KarriereKarriereforvaltning

Kavist - hvem er dette, hvad gør han? Specialist i elitalkohol

I løbet af det sidste århundrede har verden ændret sig uden for anerkendelse. Når en jævn og målt livsstrøm er brudt, er alderen gamle told og traditioner brudt mod den turbulente strømning af modernitet. Forskere, ingeniører og simpelthen talentfulde og vedholdende mennesker kommer op med noget nyt og spændende hver dag. Hvordan kan en almindelig person følge alle disse innovationer og være opmærksom på begivenheder, hvis ikke alle, så mindst de vigtigste og relevante? Gå ikke tabt i dette eller det pågældende spørgsmål til alle interesserede kan hjælpe specielle guider, guider, der vil fortælle om alle de subtiliteter og nuancer af denne eller den videnskab eller side af livet.

Nu er ingen overrasket af en personlig stylist, personlig finansiel rådgiver eller åndelig guru. Uanset om det er tilfældet, hvis du er til rådighed, er en repræsentant for et nyt og utrolig interessant erhverv - en cavist. Hvem er det, hvad gør han og hvor han bor?

Kavist: Kort om hovedet

Ordet "kavist" har franske rødder og i originalet lyder det som en hule , som på russisk kan fortolkes som en "kælder". For at være mere præcis er det vinkælderen. Så cavisten - hvem er dette? En mand, der laver en kælder? Nej, det er den, der ved alt om det mest værdifulde indhold af mørke, fugtige og kølige værelser - om vin.

Et sådant erhverv som en cavist er nu hørt af mange, men ikke alle ved om dens funktioner. Ofte er det forbundet med dem, der smager elitealkohol. Sandheden er heri, men den vedrører ikke hele alkoholområdet, men kun vin.

Multifaceted personlighed

Sandt nok synes dette kun ved første øjekast at være en enkel og ukompliceret virksomhed. "Hvad er så svært?" Den uinitierede vil spørge. Prøv alle slags forskellige vine for dig selv, kend de vigtigste forskelle mellem tør og sød, rådgive, hvad det er bedre at bruge hvidt, og når rød kommer, er det al den visdom, en cavist bør vide. Hvem vil dette hævde, forstår ikke dybden af erhvervet og hvor meget det er nødvendigt for at kunne kende og forstå en person, der arbejder som konsulent i en god vinbutik.

Cavisternes område er specialiserede vinbutikker. Disse er meget specifikke butikker, hvor elitalkohol ikke sælges på samme måde som i sædvanlige detailforretninger. I en god vinbutik skal alle betingelser skabes for korrekt opbevaring af varerne, og dets medarbejdere, også kaldet salgskonsulenter, er generelt specielle mennesker.

En person, der hævder at være en cavist, skal have en udviklet smag og lugtoplevelse, være i stand til at kommunikere med helt forskellige mennesker, være kommunikative, uudholdelige og litterære og have behagelige manerer og udseende. Liste over alle krav og præferencer hos arbejdsgivere er simpelthen umuligt, og mange har forskellige. En vigtig ting er, at en person har i det mindste elementære ideer om vin, og alt andet vil blive undervist på stedet, andre først og fremmest ser på den fremtidige cavisters personlige kvaliteter og for specielt udviklende smag og olfaktorisk hukommelse er specialuddannede mennesker klar til at gennemføre det.

Menneskepsykolog

Cavistens hovedopgave vil altid være salg. Den besøgende og dermed den potentielle køber i vinbutikken kan ikke være en fattig mand, folk kommer bevidst til sådanne institutioner, selvom de ikke altid klart forstår, hvad de har brug for. Et cavistes erhverv antyder, at en person kan nå ud til deres samtalepartner, tale ham og give ham sin perfekte drink.

For dette er det vigtigt at have nogle psykologers færdigheder, og det er nødvendigt at kunne arbejde med forskellige mennesker, blandt hvilke der ofte findes dystre og uhåndterlige prøver. Konsulenten skal forudse sine kunders ønsker og huske også kommunikationshistorien med hver enkelt af hans kunder for at studere sine interesser og smag, for at få en ide om, hvad han kan lide, og hvad der ikke accepterer.

Man festival

Mange mennesker er også interesserede i dette spørgsmål: en god kavist - hvem er det, en mand eller en kvinde? Er der nogen seksuelle præferencer på denne vej? Svaret er entydigt: nej. En vellykket vinkonsulent kan være repræsentanter for begge køn. En køber er vigtig for at samarbejde med en mand-sælger, andre er mere komfortable og mere behagelige at kommunikere med en pige. Da i vores land dette erhverv er meget ung, tør mange mennesker at beherske det og opnå en solid succes på kortest mulig tid.

Kontinuerlig forbedring er vigtig her. Selvfodring, selvudvikling er vigtig. Kavistas, der arbejder i vinbranchen i flere år, "overgrow" med deres egne kunder, generøse købere, der lytter til deres sælger mening og er taknemmelige for ham for den givne ferie.

