellem violoncellisten og hendes to kavalerier blev præsenteret i 2014. Filmen blev skudt i spektakulært landskab og den nyeste teknologi.
 3. "Forræderi." Provokativ serie om en kvinde, der har flere elskere på én gang, blev optaget af TNT-tv-kanal og blev straks leder af tv-udsendelsen og har vundet publikum selv fra "First Channel".
 4. "Grænsen. Taiga-novellen. " Et flertallet billede af Alexander Mitta kombineret romantisk romantik, en thriller, et drama og endda en detektiv. Hovedrollerne blev instrueret af Olga Budina, Marat Basharov og Alexei Guskov.
 5. "Mellem os piger." Lukker top fem ledere komedie og melodramatisk film, skudt af Alexei Kiryushchenko. I centrum af historien er livet af en lille familie udelukkende bestående af kvinder. Serien er fyldt med ekstraordinær humor, mange genkendelige situationer, og på hjemmesiden har Kinopoisk ingen negativ feedback.

Militær serie

 1. "Apostlen." En utrolig historie om, hvordan en landlærer måtte blive en dobbeltagent under den store patriotiske krig. Hovedrollen blev spillet af Yevgeny Mironov.
 2. Stormporten. Den bedste russiske militær serie omfatter i deres liste dramaet af Andrei Malyukov, skudt på grundlag af virkelige begivenheder.
 3. "Straffelovens Battalion". En imponerende historie med Alexei Serebryakov om, hvordan straffefirmaerne kæmpede under den store patriotiske krig.
 4. "Fighters". Militær serie 2013 med deltagelse af Dmitry Dyuzhev, Ekaterina Vilkova og Elena Yakovleva.
 5. "Spejderen." Serien med Svetlana Ivanova og Svetlana Ustinova om kvindernes spejders hårde skæbne og de ofre, de gik til under den store patriotiske krig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.