RelationerBryllup

Bryllup våbenskjold: skabe et symbol på en ny familie

Bryllup - den mest ventede dag for hvert par. Selvfølgelig, den unge ønsker at se deres ferie smukke og mindeværdige gæster. Til dette formål et sæt af smykker. En af dem - et bryllup våbenskjold. Hvad er denne karakter, og hvad hans værdi, overveje materialet i artiklen.

Det ligner et bryllup våbenskjold

Monogram, som er diskuteret nedenfor - er en moderne funktion, lånt fra vestlige festlighederne. Kort sagt, det er et symbol på en ny familie, hvor de første bogstaver i navnene på bruden og gommen er flettet sammen som en enkelt inskription. Det viser trendy, friske og meget elegant. Billedet i artiklen præsenterer et bryllup våbenskjold prins William og hans kone Kate Midolton.

Ideen om et bryllup våbenskjold er perfekt for fans af historiske serier som "Game of Thrones".

Hvor skal man begynde?

Så du har besluttet at skabe en unik symbol på din fest. Selvfølgelig, for at gøre bryllup emblemer af træ, kræver en vis talent og en alvorlig færdigheder, så prøv at genskabe logoet på papir. Det vigtigste spørgsmål: Hvad at tegne først? Måske starte med blot breve, som i den kongelige linje, eller komme med, der vil være omkring monogrammet, og derefter skrive de første bogstaver i navnene på bruden og gommen?

Tegn et bryllup våbenskjold med hænderne er ikke svært. Den første ting at gøre - at bestemme formen af fremtidens familie emblem. Der er tre mest populære former for dekoration familie våbenskjold:

 1. Buet i form af et skjold.
 2. Runde.
 3. Oval.

Hvis det er nødvendigt, kan de emblem skabeloner findes på internettet og udskrive datoer former. Når du har besluttet på "ramme", kan du begynde at fylde det.

Hvad kan indgå i brylluppet våbenskjold

Ved brylluppet, til våbenskjold forvandlet til herlighed, bør omfatte fantasi på fuld kapacitet. Det er din ferie, og på det hele for dig. Selvfølgelig kan du bare skrive de første bogstaver eller navne på bruden og gommen, ligesom et regentparret, hvilket bidrager til dem krøller. Men du kan gøre alt, og meget mere interessant.

For at bestemme den rækkefølge, som vil indeholde dit bryllup våbenskjold, arrangere med din elskede brainstorm, forbinde forældre og vidner. Essensen af monogrammet på et bryllup våbenskjold - de første bogstaver i navne og nogle fælles forbinde dem sammen linie. Dette princip er opretholdt altid bør emblem vises noget, der forener de nygifte sammen. Her er et par eksempler:

 1. Symboler, der har været forbundet med både troskab og kærlighed: dette kan være et par hjerter sat sammen, de to ringe som symbol uendelighed kærlighed og troskab disse forpligtelser være sammen med hinanden indtil udgangen og glæde og sorg. Tilgang og uendelig tegn, et par svaner og ulve (ulve vælger altid en ulv for livet og deltage i undervisningen af hvalpe, beskytte dem, så de kan sættes sammen med smukke hvide fugle).
 2. Hvad han elsker hver eneste af jer, hvad definerer dig. For eksempel, du kan lide hvide roser og din favorit ikke forestille sit liv uden en guitar eller en motorcykel - det er tid til at sætte dem på våbenskjoldet.
 3. Hvis du har et tema bryllup, bør pelsen matche stilen i fejringen. For romantiske bryllup attribut kan tage en hvilken som helst melodrama. Hvad et par du forbinder dig selv? Måske er det Rose og Jack i "Titanic", og måske Richard Gere og Dzhuliya Roberts? Du kan lide "Game of Thrones"? Så er det tid til at sætte dit foretrukne hjem Västerås på din våbenskjold eller for eksempel drager Khalis og hvide ulve Starks. Denne frakke ser godt ud i et tema bryllup. Og måske du lukker billeder Ragnar og Lagertha? Så sværd på hver side af våbenskjold - hvad du har brug for.
 4. En fælles drøm. Hvert par har sin egen drøm: at klatre til toppen af Eiffeltårnet, for at gå til Tibet eller at gå på en verdensturné eller luftballon tur ... Tegn på armene af dine drømme.
 5. Din brudgom eller brud fra et andet land? Wonderful mulighed vil designe emblem i en blandet stil. For eksempel - det engelske flag på den traditionelle røde telefonboks og en traditionel russisk symbol. Alternativt kan du bruge bamse, i modsætning til den frygtelige bjørn.
 6. Den våbenskjold er logisk at skildre, hvad du tættere sammen, tvunget til at opfylde: en billet til en koncert eller en film (hvis du stadig har den samme billet vil blive endnu bedre), et kæledyr eller noget andet i historien om din kærlighed.

Et par tips om registrering af emblemet

 • Unge initialer er centreret. Sidste navn kan skrives i trukket bånd.
 • Begynd at skrive en krone bånd, de centrale bogstaver i efternavnet, tilføjer en på hver side.
 • Etiketter skal skrives på en enkelt skrifttype.

Efter alle tegn er anvendt, kan du begynde at designe rammen buer, blonder eller blomster, efter dit ønske. Når arbejdet er afsluttet, kan det være farvet blyanter, markører eller maling og skitse henføres til det nærmeste værksted eller en brude salon. Specialister vil give dig et egnet materiale, bede nye trends og designløsninger, udvide din idé.

Hvor kan du stadig bruge monogram

Normalt et bryllup våbenskjold står bag unge, men monogram afbildet på det, kan du sætte på jakken ærmet i form af broderi, lommetørklæde eller skosåler. Emblemet kan dekorere bestik, gæster menuer, invitationer og servietter.

Opret din egen designer bryllup våbenskjold med sine hænder. Lad det være et symbol på din kærlighed og loyalitet over for hinanden, denne eksklusive en gave til hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.