TravelingHoteller

Tuapse hoteller fotos, priser og anmeldelser

Tuapse, en af de mest populære feriesteder i det sydlige Rusland, tilbyder en række pensionater og hoteller. Derfor er spørgsmålet om boliger Vacation løst uden problemer. Der er billige hoteller Tuapse, luksushoteller og resorts i middelklassen.

Vilkår og rækkevidde

Enten pensionatet af resort turister mødt venligt og forsøge at hjælpe i tilpasningen, som alle ved, hvor nogle gange svært at navigere i en fremmed by.

Tuapse hoteller tilbyder alt det nødvendige for den bekvemmelighed af gæster og godt liv. Teknisk udstyr er ikke ringere udenlandske hoteller til gæstehuse. Besøgende kan bo i budgettet mini-hoteller, eller fjerne en luksus lejlighed. Moderne værelser er udstyret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold, vil appellere til enhver turist. Det er sikkert at komme i Tuapse - Hotel ved havet vil være enhver rejsende.

Guest House budget klasse

Privat Tuapse hotel kaldet "The Seagull" - er et gæstehus, som ligger kun fem minutters gang fra stranden. Hotellet er attraktivt, fordi det har sin egen udendørs swimmingpool. Ubebyggede sommer køkken, hvor gæsterne kan tilberede deres egne morgenmad eller eftermiddag snacks.

Alle værelser i gæstehuset er stilfuldt indrettede, i harmoni, hvert værelse har et tv. Pensionatet er en restaurant af russiske køkken - kokke her forberede lækre nationale retter. På dette hotel Tuapse meget bekvem beliggenhed - tæt på togstationen. Lufthavnen er dog langt væk, men alligevel. Hotellet, ved den måde, tilbyder direkte kørsel. Det skal siges om priserne. Dobbelt værelse med to separate senge vil koste 4200 rubler per uge for to! Det er meget billigt, under hensyntagen til alle de ovennævnte fordele.

middelklasse

Denne kategori kan sikkert tilskrives hotellet "Caravel". Det har en privilegeret beliggenhed: 10 minutters gang adskiller det fra stranden.

De moderne indrettede værelser har minibar, tv med fladskærme. På tværs af hele ejendommen og tilbyder gratis trådløs internetadgang. Gæsterne tilbydes toiletartikler og bad tilbehør.

Hotellet serverer en lækker solid morgenmad. Restauranten tilbyder også internationale retter. På særlig anmodning, give en børnemenu. En anden nærliggende restaurant specialiserer sig i europæiske retter.

Gæsterne kan nyde hotellets skønhedsbehandlinger. Fans kan spille billard. serveres Receptionen døgnet rundt.

Fem minutter væk hotel "Caravel" fra Tuapse hovedbanegård, og til den ene af underholdning - Dolphinarium - kun tyve minutter i bil. Dette er en fremragende mellemklasse hotel, og hold den i en uforglemmelig uge i dobbeltværelse kun er muligt for 25 tusind rubler for to.

Alle stjernerne i komfort

I byen Tuapse hoteller der for enhver smag og farve. For eksempel kan fans af den luksuriøse og dyre ferie ophold i hotelkomplekset "Aquamarine". Det er ikke langt fra Tuapse.

Dette sted er ideelt til en uforglemmelig ferie i det. På grunden er der flere restauranter, hvor gæsterne kan nyde en forfriskning europæiske og russiske køkken. Morgenmad hver dag varieret, organiseret under "buffet". Gæsterne kan tilbringe deres fritid i den hyggelige bar. Generelt vil der ikke behøver at kede sig: du kan tage en svømmetur i den store pool, slappe af i saunaen, leje en cykel. Aktive gæster har mulighed for at besøge fitnesscentret.

Mange kommer her med børn, og det er den rigtige beslutning: legeværelse designet specielt til små gæster. Wi-Fi, aircondition, tv, gratis parkering og utrolig smukke omgivelser - dette og meget mere at byde på, ikke alle hoteller Tuapse. Men kompleks "Aquamarine" er i stand til at levere en virkelig stor ferie.

centrum

Mange besøgende på udkig efter et hotel, der ligger i nærheden af byens centrum. Den ideelle løsning ville være "Rus" - Tuapse hotel, som ligger få skridt fra togstationen og 15 minutter fra Sortehavets kyst.

De komfortable værelser er indrettet i en klassisk stil. De har alle aircondition, plasma-tv, eget badeværelse og køleskab.

Hundrede meter fra hotellet findes mange restauranter og cafeer. Kun 50 meter adskille hotellet fra hovedgaden Karla Marksa. På tværs af vejen er en bowling klub.

For folk, der ønsker at leve i centrum af den udvej byen - det er et fantastisk sted. Og i hotellet vil du ikke være kede: en sauna, låne en bog fra biblioteket, slappe af i jacuzzien, spille billard, gå til karaoke, grill, nyde en massage i SPA-center, skønhedssalon - alt dette og meget mere er der på hotellet. Her vil alle finde noget for enhver smag. Hvis du bliver træt af dette kvarter, svømme i havet og solbadning, kan du nyde lækkerier af hotellet.

Kommentarer gæster

Mange potentielle turister læse kommentarer allerede oplevet gæster Tuapse hoteller. Hotel anmeldelser er forskellige: lige fra den moderate og positiv følelsesmæssig slutning.

Tag for eksempel det samme navn på hotellet "Tuapse". Det er et budget indstilling med fremragende service og venlige personale i hjertet af byen. Økonomi klasse værelse her koster 250 rubler efter et sted, og indrettet med alle de nødvendige faciliteter - fra 650 rubler. Enig, temmelig demokratisk til den udvej byen?

Om de ovennævnte "Caravel" Gæsterne forlader flot tilbagemeldinger og hævder, at det er et hotel med en høj grad af service, system management tilgang. Personale høflig, forberedt, professionel, fra maids og pumpe bartender. Og selvfølgelig, ligesom trygt anlagte kompleks. Så hvis du søger, kan du finde præcis den slags hotel, hvor jeg ønsker at tilbringe din ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.