HjemlighedKonstruktion

Rist - dens typer og omfang

Bestemt hver af os er der et ønske om at føle sig fast grund under fødderne. Nogle gange går vi til opførelse af metal, som har navnet rist til tider, uden at mærke det. På grund af sine fordele, i moderne byggeri og arkitektur i stedet for den sædvanlige gulv lagt rist. Det har anti-slip egenskaber, høj styrke og holdbarhed, derudover kan gøre tegning fra metalgitteret til alle. Montering og afmontering udføres ved en høj hastighed og enkelhed.

Riste fremstillet af rustfrit stål og blødt stål, plast, aluminium. Dato for ansøgning tog i de tunge og den kemiske industri, de var hovedsagelig overgange, der rejser sig over gulvet. I dagens verden er det bruges overalt. Rist i St. Petersborg på markedet af metal har eksisteret i over 10 år. Produktion rist vokser hvert år med 10 - 15%.

Riste kaldet gitter, der består af celler. Det har et bærende og cover bands. Bærelisterne har et parallelt arrangement, hele byrden falder på dem. Dækker - tjener til at forbinde, er de anbragt vinkelret på de bærende søjler. På grund af sin cellestruktur metalgittergulv kan modstå belastninger på op til 700 tons. Skelne presset og svejset gulvbelægning. Særlige tekniske forskelle og vægt har i dem, støbte strips omfatter en metode til krympning og svejsning udføres ved svejsning bærelisterne.

Fremstillet af plast, det har den egenskab at bevare sin kvalitet ved høje temperaturforskelle. Også, det er vandtæt og modstandsdygtigt over for kemiske miljøer. Det er værd at bemærke sine dielektriske egenskaber, så det er ikke i stand til at akkumulere statisk elektricitet, så den kan bruges over en bredere vifte.

Metal rist er en af de primære materialer til konstruktion af hegn, lofter, trapper, ramper og trin. Han blev uundværlig i opbygningen af supermarkeder, skibsbygning, olie industri, service vand rensningsanlæg, byggeri af huse og landbrug.

Aluminium legering, rustfrit, galvaniseret og sort stål gør udskæring gulv. This profilerede decking ark ved anvendelse af fremgangsmåden af kold kaskade. Dens forskel - det er anti-overflade, så det bruges ofte i bybygning, det er den vigtigste komponent i de gruber, ventilationskanaler og platforme. Der er typer af tag og væg beklædning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.