Nyheder og SamfundBerømtheder

Biografi Yuriya Drozdova: familie, arbejde, prisuddelinger og livets historie

Ganske populære i øjeblikket, for ikke at nævne den sovjetiske æra, er film og bøger fortæller om agenter, spioner og andre krigere usynlig foran. Men ikke alle er klar over, og uvidende om, at historien om disse værker kun i en lille måde afspejler de faktiske processer, der finder sted eller har fundet sted i en eller anden intelligens situation. De eneste undtagelser er sandsynligvis bogen Yuriya Drozdova.

oversigt

Selvfølgelig efterretningsvirksomhed i staten er en statshemmelighed. Først efter en vis tid, skal sådanne oplysninger afklassificeres og stilles til rådighed for offentligheden.

Drozdov Yuri Ivanovich - den mand, der afslørede nogle af disse hemmelige øjeblikke af en simpel manden på gaden. Han arbejdede i den mest hemmelige organisation af Sovjetunionen - staten Sikkerhedspolitiske Komité, havde rang af generalmajor. For nylig, at spørgsmålet om dets publikationer, og mere specifikt, en erindringsbog. Begivenheder af hans bøger bogstaveligt overvælder læseren og påvirke hans fantasi.

familie

Far Yuri Drozdov var en soldat, der tjente selv når den kejserlige magt. For hans tjeneste Ivan Dmitrievich Drozdov, viser mod, blev man endda tildelt en meget høj pris - George Cross. Han deltog i Første Verdenskrig. Efter regeringsskiftet, gik han til at arbejde for den sovjetiske regering, blev til at tjene i den røde hær. Mor fremtidens spejder Anastasia Kuzminichna Pankiewicz, var oprindeligt fra Hviderusland, eksamen fra high school, tog specialkurser i sekretærhjælp forretning. Senere arbejdede hun som sekretær, en maskinarbejder på papirfabrikken, der ligger i Pereslavl.

Mor om sin far er kun kendt, at han deltog i Anden Verdenskrig, var en partisan, døde i en alder af halvfems.

Yuri Ivanovich er hans kone Lyudmila Alexandrovna, to sønner - George og Alexander, samt flere børnebørn, børnebørn, oldebørn.

Krigsårene: uddannelse og fronten

Yuri Drozdov Fødslen havde den 19. september 1925. En væsentlig begivenhed fandt sted i hovedstaden i Hviderusland. Efter starten af Anden Verdenskrig Drozdov blev han uddannet i en specialskole beliggende i Kharkov, så det er ikke kaldt til fronten. Men allerede i 1943 blev Yuri Ivanovich sendt til Engels, hvor han indskrevet på School of Artillery. Slip det tog at afslutte krigen. Men med den tid, de uerfarne kadetter og dimittender fra militære skoler ved fronten ikke tage. Men Yuri Ivanovich stadig ivrig for krig. Bidraget til denne uimodståelig lyst, og nyheden om hans fars skade, og sin afdøde bedstefar.

I sidste ende, Drozdov stadig opnås den ønskede og fik på den første Hviderussiske Front. Han blev udnævnt til leder af en deling af anti-tank-fighter division. Med det kom han til den tyske hovedstad.

Efter krigen: uddannelse

Efter afslutningen af krigen Drozdov, der fortsatte med at aftjene værnepligt, parallelt, i 1951, han trådte Military Institute for Fremmedsprog. Nu agenturet er en division af det russiske forsvarsministerium. Med ordene fra Yuri Ivanovich, træningen var meget svært, men det gør ikke forhindre ham i at blive den doyen selvfølgelig, og en af de bedste studerende. Drozdov dimitterede fra skolen efter fem år.

På det tidspunkt opstod de militære rækker massive nedskæringer, hvorunder han teoretisk kunne få og Yuri Drozdov. Hans biografi har imidlertid været rettet i en anden retning. Han fik en meget interessant tilbud - at blive en sikkerhedsvagt arbejder på Lubyanka. Af frygt for sin fremtidige militære karriere, eller rettere, for sin pludselige afslutning af det mulige, aftalt han.

Omskoling Yuri Ivanovich blev sendt til Leningrad Instituttet for Fremmedsprog.

Start tjeneste i intelligens

Efter endt uddannelse Yuri Ivanovich Drozdov begyndte at modtage forskellige jobtilbud - og ikke meget indbringende. Blandt dem var forslag om illegalt arbejde, og arbejder i Tyskland som en operationel tolk. Men ingen af dem ikke tage Drozdov. Årsagen var familien, han ønskede ikke at forlade deres venner og slægtninge til mennesker alene i en fremmed by i lang tid, og uden deres støtte.

Men dens interne problemer stadig hjulpet. General Yuri Korotkov podsobil, og at der til gengæld begyndte at arbejde i Tyskland. Hans arbejdsplads var den officielle sovjetiske mission til Stasi. Yuri Ivanovich blev en spejder der illegale.

