Selv-dyrkningPsykologi

Man ligeglade - det flegmat

Psykologi - videnskaben, fuld af mystik og insinuationer, og forstår det fuldt ud, måske, ud over den magt selv es i denne sag. Dette skyldes primært det faktum, at enhver person, uanset hvor mange prøver det kan holdes, vil stadig have nogle atypiske træk, afvigelser fra standardklassifikationer. Det er derfor, vi i denne artikel vil forsøge at afdække den mest almindelige betydning af ordet "ligeglade" til at forstå, at nogle personer det vedrører, og hvordan disse mennesker opfører sig. Måske nogen vil afspejle sig i deres familie, venner, eller endda dig selv.

Mange mennesker ved ikke engang, hvad "ligeglade" - et ord, der forekommer i vores liv næsten hver dag. I en ordret oversættelse fra latin, det lyder som ligegyldighed, ligegyldighed, men hvis udtrykt i psykologiske termer, kan det blive identificeret med apati. Oftest i denne kategori er mennesker, flegmatiske, der foretrækker at stille og roligt gå med strømmen, uden at opleve følelser og følelser, selv i de øjeblikke, hvor det ville være nødvendigt at gøre det. Man ligeglade - en person, der kan ignorere et signal om hjælp, for ikke at gøre opmærksom på den glæde eller sorg af en elsket, og på samme tid i samme hensynsløs holdning til dig selv.

Undersøg, om apati er den menneskelige natur kan være, at se dem i en stressende situation. Den berømte psykolog Suzanne Miller har udviklet en test, der kan hjælpe med en vis nøjagtighed at afsløre, er funktionen af menneskelig adfærd. Det ligger i det faktum, at du skal præsentere dig selv i et fly under en luft hvirvel. Forestil dig, at alt i kabinen er rullet fra side til side, passagererne er sikret i deres sæder, og kabinepersonalet er i vantro. Hvad ville være din reaktion? Du skal måske prøve på rollen som alarmerende og starte hvert minut til at kontakte kabinepersonalet, med spørgsmål om mulige død? Og kan være, du vende sig bort fra alle, og vil nøje undersøge de uvejrsskyer er på den anden side af vinduet? Hvis du vælger den anden mulighed, da ligeglade - det er din psykopat.

Imidlertid kan denne apati være en træghed og omvendt - fornuftigt og rationelt. For eksempel ser man, at branden brød ud, men ilden har endnu ikke absorberet alle, der er i den zone af adgang. Man koldblodige, beregning, og på samme tid ligeglade slukke flammerne stille, idet der i det rigtige sted en brandslukker. Følelsesmæssig og letpåvirkelig person vil haste, klikke på hjælp og panik, bare fordi branden startede.

Som du kan se, denne fortolkning af apati har nogle arter, der er afhængige udelukkende på den pågældende person. Det menes, at den ligegyldighed - fremragende kvalitet til en forretningsmand, politiker eller bare en person, der ønsker at opnå bestemte højder i livet. Det er ikke altid en ambition om at hjælpe os, er de ofte kun skade, at skabe unødvendige skænderier og konflikter.

Forstå, hvad det betyder ligegyldig, apatisk eller ligegyldige, i psykologi er kun mulig på et aktuelt eksempel. studere forsigtigt opførsel af deres slægtninge og venner, være opmærksom på dig selv og måske sådanne funktioner du kan spore i praksis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.