Kunst og underholdningFilm

Bedste komedie: Rusland er

Lad os tale om en af de mest populære genrer - komedie. Rusland har en rig historie i dette område. Sidste år blev så mange store komedier produceret.

"Treasures OK"

Topping vores liste over de "Comedy Films (Rusland)," en af de mest gode komedier - "Treasures OK". Betydningen af filmen er at finde skatte, der er på bunden af søen Kaban. Angrebet på Kazan tvunget til at gemme sig i dybet af vandet i utallige rigdomme. Omkring 500 år ingen kunne finde skatten. Men så er der er hovedperson i vores film - en slags skørtejæger Kirill. Omstændigheder i hans liv var uforudsigelig: det kommer i hænderne på kortet og et brev, som han lærer om de skatte gemt under teatret.

Men der er allerede en masse tid på at søge. Alle af dem mislykkedes. Samtidig den anden del af brevet er fra Guyana, der ønsker at tage væk kortet og komme i besiddelse af alt guldet. Men, at komme til Kazan, søgende stod over for en række problemer. Cyril elskede lokal pige Gulnara, som vil være imod søgningen. Og Gayan vil altid være noget at forstyrre hendes planer. Senere, de går under jorden. Dette rejser spørgsmålet: kan alle komme ud af fælden? Hvad sker der med forholdet Cyril og ghouls? Sådanne komedier (Rusland behager!) Giver mulighed for at se filmen, så bogstaveligt tage del i dette eventyr.

"Hvad sker der mand"

En anden film - "Hvad sker der mand", den nye komedie (2013). Rusland kan også prale af, at bandet gjort sin kinotvortsami. Denne komedie vedrører mere til genren af "voksen", fordi historien helte - den virkelige "mand". Filmen er bredt udviklet temaet for seksuelle relationer. Heroes tape - fire venner, alle i deres eget bedste i forholdet til det svage køn. Vs. Denis ingen kan modstå. Gosh meget risikable i stand til at vende situationen i den rigtige retning. Skole Uchitel Arkady i stand til at lokke i seng nogen mor. Det har ikke været tilfældet uden alvorligt skændes Yarik, som nu er helt skuffet i kærlighed.

Og alle disse fyre er involveret i sex spil med en enorm præmie - 500 tusind dollars. Hver opgave at forføre en pige, er, at absolut ligeglade med det. Til nogle af dem vil komme til at tæmme den feministiske, vil den anden blive tvunget til at snyde en jomfru. En tredje generel, nogle sekterisk. En Yarik bekendt med oligark kone, uangribelige og uovervindelige. Plottet er meget mystisk og kreativ. Ved udgangen vil alt gå ikke efter planen ... du skal se filmen og forstå, hvad det er han. Samtidig lærer du alle detaljer!

"12 måneder"

Tja, er det umuligt ikke at nævne filmen "12 måneder", slutter vores liste over "Comedy Films (Rusland)." Taget med et twist! Begyndelsen er ganske banalt: provinsielle kommer til at erobre hovedstaden, og, som sædvanlig, krænket af hele verden rundt, især på deres pårørende. Op til et vist punkt, ønsket blive rig pige soignere elite lejlighed og bryster tredjedel af størrelsen absolut ikke lade sig gøre, men i hendes liv kommer en magisk begivenhed.

Ved et heldigt sammentræf det falder til tryllekunstnere, der er forpligtet til at opfylde hendes ønsker. Og det er, når alt begyndte at vende! Pigens liv kommer sande hendes hemmelige begær, og hun selv mødte ægte kærlighed.

Dog skal alle gode ting kommer til en ende, og endda yderligere problemer. I dette tilfælde, for alle givet kommer til at betale sine kære. Og det er alle fulde af begær er ikke beregnet til det, så du er nødt til at betale for alle konti. Masha er nu selv vil gøre underværker. Plottet er bygget helt mystisk.

Måske bør vi se på disse film-komedie. Rusland har gjort et godt stykke arbejde, og du vil ikke fortryde den tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.