Og under kommunikationen med klienten skal cavisten skabe en speciel, fortrolig atmosfære, han skal være i stand til at formidle det, han ved personlige følelser, udtrykker hvad han ved ved hjælp af primitive ord, fylde smagen og aromaen af en bestemt vin for at gøre det saftigt og farveløst Og forståeligt.

Man manager

Ud over direkte arbejde i handelshallen har listen over daglige opgaver hos sælgeren af elitvin en ret rutinemæssig og rutinemæssig virksomhed. Han skal opretholde et godt sortiment i sin institution, for det kommunikerer kavisten med eksisterende leverandører, søger nye, udvider klientens base, skærer ud dem, der tilbyder dårlig kvalitet eller ikke-gode varer, erstatter dem med mere omkostningseffektive partnere.

Godkendelse af varer, dens rotation, design af butikskort - alt dette er også direkte pligter til en konsulent i en vinbutik. Ofte skal man beskæftige sig med specielle kunder, finde unikke vine, få knappe og sjældne prøver. Det er svært at kalde dette arbejde let og ikke støvet. For at forstå, hvem en cavist er, og hvad han gør, skal du være med i dette erhverv, for at føle sine fordele og ulemper til dig selv.

Human Encyclopedia

For dem, der har forsøgt sig på dette område, er det ofte en uoverstigelig hindring for at holde en masse oplysninger i tankerne af en helt anden karakter. Kavist ved ikke kun alt om vin, han ved også hvor, hvordan, hvornår og fra hvad det blev lavet. Han er nødt til at huske sådanne finesser som klimaet i visse regioner, hvor druer vokser, hvilket år var et godt år for dyrkning af det, og da sommeren var fugtig og regnfuld. Alle disse nuancer påvirker smag af produktet, som skal huskes for evigt, når det er forsøgt.

Udover smag og smag af elitalkoholholdige drikkevarer skal kaviar hjælpe klienten med at afhente snacks. Denne proces kan være modsat, fordi der er tilfælde, hvor køberen kommer med et bestemt formål at købe vin under en bestemt skål, hvis smag skal afsløres fuldt ud gennem god alkohol. Det sker, at cavisten skal hjælpe med at lave ikke kun et vinkort til kunden, men også at skitsere en omtrentlig menu til aftenen.

Ikke forveksles med sommelier

En lignende, men noget anderledes med hensyn til kompleksitet og mål, er erhvervet som en sommelier. Kavist er en person, der arbejder i en butik, han sælger vin, han skal forstå hundreder og endda tusindvis af hans arter, kunne læse etiketten på en sådan måde, at man husker smag og aroma af indholdet af flasken, samtidig med at forbrugeren får omfattende information om drikke.

Sommelier forstår også grundigt vin og andre elite alkoholholdige drikkevarer, men han arbejder med hvad der er tilgængeligt i hans institution. Vinkortet af restauranter overstiger sjældent hundrede stillinger, oftest er valget der meget fattigere. Det betyder ikke, at det er nemmere at være smag og konsulent i en restaurant, slet ikke. Under sommelierens arbejde skal man ikke kun lære smagen af vin, han skal kunne kombinere den med de serverede retter, så de er en vellykket duet og ikke drukner hinanden.

Erhvervets vanskeligheder

At være en cavist er meget interessant og spændende, men dette erhverv er fyldt med en række specifikke vanskeligheder og særegenheder. Smag og olfaktoriske receptorer er værktøj til en vinkonsulent, som skal beskyttes, udvikles og omhyggeligt bevogtes.

Det virker til de uindviede, at dette arbejde grænser op ved konstant drikkeri af stærke drikkevarer, hvilket medfører ubehagelige konsekvenser i form af alkoholisme, men det er langt fra sagen. For at undgå et sådant scenario skal cavisten kunne styre sig selv. I området for hans adgang er der altid alkohol: gratis prøver sendes af vinproducenter, nye partier kommer ind, hyppige præsentationer og smagsprøver kræver, at sælgeren skal prøve vinen hver dag. Før du bliver en cavist, skal du spørge dig selv spørgsmålet: men kan jeg bare prøve vinen og ikke blive afhængig af en drink? For at føle en buket smag og aroma er det ikke engang nødvendigt at sluge alkohol, det er nok at indånde lugten i et glas, nippe en lille smule af drikken, og spyt den derefter.

Livslang læring

Mange undrer sig over, hvordan man får en sådan specialitet som cavist. Træningen foregår på særlige kurser direkte på vinbutikken, hvor konsulenten snart vil arbejde. En ret kort briefing vil dog kun give generelle forestillinger om det kommende arbejde, lære det grundlæggende, og alt andet er i den yngste specialists hænder.

Han vil have daglig selvforbedring, hårdt arbejde på sig selv. Kavist skal hele tiden skære hans lugtesans og smagsoplevelse. Til dette formål er der udviklet en universel samling vinaromaer, kaldet "næsen af vin". Denne samling af de mest almindelige smagsoplevelser, som skal håndtere konsulenten uden at vide dette grundlag, kan han simpelthen ikke arbejde.

Mange fagfolk deltager i kurser og udstillinger i andre lande på forskellige vingårde for at lære historien og processen med at skabe drikkevarer fra hver producent, som hjælper dem med deres fremtidige arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.