Mad og drikkevarerDrikkevarer

Hvordan til at drikke tequila

Tequila, bliver destilleret spiritus (40%), som kom til os fra Mexico har længe opnået enorm popularitet over hele verden. Det er lavet af saft af agave planter på følgende teknologi: kernen i anlægget kogte dampet, knust, og saften af det opnås, at der er tilsat sukker til fermentering. Det resulterende Braga to gange og fortyndet med destilleret vand. Som du kan se, er denne alkohol forberedt simpelthen, men spørgsmålet om, hvordan man kan drikke tequila korrekt.

Til dato er der mange måder at bruge denne stærke drikke, og masser af cocktails baseret på det. Overvej nogle af dem.

1. Tequila med Tabasco sauce

Tequila brug af høje, smalle stakke, uden fortynding og vask ned med en blanding af tomat og limesaft, tilsætte en dråbe Tabasco sauce. Det skal bemærkes, at denne sauce består af chili, salt og eddike, så at tilføje til den alkohol, det skal med forsigtighed. Hvordan til at drikke tequila på denne måde, er godt klar over mexicanerne, fordi det er traditionelle for dem.

2. tequila salt

Til denne metode kræver anvendelse af alkohol og salt af en skive citron eller lime. Salt drysses på hånden i nærheden af tommelfingeren på bagsiden. I den anden side tage en stak tequila. Således salt lick, hurtigt drikke alkohol og snack kalk eller citron.

3. Hvordan til at drikke "tequila boom"

Den blandede stak af tredive gram tequila og tonic (kan være enhver anden kulsyreholdig drikkevare), dækket med hånden, ramte på bordet og hurtigt bund drikke, drikke, når opskummet.

4. Tequila med kanel og appelsin

Ingredienser: kanel, sukker, appelsin.

Kanel blandes med sukker og rullet i blandingen af en orange skive. Dermed en stor snack til denne alkoholiske drik.

5. Hvordan til at drikke tequila guld (tequila Gold)

Denne alkohol har en lys gylden farve og smag, som det tilføjer karamel. Det anvendes i ren form eller i cocktails. Nogle af cocktails - "Den mexicanske" "Margarita", "ambassadør er" og Lad os se, hvordan de forbereder.

Cocktail "Margarita"

Ingredienser: tequila (tre dele), orange likør (to dele), limesaft eller anden juice (én del).

Alle ingredienserne blandes, tilsæt isen og alle pisket i en shaker.

Cocktail "Mexicanske"

Ingredienser: tequila (to dele), ananassaft (en del), en ske af grenadine, citronsaft (polchasti).

Alt blandes sammen i en shaker med isterninger.

Cocktail «Ambassadør»

Ingredienser: tequila (en del), appelsinsaft (en eller to), is.

6. Tequila med tomatjuice og peber

Tequila skyllet med en blanding af tomat, limesaft og chili peppers, kaldet Sangrita. Pepper tilføjer krydderi til drikken, og limesaft gør det nemmere.

Glasset påføres is og hæld alkoholblandingen med saften. Pynt drink med en skive appelsin og halm.

Det skal bemærkes, at før drikker tequila, skal du være opmærksom på følgende punkter: drikken må ikke fryses, det bliver brugt et par varm. Hvis dette er prøvet alkohol for første gang, anbefales det at drikke det i små slurke til at smage, da denne drik er det vigtigste.

Så vi regnet ud, hvordan og hvad man skal drikke tequila. Og hvis før drikken blev betragtet som en mexicansk, men i dag er det har spredt sig over hele verden og er værdsat for sin smag. Det anvendes både i ren form og sættes til forskellige drikkevarer, eller fortyndes med en række sodavand eller juice. Desuden er det tequila tilsættes ofte til kaffe eller te. Under alle omstændigheder, som med hvad det Pilas, dets velsmag fuldt udfolde sig i det tilfælde, hvor det ikke er forbrugt kølet og lidt varm eller ved stuetemperatur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.