Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Aleksandr Pyatkov: biografi og værker

Alexander Pyatkov - berømte russiske skuespiller. Han begyndte sin karriere i Sovjetunionen og er nu spillet mere end hundrede roller. Hallmark Alexander Alexandrovich i mange år var ikke engang den vigtigste rolle og billedet af Sandman - helten i "Der på ukendte stier", hvor skuespilleren sagde kun én sætning: "Jeg vågner op" Om hans liv, resultater og de mest imponerende roller beskrive i denne artikel.

Kærlighed til scenen

Skuespiller født i Moskva i 1950, den 31. juli. Fra en tidlig alder Aleksandr Pyatkov elskede teater, biograf og alt er forbundet med dem. En gang, da en teenager, spurgte han sin mor til at hjælpe ham med at få et job i teatret. Mange ønskede ikke, bare for at være tæt på perfekt. Og de tog ham fyren blev montør scene.

En eller anden måde, at være på arbejde, en ung mand meget dagdrømmeri og mistede opkald med en pause. I samme øjeblik åbnede forhænget, og han så med rædsel, at han sad og så snesevis af publikum øjne. Mennesket som et chok ramte, og han havde tre kæmpe spring overvandt scene viste sig ud over. For alle handlingen fra vingerne ser en legendarisk Maya Plisetskaya. Hun gik til bange og forvirret dreng og hans lille til ro, sagde han var meget talentfuld. Fra dette punkt på Alexander Pyatkov indså jeg, at hans skæbne vil være forbundet med kreativitet.

første erfaring

Da den unge mand var seksten år gammel, besluttede han at teste sig selv og gik til "offentligheden", der turnerede Volga-floden på en båd. Med en fyr havde ingen ting, ingen penge. Han er snu rammer skibet begyndte at underholde mennesker, der spiller harmonika og sang. Således Aleksandr Aleksandrovich først tog sin talent.

I en alder af sytten fyr fik på en rigtig scene, blev han inviteret til at deltage i masse produktioner af Theatre of Satire. Et år senere, den kommende skuespiller var i stand til at tilmelde sig Schepkinskoe skole, hvorefter i 1972 blev fuldgyldigt medlem af truppen af teatret.

De mest bemærkelsesværdige roller i teatret Aleksandr Aleksandrovich har spillet i produktioner af "Broadway ... Broadway ...", "Pieces of zakoulochkam", "russisk spion".

Aleksandr Pyatkov: film

Film debut fandt sted i 1974, og det var et eventyr-musical. Alexander Pyatkov Mitrofanushka legemliggjort billedet af "eventyr i byen, hvilket ikke er." I samme år blev en ung mand inviteret til at deltage i optagelserne teleplay "Crazy dag eller Figaros bryllup".

I 1975, Rusland og Japan filmet fælles eventyrhistorie "Dersu Uzala", og i det Aleksandr Aleksandrovich medvirkede som Olenteva. Det følgende år, de sovjetiske tv-seere var i stand til at se så mange som fem film var helten i denne artikel. Blandt dem er specielt mindeværdig tre: "Eventyret om hvordan zar Peter Moor gift", "12 Chairs" og "The Two Captains".

Direktørerne er meget glade for Alexander Pyatkov - en skuespiller, der kan nemt vænne sig til en hvilken som helst rolle, hans evne havde nogen rolle. Han kunne spille skurken, en velgører, en dramatisk satirisk karakter. Alle roller, for hvilke Aleksandr Aleksandrovich hertil, var rede til at annullere, mindeværdig. Nogle gange, når et år går op til otte film med hans deltagelse. Han kunne samtidig blive vist i forskellige republikker i Sovjetunionen, alle har tid, alt, hvad han kunne. Vi tilbyder markerer de mest berømte film med sin deltagelse:

 • "Moskva tror ikke på Tears";
 • "En grusom Romantik";
 • "Vi er fra jazz";
 • "Station for to";
 • "The Circus prinsesse";
 • "Distant lander";
 • "Ermak";
 • "I hjørnet af patriarken";
 • "34-sekunders hurtigt";
 • "Shocker";
 • "Dead Souls";
 • "Mystery" Blackbirds ""

Selvfølgelig er dette kun en lille brøkdel af, hvad der kunne give publikum Aleksandr Aleksandrovich. På grund af hans mange mindeværdige roller. Ikke alle af dem større, men hver - en speciel og mindeværdig for publikum.

Aleksandr Pyatkov: kærlighedsliv

Om familien af skuespilleren lidt kendt, er det ikke alt for spredt om hans Offscreen liv. Vi ved kun, at hans kones navn er Ludmila og familien har to voksne børn - en datter og en søn, der er også involveret i kreative arbejde. Venner i mange af kunstneren. Alexander Pyatkov er en joker og humorist, der kan blive sjælen i enhver virksomhed. Han kan lide at fortælle forskellige historier om deres liv, nogle af dem - en fiktion, da han senere erkendt sig selv. I løbet af sin fortælling ikke kan forstå, fordi skuespilleren har en utrolig talent til at fascinere publikum.

Ud over at spille i teater og filme en film udfører Aleksandr Aleksandrovich med romancer på scenen. Skuespilleren skabte "Ilya Muromets" fond, som er engageret i skabelsen af børns eventyr og film, der afspejler den sande kultur og skikke i Rusland. Tager også regelmæssigt i velgørenhedsarrangementer og koncerter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.