Kunst og underholdningFilm

"Time Keeper": filmen skuespillere, historie, fakta

I 2011 var der premiere på nye film Martina Skorseze, kendt som "time brugere". Det er værd at bemærke, at for kult filminstruktør det var den første fuld-længde familie fortælling, som han skød i 3D.

Fantasy scenarie studerede Dzhon Logan, baseret på et værk af Brian Selznick "The Invention Hyugo Kabré". Bogen optrådt på hylderne i 2007, næsten umiddelbart efter, at Scorsese har fået det rigtige. Et par år senere, begyndte han at skyde projektet "Guardian of Time", som blev senere støbt bemærkelsesværdigt klaret de opgaver, som er betroet dem. Så hvad er denne bemærkelsesværdige filmhistorie?

historie

Hovedstaden i Frankrig, trediverne i sidste århundrede. Tolv år Hyugo Kabré tvunget til at opholde sig på stationen med sin onkel. Den teenager er forældreløs, så det er ofte overladt til sig selv. Fra den tidlige barndom, drengen var passioneret omkring mekanik, og når han havde mulighed for at reparere den mekanisme, som han fik af sin far. At eliminere problemet, den unge mand håber at åbne en hemmelighed af sin far, der døde i en brand på museet. Siden da, det tog flere år. Hans mor vidste ikke hovedpersonen (en kvinde døde i barselssengen).

I mellemtiden, fremgår det, at den mekanisme, han arvede arvet, skabte en af grundlæggerne af filmen Zhorzh Meles. Tag fat i sagen, falder drengen ind i en spændende verden fuld af eventyr, og hans trofaste følgesvend i labyrinten af farer og mysterier bliver kæreste Isabella.

kunstnere roller

Mange af de førende kritikere bemærkede, hvordan strålende blev samlet op af de støbte film. En af de førende roller gik til unge skuespiller ved navn Eysa Batterfild. Tretten skuespiller var allerede velkendt for seerne. Han medvirkede i filmen "The Boy in the Striped Pyjamas", før han blev inviteret til fantasy "tidtagere". Hloya Morets, hans partner på det sæt, var ikke mindre populær, fordi i 2011 allerede formået at spille i mere end én dusin af film af forskellige genrer.

På samme kunstnere, som har taget på de roller, den anden plan, på ingen måde ringere end de vigtigste stjerner. Vi taler om berømtheder som Kristofer Li, Sacha Baron Cohen, Dzhud Lou. Især skiller sig ud Bena Kingsli, der forestiller en mand bedrøvet deres tab og lidelser fra de vanskelige minder. Men i dette tilfælde, selvfølgelig, ikke ender med navnene på filmen "Keepers of Time." De aktører, der også bidrog til arbejdet i Scorsese: Frances de la Tour, Helen Makkrori, Richard Griffiths, Emily Mortimer og mange andre.

Fejl i filmen

I denne film, som i mange andre, blev det set fejltagelser og historiske unøjagtigheder, som generelt ikke ødelægge helhedsindtrykket af familien af en detektiv historie, filmet den berømte instruktør. For eksempel plot af de "Guardian of Time" aktører spillede scenen, i henhold til hvilken Melies uden at købe et kamera-projektor fra Lumiere brødrene skabte en analog på eget værksted. Faktisk var han ikke en dygtig mekaniker og købte den krævede kamera i Storbritannien.

Helten, ved Eysa Batterfild spillet, havde en drøm, hvor han så en nøgle i form af et hjerte på skinnerne. Det er bemærkelsesværdigt, at når Hugo ser på sin opdagelse, handler det om svellerne, men da han læner sig for at samle den op, nøglen er allerede i selve slips.

Når drengen likvideres automat, før robotten var ikke et stykke papir, men når det er fortjent, at papiret dukkede op.

fakta

Ingen tvivl om mange seere vil huske den tid af toget nedbrud, som vist i filmen "Keepers of Time." Skuespillere spillet en meget troværdig i scenen, og i virkeligheden er denne tragedie er ikke en fiction forfatter eller en forfatter. I oktober 1895 stationen i Paris virkelig opstod en lignende sag. Som et resultat af den dramatiske hændelse, blev fem mennesker såret, og den saleswoman stall dræbt af falder på hans væg fragmenter.

På automaten vist i filmen, der er prototyper: en robot skabt af en familie af Jaquet Droz, og automaten, som engang arbejdede urmager Henri Maillard.

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at projektet blev et hit, der modtager en positiv vurdering af førende filmkritikere, samt de elleve nomineringer til "Oscar" award. Som et resultat, et mesterværk formået at vinde fem statuetter elskede, og blev tildelt den prestigefyldte "Golden Globe".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.