Mad og drikkevarerOpskrifter

Universal forberedelser til vinteren: salat med ris og tomater

Hver husmor ved, at forberedelserne til vinteren - tidskrævende og energiintensiv proces. Hvordan kunne nogle gange ikke ønsker at makulere bunke af grøntsager, rode med bankerne, og derefter stå i en varm plade til sent om natten, ser på timeren. Det sparer os erkendelsen af, at denne proces vi ikke Vi udfører jævnligt, desuden er der er opskrifter, der anses for at være enkel og let, for eksempel, vegetabilske salat med ris. Høst af vinteren, tilbyder vi dig at blive en kold vinterdag en reel frelse i forberedelsen af middag i en fart.

Starter, i stand til at blive en regelmæssig gæst ved bordet

Denne enkle snack er meget fordelagtigt at anvende som et sundt mellemmåltid, på grund af de ingredienser omfatter ikke kun grøntsager, men også fig. Denne salat husmødre bruge som et fyld til suppen. Den serveres på den side parabol til hovedretten, samt en spredning på en sandwich. Nu da vi ved, hvor alsidig i brug blanks til vinteren, salat og ris bør være en regelmæssig gæst på vores bord. Lad os snacks madlavning.

Liste over ingredienser

For at forberede maden, vi har brug for kun de mest grundlæggende komponenter:

  • Modne tomater - 2,5 kg.
  • Sød peberfrugt, podet - 1 kg.
  • Løg - 1 kg.
  • Gulerod - 1 kg.
  • Sukker - 3 spsk.
  • Salt - 2 spsk uden lysbilleder.
  • Vegetabilsk olie - 1 kop.
  • Figur længste - 1,5 kopper.
  • Ground sort peber - efter smag.

Hvis du ikke er sikker på, at din familie ville beskæftige sig med bankerne, uden at vente på det nye år, kan forberedelse til vinteren (salat med ris) suppleres med tre spiseskefulde eddike.

Forberedelse grøntsager

Du skal først forberede grøntsagerne: fjern frø og skræl og vask. Derefter kan du handle på to måder, som du vil. Kan fremstilles af vegetabilske dejagtig masse ved at føre dem gennem en kødhakkemaskine, og du kan hugge med en kniv og bruge et rivejern. Hvis du elsker æstetik i fadet, spektakulære udseende, og følg derefter den anden mulighed. Den første mulighed ville reducere den samlede tilberedningstid.

Høst af vinteren salat med ris. fremstillingsmetode

Hakkede løg lå i en dyb pande eller kedel. Hæld lige nok olie til at stege løget, er den resterende del allerede tilføjet til quenching proces. Kazan kapacitet på 6 liter er let at håndtere hele massen af grøntsager. Derfor, hvis du stadig ikke har gjort forberedelser til vinteren, salat og ris kan blive en pioner. Efter alt, med en masse af Kazan ikke behøver at vende yngel grøntsager, og derefter lægge dem på et skib.

Over medium varme, steg løg til de er gyldenbrune og gennemsigtig, omrøring med en træspatel til ikke brændt. På dette tidspunkt, indtil løg brune i panden eller i en gryde, kan du gnide på et groft rivejern gulerødder. Nu er det tid til at tilføje nogle ituskårne gulerødder til løg, rør rundt, dække og lad sygne hen i yderligere 5 minutter. På dette tidspunkt kan tern sød peber.

Lad os åbne hemmelighed: Hvis du gnide peberfrugter på en groft rivejern, betyder det ikke ødelægger smagen af vores forberedelser til vinteren. Salat med ris, kan den opskrift, som vi er til stede, fra dette kun vinde og købe ekstra maling i deres smag. Det er fortsat at kombinere den knuste peber med grøntsager først derefter i en gryde, rør igen, dække og stege i yderligere 10 minutter.

Nu fortsætter vi til det vigtigste vegetabilske ingrediens og gøre nogle slibning af tomater. Her er der en hage: de tomater dyrket i din egen have, har en større saftighed og kødfulde og mindre hård skorpe. Store købte tomat ofte skyldig i over-tæthed bælg. Derfor ejer dyrket tomater eller frugter købt fra landmanden, vi Hak med en kniv, og hårdere sorter gennem en kødhakkemaskine eller snittes i en blender. Send tomat massen i gryden, tilsæt resterne af vegetabilsk olie og bland og fortsætte madlavning.

Forberedelserne til de vinter salat "tomater med ris." Det endelige tilberedningstrin

Nu skal det skylles to gange i koldt vand, ris, og hæld den derefter i en separat gryde kogende vand. Dette efterfølges af en tæt dækket gryde med låg byg og lad i en halv time af damp ud. Hvis du ønsker at fremskynde processen, kan du koge ris, indtil halvdelen i 10 minutter, ikke mere. Tjek parathed grøntsager visuelt. 10 minutter før den fulde gennemførelse af quenching bør sættes i gryden dampet ris. Samtidig emnet krydret med salt og sukker, tilsæt peber. Den samlede tid brugt i en gryde ris med grøntsager, bør ikke overstige 15 minutter, til udgangen ikke bliver en snack uskøn klæbrig masse.

sterilisering krukker

Det er bedst at vælge en 800-grams glas. Mens stuvet grøntsager med ris, kan du trygt sterilisere beholderne. Vores præforme til vinter (ris salat) skal udvides i varme banker. Til sammensyning dåser kan anvende traditionelle tin låg og maskine. For at gøre livet lettere for husmødre udelade processen med pasteuriseringen, drej rullet op dåser på låget og pakket ind i en dyne. Lad det køle helt af, kan du om natten.

konklusion

Et vigtigt punkt: Hvis du har en vane med at forsøge en parabol til at sende det til banken, skal du ikke fortvivle, hvis du figur i snack synes fugtig. Dette er normalt, fordi vi har aftalt ikke at skabe fra en tom grød. Mens bankerne vil være cool, vil ris absorbere alle de nødvendige del af fugten fra grøntsagerne vil være klar.

Vores hurtige høst til vinteren (med ris salat) er klar. Swap banker på et køligt sted og vente på en chance for at åbne dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.