Kunst og underholdningFilm

Diverse aktører. "The Babadook" - en mystisk horror Jennifer Kent

Moderne produkter horror-genren meget sjældent i stand til at overraske den sofistikerede publikum, oftest er det de almindelige variation kede genre klichéer, gemt-orienterede basale instinkter effekter. Må ikke skjule eventuelle filmskabere eller inkarnere ideen til direktøren kastede skærmen. "The Babadook" - en undtagelse. Filmen, til montering i standard uzhastika struktur er virkelig meningsfuld elegant og skabelse. Genre i filmen er kun til registrering af historier filmet af instruktøren-debutant Jennifer Kent. Hun optrådte i rollen som instruktør og manuskriptforfatter, skabe en af de mest interessante og intelligente rædsel over de seneste 20 år, uden at ty til lave tricks. Den plausibilitet af plottet af handlingen det hjalp med at holde E. Davis og H. Wiseman - talentfulde skuespillere. "The Babadook" på grund af deres usædvanlig organisk virkende ikke synker til niveauet af hysteri.

plottet

Hovedpersonen, en enke og mor til Amelia (skuespillerinde E. Davis), har oplevet en forfærdelig tragedie. På vej til hospitalet med sin mand, de kommer i en bilulykke. Hun og barnet stadig var i live, og hendes kærlige mand pludselig døde. Årene går, utrøstelig kvinde, arbejdende sygeplejerske, knap til at løbe rundt, hæve sin søn alene. Ikke tilvænnet til samfundet lidt Sam (Noah Wiseman), indhegnet fra omverdenen, designs konstant uhøjtidelige våben og let at miste kontrollen over sig selv. Når barnet finder en bog om den frygtelige monster The Babadook som efter at have skjult i mørket, tvinger folk til at administrere forfærdelige ting. Fra den tid drengen og gjorde miste fred, og med det, Amelia, også drømmer The Babadook.

Den tolagsstruktur af fortællingen

Historien har det hele: en tvungen tidlige voksenalder, undertrykt smerte, plaget af skyld. Hele denne vifte af følelser forsøger at formidle til publikum skuespillerne. "The Babadook" klart ikke passer ind i den konventionelle formel mystiske rædsel. Filmen er konstrueret således, at i det ydre lag, den klassiske historie om Bugimene plager den allerede urolige familie (foreninger med "Kendimenom" og "Nightmare on Elm Street"), kommer gennem fundamentet - en allegorisk dramatisk fortælling af den tidlige enke kvinde, der er i stand til at give slip på den afdøde ægtefælle. Alt dette slående følelsesmæssige cocktail glimrende spillet professionel Davis og Noah - den unge skuespiller, der angiveligt var født til stjerne i horror film.

film ensemble cast

Medvirkende i rædsel skuespillerinde udført E. Davis, kendt for seerne fra filmen "Australia", "The Matrix Reloaded", "Pige med perleørering", N. Wiseman, H. MakElhinni, D. Henshell og andre. Spillet den ledende kvindelige rolle Essie Davis, datter af den berømte australske kunstner George Davis, legemliggjort tegn på skærmen med en helt knust nervesystem, som allerede kunne sættes i spetslechebnitsu. Skuespillerinden er så god på en måde, fra det simpelthen ikke rive sine øjne, hendes dygtighed er forbløffende og karper absolut nej til noget. Essie Davis debuterede i biografen i 1995, har han spillet mere end 30 roller på tv og i film.

Clawed monster. Skuespilleren legemliggjort hans

I centrum af fortællingen om rædsel, som det sømmer sig kanonerne af genren, Monster fra børnene, og måske endda en voksen mareridt, som ikke er i stand til at klare hovedpersoner. I nogle episoder clawed monster i en cylindrisk hat spiller en skuespiller - Benjamin Winspear. Kunstneren fik en temmelig kompliceret karakter. På den ene side er det virkelig et monster, giver først hjemme, og derefter i hovedet på hovedpersonen. Men på den anden side, er legemliggørelsen af Babaduk- frygt og følelser Amelia: frygt for at give slip på den afdøde ægtefælle, overdreven irritabilitet, undertrykt had til barnet. Ikke underligt manuskriptforfatter og postanovschitsy Jennifer Kent, givet faktura Winspear, bruger tegneserie næsten marionet The Babadook at skærpe sanserne til grænsen af deres hypertrofi. Tegn B. Winspear kompliceret, da hans show direktør levet op til den ædle tilbageholdenhed og kortfattethed. Ingen troede vtoroplanovyh karakter - hverken Kent eller involveret i nedskydningen af skuespillerne. "The Babadook" gjorde Winspear berømt ligesom skuespilleren spiller Krueger Robert Englund, men projektet er endnu ikke blevet en franchise. Måske skulle vi vente på efterfølgeren.

Den triumf retning fra Kent

"The Babadook" - dette er ikke en anden billig kommunikerer rædselshistorie, det er en triumf for kunst retning, en psykologisk undersøgelse af den voksende vanvid. Og skræmmer ham mest, er ikke den mørke er noget, der synes pludselig, og forholdet mellem familien og de nærmeste mennesker. Jennifer Kent - en rigtig virtuos, i stand til at forme et drama ud af en bagatel, og de tips undvære musikledsagelse og billige effekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.