Sport og FitnessFodbold

Dikan Andrey. Ukrainsk målmand Biografi

Dikan Andrey Aleksandrovich - ukrainsk fodboldspiller, der i øjeblikket står for fodboldklubben "Krasnodar". Ud over ukrainsk fodbold har også russisk statsborgerskab.

Liv og karriere

16 jul 1977 - datoen for fødslen af Andrei Dikan. Biografi af atlet begynder med den ukrainske Kharkiv. I denne by, begyndte han at spille fodbold, spille for University of Physical Education. Indledende hold var "Vanguard-Industri", som manden begyndte at tale i 1995. Når målmanden har optrådt i spillet som en markspiller og formået at tegne en dobbelt. Holdet fra Rovenki fodboldspiller spillede indtil 1998. Det meste af tiden Dikan Andrey brugt på bænken.

I 1999 har en spiller modtaget et forslag fra "SKA-Energia", og snart gjort overgangen. Khabarovsk fodboldspiller endelig fundet stabilitet og begyndte at dukke op i næsten alle spil. I 2001 modtog han et tilbud fra hovedstaden "lokomotiv", men valgte at blive i SKA. I samme periode, Dikan Andrey modtaget russisk statsborgerskab.

I 2004 modtog han et tilbud fra målmanden Krasnodar "Kuban" og gjort overgangen. Sammen med Andrei hold spillede i første division af landet og konsekvent optrådte på banen. I en af de sæsoner tilbragte han en meget dårlig spil og mistede et stort antal bolde. Senere sagde han, at på det tidspunkt havde han midlertidig svækkelse. I det øjeblik, "Kuban" i Porten stod Vladimir Gabulov og sendt Andrew på bænken.

I 2008 har målmand vendte hjem og fortsatte sin karriere for mærket. For klubben fra Simferopol målmand spillede sæsonen. Ved afslutningen af kontrakten besluttet Dikan Andrey ikke at forny den.

Forfølge en karriere Dikan besluttet i Rusland, modtaget et tilbud fra "Terek" Grozny. Målmand for klubben brugt en sæson, men betroede guide til Andrei, og han kom ud i næsten alle spil.

"Spartak" (Moskva)

I sommeren 2010 var der rygter om overgangen Andrew i hovedstaden holdet. Derefter blev "Spartacus" søger en erfaren målmand, og i første omgang jeg ønskede at købe, "Rubin" Sergei Ryzhikov, men holdet har ikke indgået en aftale. Dikan på det tidspunkt ikke længere var ung, men var kun i stand til at spille i klubberne i provinserne Rusland og i Ukraine. Og fans af holdet ikke rigtig ved om målmanden. Kun at Dikan ofte gik til kampe markspiller.

I overgangsperioden Dikan "Spartacus" måtte give Grozny klub Soslan Dzhanaeva. Dikan første kamp var mod Saturn. Snart gik Andrew i Champions League-kamp og hjalp hans hold vinder kampen med "Marcel". I denne kamp, gjorde "Spartacus" ikke gå glip af en enkelt bold for første gang i ti år. Efterfølgende Dikan sagde, at i "Spartacus", han tilbragte de bedste år af sin karriere. I mange år, Andrew var uundværlig Moskva hold målmand, kun lejlighedsvis slippe ud af buret.

I "Spartacus" brugt Dikan frem til sommeren 2014 som en fri agent gjort overgangen til "Krasnodar". Nu målmand støt ud på marken, og i virkeligheden var han allerede 38 år!

det ukrainske hold

For første gang på landsholdet i Ukraine Dikan blev inviteret i 2010, da han var 32 år. Første gang målmanden kom ud på marken i en venskabskamp mod Norge og forsvarede spillet til nul. Andrew ubesvarede afholdt i 2012 EM på grund af en alvorlig skade dagen før.

skade

I marts 2012 i et spil med Zenit Dikan blev alvorligt beskadiget. Målmand kolliderede med Aleksandrom Kerzhakovym og måtte bede om en erstatning. Det blev senere afsløret, at Andrew blev alvorligt såret i ansigtet skelet. Fremad "Zenith", sagde bagefter, at han ikke havde nogen ondskab, og simpelthen ikke har tid til at undgå en kollision.

Andrey Dikan - målmand, der var i stand til at skinne allerede temmelig moden. Imidlertid har spilleren blevet en favorit af fans og stadig fortsætter med at glæde dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.