Kunst og underholdningFilm

Dzheyms Stethem og hans anledning til berømmelse

Skuespilleren, velkendte repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden militante - Dzheyms Stethem. Skaldet, pumpet op, brutale karakter af filmen har også et stort antal fans. Britiske skuespiller forvandler nemt og perfekt spillede rollen som James Bond til alkoholikere i baren.

Biografi James Stethema

Den fremtidige skuespiller blev født i England. James' familie består af far, mor og storebror. James blev født den 26. juli 1967. skuespillerens far var en sanger, men var også involveret i gymnastik og boksning. Hans mor arbejdede som syerske, og hun dansede. Far lærte sønner kampen og dermed knyttet til de fysiske aktiviteter. Storebror James var engageret i kampsport og ofte coachet teknikker yngste som han siger Statham.

Statham kunne ikke forestille mit liv uden sport. I tolv år, blev han medlem af det engelske hold i dykning, ud over det, han var glad for fodbold og brydning. Dzheyms Stethem har kickboxing og jiu-jitsu.

Hele skuespiller liv i en eller anden forbindelse med sporten måde. I 1988 fremtiden skuespiller deltog i De Olympiske Lege.

Som teenager, en eller anden måde at tjene penge, Dzheyms Stethem involveret i salg af stjålne ting. Drengen havde en vidunderlig gave af overtalelse, så for ham dette job var let. Plus, på dette tidspunkt Statham er begyndt at mestre erhvervet som gaden skuespiller. Men sine forretningsaktiviteter var ikke helt lovligt, så en dag næsten gik han til fængsel.

Allerede en velkendt skuespiller, Dzheyms Stethem spillede college football. Men snart denne passion kom til en ende på grund af muligheden for at opnå forskellige former for alvorlige kvæstelser.

Stien til berømmelse

Dzheyms Stethem er blevet berømt på sportspladsen. I slutningen af halvfemserne tilbød han at dukke op i reklamer. Han deltog derefter i flere musikvideoer, gav udtryk karakterer af computerspil.

Ved en vellykket reklamekampagne, James fik rollen i filmen "Lock, Stock og to rygende Tønder." På prøver af instruktøren var jeg imponeret over den uerfarne skuespiller, så han tilbød ham en rolle. Prøver har været let, fordi instruktøren spurgte Stethema skildre en gadesælger og overbevise at købe noget. I betragtning af, at James i sin ungdom jages netop det, denne opgave han udførte fremragende.

Efter nogen tid blev skuespilleren tilbudt en rolle i filmen "Snatch". Men efter starten af optagelserne viste det sig, at den vigtigste rolle, hvis specielt skabt til Stethema. Efter denne film karriere skuespiller gik hurtigt op ad bakke.

Personlige liv

Dzheyms Stethem, desværre kan ikke prale af succes i hans personlige liv. En masse af de mere retfærdig sex fra hele verden beundrer den berømte skuespiller, der blev forrådt elsker.

I 1997 har Statham annonceret et romantisk forhold med Kelli Bruk. Glad ægteskab fest for øjnene af fans for syv år. Men en dag, Brooke mødes med Billy Zane og kaster ham James Stethema.

Efter sådan en længerevarende forhold skuespilleren kunne ikke i lang tid at finde sin ene. Inden tre år efter sammenbruddet af alliancen med Brooke, han havde kortvarig på grund af Sofi Monk, Alex Zosman.

I 2010 musikfestival Dzheyms Stethem møder Rosie Huntington-Whiteley. Hver anden de elskede ved første øjekast. På trods af en forholdsvis solid forskel i de tyve år af deres fagforening ser godt ud og ved sociale arrangementer og i hverdagen. Hver af dem er ved at opbygge sin egen karriere, men på samme tid de ikke glemme hinanden. I pressen ene af parret kommenterer ikke på rygter om en kommende bryllup, men ringen på ringfingeren Rosie taler for sig selv. Union stærk brutale mand og en smuk sart kvinde har stået på i seks år, og fans af den berømte skuespiller håber, at det vil være glade for enden af en grand fest.

I januar 2017 blev det kendt, at den berømte lykkelige par venter på den førstefødte.

Dzheyms Stethem: film med skuespilleren

Skuespilleren blev gentagne gange nomineret til "Oscar". Men denne pris endnu i sin sparegris. Han forstår, at filmen, som fjernes, er det vanskeligt at få denne pris. Men James Stethema denne mulighed er helt tilfreds, fordi filmene med sin deltagelse kan revideret flere gange, og hans fans elsker og anerkendt på gaderne.

De bedste film af James Stethema:

  • "Lock, Stock og to rygende Tønder."
  • "Mekaniker".
  • "Carrier".
  • "Banken Job."
  • "Revolver"
  • "Adrenaline".
  • "The Expendables".

Dette er ikke en komplet liste over film, som vi elsker den britiske skuespiller.

tatovering

På kroppen af skuespiller i film regelmæssigt blinkede hans talrige tatoveringer. Men i virkeligheden, James Stethema ingen tatoveringer på sin krop. De trækker up artist på sættet. Tatoveringer er forskellige hver gang, de er afhængige af den måde, som medvirkede Dzheyms Stethem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.