LovStat og lov

Kommer ind i en arv efter dødsfaldet testamente. Proceduren for godkendelse af arven. Datoer, dokumenter

Kommer ind i en arv efter testamente død - en proces, der er i stand til at levere en masse problemer. Med det står i praksis mange borgere. Ikke alle mennesker med livet disponere over deres rigdom og give det videre til dem, eller andre personer. En sådan skødesløshed i fremtiden kan bringe nogle problemer til arvingerne. Sådan får placeringen af ejendom? Hvem er berettiget til det? Hvad alle bør vide det potentielle arving? Efter at have behandlet i den russiske lovgivning, vil borgerne kunne løse alle tvister uden skifteret testamenter.

arv Metoder

Rusland - et land, hvor for arv af pårørende og tredjemand kæmper hvert år. Det er derfor, arv uden testamente især spiller en vigtig rolle. Om dem, bør kende alle.

Generelt er der flere muligheder for overførsel af ejendom ved arv i Rusland. nemlig:

 • gennem vilje;
 • i henhold til loven.

I det første tilfælde, borgeren går til notaren. Arv for hver person, som ejeren anser værdig, allokeres til ansøgerens skøn. Med andre ord, skal du angive i en vilje, og hvem der får hvad efter døden. Arvinger er nogen enkeltpersoner - og slægtninge og fremmede.

Men mere kontroverser og problemer giver indtræden i arv efter dødsfaldet testamente. Hvad er de elementer i processen bliver nødt til at tage hensyn til?

Juridiske arvinger

For eksempel, som vil skulle beskæftige sig med i fremtiden. Dette gælder især for borgere, som ikke er alt for venlige med sin familie.

Sagen er, at når arve arv efter tredjeparter ikke kan gøre krav på ejendom af den afdøde. Ifølge loven, er fordelingen af ejendom foretaget mellem de pårørende til den afdøde. Derfor vil alle arv tvister og problemer løses inden for familien.

Du skal også overveje, at der er såkaldte arv af alle i Rusland. Borgerne vil kræve en arv i den rækkefølge, deres prioritet. Her den rolle, som familiebånd spiller. Jo tættere den afdøde, jo større er chancerne for arv.

Kommer ind i en arv efter dødsfaldet testamente - processen er ikke så svært, som det ser ud. Men kun hvis familien er der ingen reel konflikt. Ellers vil arvingerne sikkert ønsker at kommunikere til retten for bodelingen.

Som allerede nævnt, i henhold til loven arv fordeles efter tur. Den første ejendom kan kvalificere:

 • hustru;
 • børn;
 • forældre.

Hvis den afdøde ikke har nogen kone / mand og børn, er arven primært tilbudt forældre. Ellers er ejendommen givet til afkommet og ægtefæller. Og hvis de afviser det - forældrene til den afdøde. I dette tilfælde, uægte børn er også lovlige arvinger af første etape. Ejendommen er ligeligt fordelt mellem alle de kandidater.

Andre arvinger

Som regel på den første tur til arvingerne normalt ikke nå. Men der er undtagelser. Derfor, i Rusland er der flere niveauer af prioritet arv. Hvilke?

Kommer ind i en arv efter døden af den arv boet efter den afdøde giver dig mulighed for at modtage ikke kun forældre, børn og den anden halvdel, men også andre slægtninge. Hvis disse mennesker ikke havde en person (eller de givet afkald deres aktier), vil ejendommen blive tilbudt andre nære kødelige slægtninge.

Den anden fase omfatter arvingerne:

 • bedsteforældre;
 • søstre (native);
 • brødre.

Og disse slægtninge dér? I dette tilfælde, er ejendommen tilbydes tanter, onkler, oldefar til oldemødre, oldebørn, bedstefædre og bedstemødre, igen, tanter og onkler, nevøer. Først efter dem kan gøre krav på arven:

 • steddatter;
 • stedbørn;
 • stedmor;
 • stedfædre.

En borger, der var en afhængig? I dette tilfælde kan disse mennesker også få deres andel af arven, men til sidst, efter alle disse slægtninge. I praksis er de pårørende sjældent fungere som retmæssige arvinger.

hvor at registrere

Hvor besiddelse? I Rusland er disse spørgsmål håndteres af notar. Arv er lavet kun i hans nærvær.

Appel er muligt at staten autoriseret person, og til det private. Det vigtigste er, at for at få sin andel af arven (som en arv, og uden det), er det muligt kun af en notar. For information om hvordan de skal handle, vil det blive diskuteret nedenfor.

vilkår

Det er vigtigt at være opmærksom på afsides af ansøgninger om arv. Frister fastsat af staten, endsige i nogen tid at gøre deres rettigheder. Ellers undlader at udføre som en arving.