En af de første opgaver for Yuri Ivanovich var at deltage i befrielsen af Rudolf Abel. Denne legendariske person, i 1957 blev idømt i USA i tredive år i fængsel. Drozdov opgave var at etablere en forbindelse med Abel. Når der gives ret til korrespondance, Yuri Ivanovich (der var dengang Jürgen Drivsom, fætter fange) begyndte at lede ham breve med skjulte instruktioner. Senere Yuri Drozdov på broen Gliniker Brücke var sammen med de pårørende til Abel. Det var dengang den sovjetiske spion og udskiftes med pilot-spion fra de amerikanske Powers.

ny opgave

Efter en vellykket afslutning af opgaven til Abel på Yuri Ivanovich blev betroet den nye. Han fik til opgave at skabe en legende og til at foretage den nødvendige uddannelse af nye agenter - George og hans ven, kollega. Til disse formål, at spejder brugt en masse kræfter og tålmodighed, men jobbet er udført i god tro. Agenter er blevet ordentligt forberedt og sendt til USA, hvor han boede i alt mere end femten år. Sovjetiske spioner havde solgt en masse operationer, bragte fordel for Sovjetunionen. Blandt disse, for eksempel, var, at de blev introduceret til holdet, har været at udvikle missiler "Titan". Alle oplysninger agenter straks syntes at KGB henholdsvis den sovjetiske ledelse var godt informeret om status for amerikanske udvikling.

I 1963, Yuri Drozdov kom tilbage, tog de nødvendige kurser for omskoling, som har været obligatorisk for alle operationelt personale af KGB. Drozdov blev derefter sendt til Kina, hvor han var omkring fire år gammel, arbejdede som bosiddende i Foreign Intelligence af KGB.

1968-1979 år

1968 bragt til Yuri Drozdov stillingen som souschef i "C". Det var den vigtigste kontrol, der omhandlede udenlandske efterretningstjenester. Syv år senere blev Yuri Ivanovich igen sendt på en mission, men i USA. Der, erstattet han derefter bosiddende B. Solomatin Fire år Yuri Drozdov, den stedfortrædende faste repræsentant USSR til FN.

Den mest interessante af dem udføre operationerne på det tidspunkt med rette betragtes driften af dannelsen af legenden, der angiveligt i Latinamerika er der en enorm organisation af de tyske fascister. Drozdov fungeret som leder af denne organisation - Baron von Hohenstein. Legend var realistisk i det omfang, den sovjetiske efterretningstjeneste havde mulighed for at rekruttere en medarbejder efterretningstjenesterne i Tyskland. Sidstnævnte tog selv en troskabsed til Adolf Hitler.

Drift i Afghanistan

Efter denne operation, biografi Yuriya Drozdova suppleret ganske god feedback fra ledelse af Sovjetunionen. Efter hjemkomsten til sit hjemland blev han udnævnt til leder af afdelingen "C".

Lidt senere, Yuri Drozdov deltog i operationen at vælte den afghanske præsident. Nogle historikere mener, at det har ændret i løbet af verdenshistorien. Operationen blev gennemført i samarbejde med GRU. Drozdov har udviklet en plan for drift og fuld kontrol over dens gennemførelse. Hafizullah Amin, efter storming hans bopæl, som var omkring to timer, blev dræbt. Senere blev han erstattet af en mere loyal over for Sovjetunionen, President - Babrak Karmal.

Stadig senere om resultatet af operationen blev rapporteret til lederen af KGB Andropov, med det resultat, at det var en særlig enhed "Vympel". Yuri Drozdov blev udnævnt til leder af denne afdeling.

Pensionering og forfatterens værk

Drozdov Yury sluttede sin karriere i 1991, efter at træde tilbage. Under sit arbejde, tjente han mange priser, blandt hvilke vi kan nævne prisen gives til udenlandske regeringer. Blandt disse, Cuba, Polen, Afghanistan, Østtyskland. Sovjetmagten er ikke gået rundt det, tildelt Order Røde Banner, Red Star og mange andre.

I øjeblikket Generalmajor er leder af "NAMAKON" analytiske centrum. Denne institution, en af grundlæggerne af som var og Drozdov, har været at indsamle og bearbejde forskellige former for information i forskellige områder.

Afklassificering af visse operationer, der er involveret Yuri Ivanovich, tillod ham at tage forfatterens arbejde. I øjeblikket har han skrevet femten bøger, nogle skrevet i samarbejde. En af medforfatterne er Yuri Andropov og Vladimir Putin.

Bøger Drozdov Yuri Ivanovich er forståelige interesse i en bred vifte af læsere. Blandt de større generel af bøger er tilgængelige såsom "Fiktion er udelukket," "Brazen ørn", "På vej til nyttiggørelse" og andre. Og for dem, der søger, og villig til at lære nogen præcise oplysninger om efterretningsvirksomhed, nogle af de involverede i det tidligere tal, spion bøger kan give den nødvendige hjælp og biografier - Yuri Drozdov ved en masse, og det er i høj grad fortalt gennem deres værker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.