RelationerBryllup

Scrapbooking bryllup album: grundlæggende faser i skabelsen

I denne alder af moderne teknologi bliver mere og mere værdifulde gaver lavet med deres egne hænder. Indtil for få år siden, ingen forestillede sig, at en sådan scrapbog. Bryllup album, foto-elskere, videography festlighederne - alt dette, selvfølgelig, det var, men det er meget standard, uden nogen personlighed. Og nu vinder stigende popularitet er den kreative retning som scrapbog, som oversat betyder "bog af udklip." Arbejdet i denne teknik er ikke så enkelt, men resultatet, ingen tvivl om, er det værd. Scrapbooking bryllup album består af flere etaper.

Vælg fotos og orden af deres placering i albummet

For det første skal du vælge de fotos til albummet. Dette skal være den smukkeste, høj kvalitet, originale kopier uden tekniske mangler. Hvis du har dem også i elektronisk form, så kan du behandle dem i et computerprogram "Photoshop", ved at skære eller erosion af unødvendige detaljer, for at give effekten af alderen, skabe et samlet stil for alle.

Oprindeligt vil se i albummet ikke kun portrætfotos, men også de landskabelige skitser og fotografier af forskellige dele fester (ringe, brudebuket , etc.). Dynamiske billeder, uventede rammer nødvendigvis genoplive bryllup album. Scrapbooking indebærer oprettelsen af en enkelt side mini-historier. Det er derfor nødvendigt at bestemme emnet og antallet af billeder på hvert opslag album.

For eksempel er det muligt at belyse alle sider af en separat fase af bryllupsdag, eller omvendt, at dedikere hver menneskelige individ vending. Den rigtige løsning er placeringen af en stor vigtigste foto og et par små, afslører indholdet. Vi skal ikke alle kopier har en klar 90 om, du kan placere dem på en diagonal, svagt skråtstillede i en kaotisk måde, og så videre. N.

Vælg format og farve scrapbog album

Doing scrapbooking bryllup album, er det vigtigt at bestemme sin afgørelse format og farve, til at beslutte, hvad der vil blive brugt fastgørelsessystemer (ring klæbende foråret bog binding, etc.). I butikkerne i dag fremlagt et bredt udvalg af album, hvor alle kan finde noget egnet. Denne blanke hvide ark og plast lommer til billeder og en simpel pap, indlejret i filerne. De fleste praktiske udførelsesformer med forskellige typer af ark.

Gør scrapbooking bryllup album, valget af farver er bedre at give fortrinsret til pastelfarver: perlehvid, fersken, lyserød, elfenben.

Gør etiketter

Hverken albummet vil ikke være komplet uden et foto billedtekster. Det er muligt under hvert billede, bare for at sætte dato og sted, og du kan komme op med en lille historie. Og dette spørgsmål bør gribes an meget kreativ. Scrapbooking bryllup album kan bruges i design trykning penne, maling, stencils, avisudklip, kan magasiner klar brev fra sættet broderes signatur manuelt et al. Ved udarbejdelsen af sammensætningen, bruge forskellige dekorative elementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.