Mad og drikkevarerDrikkevarer

Hvor nyttige kompot af svesker.

Prune er ingen anden end de konventionelle charge svesker visse sorter. Typisk, for at opnå det valgte den højeste kvalitet, moden og søde frugter greengage eller ungarsk. Svesker fremstillet ved fortørring den blancherede i kogende vand frugter.

Nytten af svesker siger en masse til alle gentagelse. Dog skal det erindres, at det er den mest populære blandt alle de kendte tørret frugt. Fordelene for vores krop er tilstedeværelsen i sin sammensætning af pektin, fiber, organiske syrer, naturligt sukker. Svesker er meget rig på vitamin B1, B2, C, PP. Den indeholder også en masse provitamin A, såvel som kalium, natrium, magnesium, phosphor og jern.

Samt andre nyttige egenskaber, svesker kan undertrykke formering af visse patogener. Navnlig Salmonella og Escherichia coli. På grund af denne egenskab den bruges som tilsætningsstof fremme udvidelse friskhed kød. Desuden er det ofte anvendes som en ingrediens i fremstillingen af en række kød retter, pilaf og drikkevarer. Enorm popularitet af kogte svesker.

Denne drink, ud over sin usædvanlige smag har også mange nyttige handlinger. Stuvet svesker læger anbefaler anvendelse til behandling af mave-tarmkanalen og mundhulen, det hjælper kroppen at bekæmpe højt blodtryk og spredning af maligne tumorer. Ud over alle stuvet svesker hjælper med at reducere vægten og giver en foryngende effekt. For at forstærke effekten, tilføje tørrede abrikoser. Kompot af svesker og tørrede abrikoser har ikke kun god smag, men mange nyttige egenskaber til kroppen.

Men du behøver ikke sætte kogte svesker "hjørnestenen". Dens anvendelse bør begrænses til folk, der lider af fedme og diabetes. Du bør ikke bruge det til ammende mødre, fordi beruset mor stuvet svesker kan forårsage sit barn fordøjelsesbesvær. Og, ganske ofte, er ganske stærk. At vælge en rigtig sveske, bør du vide, at han skulle have sort farve, har en sødme på samme tid med en vis syrlighed. Desuden nogle bitterhed bør være til stede i sin smag. Blommer, tørrede med knogle, har en meget større indhold af nyttige stoffer. Som hjem inspektion bør lægges i blød i vand det produkt, du har købt. Efter 30-40 minutter af rigtige steder svesker det bliver hvid, men blot behandles - nej.

bør ikke købe svesker med en mørk grå farve. Det er opnået ved at behandle glycerinen til præsentation. Men det kan skinne og efter behandling med et ukendt fedt. bør ikke købe svesker kaffe farve. Hans tilstedeværelse taler om det faktum, at før sælger produktet blev skoldet med kogende vand, så vitaminer og andre næringsstoffer i det stærkt formindsket.

Hvis du vil vide , hvordan at lave mad kompot af svesker, kan findes i næsten enhver af de opskrifter madlavning sites på internettet. Måder at tilberede det, der er mange. Den foreslåede metode jeg skal bruge kun moden, stærk, sød og stor frugt. Før madlavning de skal gå igennem, fjern stilken og omhyggeligt vaske op, iblødsætning før det i 20 minutter i koldt vand. Tilberedt frugt dyppet i kogende vand cool for omkring 10-15 sekunder, og derefter standset med koldt vand og spredes ind i banker. Derefter spredte svesker hældes hælde banker er lukket og sat i steriliserede 20 minutter. På bør gives i slutningen af sterilisering banker langsomt afkølet, indpakket dem, for eksempel i en dyne.

I princippet er det produkt, for at være klar inden for 24 timer, men smagen er det er ved at vinde kun et par måneder senere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.