Mad og drikkevarerOpskrifter

Dejen til dumplings uden æg - det er nemt, bekvemt og billigt

Russiske køkken er rigt og varieret. En af de mest berømte russiske retter er dumplings, som er elsket af så mange mennesker rundt om i verden. Opskrifter til produktion af et stort udvalg af dumplings. De adskiller sig ikke kun forskellige ingredienser til at forberede dejen, men også fylde. Betragt det mest enkle, hurtige og billige opskrift af denne berømte russiske nationalret.

Opskriften består af to dele: en testpræparatet og påfyldning. Dejen til dumplings uden æg kan fremstilles på følgende måde: vil tage omkring tre kopper mel, en knivspids salt og et glas kogt vand.

Først skal du forberede arbejdet overflade, det vil sige, det bord, hvorpå arbejdet vil blive udført. I en specielt forberedt objektglas bord pour mel gradvist og forsigtig omrøring, således at væsken ikke spildes, tilsæt vand. Vandet kan forbehandles opløst knivspids salt, således at det ikke akkumuleres i en portion fremtidige test. Ælt dejen skal passe på ikke at danne klumper, og vandet forenet gradvist med mel. Efter at al væske blev blandet med mel, begynde at forsigtigt ælte den resulterende masse. Du bør ikke foretage pludselige og meget intense bevægelser, æltning dejen til dumplings uden æg, for den sags skyld, og andre forsøg, fordi alt for aktive bevægelser kan bringe vægten op til gummi tilstand, og så vil det være svært for hende at rulle på brættet og gøre noget med det at gøre.

Rør den resulterende masse til konsistensen af en blød og elastisk dej, kan du sætte den til side og forberede fyldet. Dejen skal dække, for eksempel til et håndklæde holde det forpustet og ikke visne. Selvfølgelig rækkefølgen af trin ved fremstillingen af dumplings er ikke særlig vigtig. Fyld kan være forberedt på forhånd, og du kan først forberede dejen dumplings uden æg.

Fyldet fremstilles på følgende måde. Tag oksekød, kan svinekød være, kan slibes, blandet eller endda kylling eller soja - alle foretrækker et bestemt produkt i henhold til deres egen smag. tilsættes fyldet at smage salt og peber og revet bue (kilogram hakket omkring to sekundære follikler). Du bør også tilføje mindst en halv kop vand til fyldet var mere saftigt. Alt blandes grundigt og lægge på bordet.

Vi tog dejen ud til dumplings uden æg og begynde sin udrulning ved hjælp af en kagerulle. Krus til fremtidige dumplings kan gøres på forskellige måder. Den mest almindelige måde - det er på øjet. Dejen skæres i stykker, og hvert stykke er rullet ind i en lang tyk "reb" som efterfølgende opdelt i stykker. Så de ruller ud med en kagerulle, at få den ønskede form. Ved den anden metode cirkler skåret ud en kop, glas eller andet egnet formål med den rullede dej på hele brættet, således at en glat, identiske cirkler. Som i det første tilfælde, dejen forsigtigt med en gaffel og læg fyldet skaber en form for ravioli.

Der er en anden ret almindelig måde at skabe dumplings. Den såkaldte Semimechanical. Det bruger en speciel metalskive, der i udseende er meget lig en honeycomb: det gjorde det samme hul. I en sådan disk overlejret tyndt overdækkede passende størrelse til ravioli dej uden æg, så indlejret hakkekød (alle også omhyggelig med ikke at bryde det tynde lag "wrapper"), og den øverste dækket med en anden sådan et tyndt lag og rulles med en kagerulle. Efter denne procedure, friske ravioli bogstaveligt bankede ud af deres celler.

Som det fremgår af ovenstående, dejen opskrift uden æg er nemt. Hertil kommer, at det ikke kræver særlig forberedelse, shopping på jagt efter de mange komponenter. Det er simpelt og nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.