At træffe afgørelse om arv af ejendommen er givet 6 måneder. Denne periode kan reduceres, men kun hvis borgeren vil være i stand til at bevise, at han ikke skulle vende tilbage til notaren før af gode grunde.

På det indstillede tidspunkt bliver nødt til at skrive et samtykke til eller nægte at modtage arv. Det er muligt at gøre andet - til at begå handlinger klart pege på vedtagelsen af ejendommen. For eksempel starter arv tjeneste, holde det og værne om. Denne tilpasning opstår ikke for ofte.

handling Procedure

Som det sker skifteretten? Må ikke gå tabt i den sag, vil hjælpe trin for trin instruktioner til arvingerne. Generelt kirurgi er ikke ulig modtagelsen af ejendommen som arv arv.

For at få den ejendom ved arv, skal du:

 1. Saml nogle dokumenter nødvendige arving. På dem vil det blive diskuteret mere detaljeret senere.
 2. Drej til notaren med samtykke / afvisning af at deltage i arv.
 3. Få en autoriseret person certifikat, der angiver afvisning eller accept af ejendommen.
 4. Hvis en person har indvilget i at være arving, kan du gå til Rosreestr og registrere deres rettigheder.

Borgeren ønsker ikke at være en arving? Så efter skrivningen af afslaget er forpligtet til at informere nære slægtninge om din beslutning. Og de bliver nødt til at henvende sig til en notar, følge instruktionerne.

på dokumenter

Noget af en vigtig nuance forbereder dokumenter til arven. Far, mor eller en anden relativ - det er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at forholdet til borgeren bliver nødt til at bekræfte. Dette er det største problem ved de mennesker står over for. Især hvis det kom til en fætter slægtninge.

Blandt de dokumenter, der kræves for indrejse i arv ved lov, frigivelse:

 • certifikat af ejerens død;
 • bevis for forhold til den afdøde (fødselsattest, ægteskab og så videre);
 • et uddrag fra huset af ejendommens ejer;
 • samtykke til vedtagelsen af arven;
 • svigt af tidligere arvinger ejendom;
 • Hjælp fra BTO og boligafdeling (for succession af lejligheder og huse);
 • matrikulære certifikater til fast ejendom;
 • bevis for ejerskab af den afdøde ejendom.

Som regel, når det kommer til design af arven af loven blandt arvingerne af første etape, udarbejdelse af papirer er der ingen problemer. Derfor er det eneste problem, der kan stå over for borgerne - denne bodeling.

Andele af mand og kone

Særlig opmærksomhed skal rettes til de aktier ægtefællernes i arv af ejendom. Den mand / kone af den afdøde - er den første af arvinger køen. De deler en særlig stativ til principper.

Hvordan præcist? Først ægtefælle arver fra fælles ejerskab, så - fra førægteskabelig. Antag, at en arv fordeles til huset. Jeg var gift med den afdøde og 1 barn. Så ejendommen vil blive delt op, så - 1/2 hus som hans kone, inden der udstedes af arven. Og den resterende halvdel er opdelt i barn og kone ligeligt. Så vil hustru modtage 3/4 af huset.

Registrering rettigheder

Antag, at en borger havde besluttet at deltage i arv ved lov. Han appellerede til notaren, viste ham den nødvendige pakke af værdipapirer og modtaget et certifikat, der angiver accept af ejendommen. Hvad bliver det næste?

Nu, som det er blevet sagt, er du nødt til at registrere deres rettigheder. Når det kommer til fast ejendom (som i praksis opstår oftest), er det nødvendigt at gælde for Rosreestr eller Companies House. Med en efterfølger skal medbringe:

 • certifikat af død tidligere ejer;
 • dokumenter vedrørende forholdet til testator;
 • bevis for ejerskab af ejendommen (i navnet på den afdøde);
 • et certifikat fra en notar viser samtykke til vedtagelsen af arven;
 • matrikulære pas;
 • erklæring om ændringer i fast ejendom dokumenter.

Til gengæld for disse aktier vil blive udstedt en erklæring, der taler om accept af anmodningen til ansøgeren. Efter 5-10 dage kan du hente nye dokumenter. Det skal også bemærkes, at ikke blot ejendommen er nedarvet, men også forpligtelser. For eksempel gæld.

Fra nu af, er det klart, hvordan trådt i en arv uden testamente. Generelt denne operation er ikke meget anderledes end arv af vilje. På en vis forberedelse af borgere uden problemer vil være i stand til at få deres andel af ejendommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.