SundhedPræparater

"Badger", baby balsam (opvarmning, fra hoste): anmeldelser. Instruktioner til brug og pris

Hver forælder er bekymret for barnets helbred. Især mor og far begynder at bekymre sig om udseendet af hoste. Når alt kommer til alt, kan sådanne symptomer i babyen tale om en ret farlig patologi. Et af de lægemidler, der ofte er ordineret af læger, er "Badger" (et barns opvarmning af balsam, fra hoste). Anmeldelser denne medicin har anderledes. Men de fleste af udtalelser er stadig positive. Du vil lære om dem fra denne artikel.

Sammensætning af lægemidlet og lægernes mening om det

Hvilken slags medicin har "Badger" (børns opvarmning af balsam, fra hoste) anmeldelser? Læger siger, at dette præparat udelukkende indeholder naturlige ingredienser. Dette er en utvivlsomt fordel. Forberedelser baseret på plantelægemidler har jo langt mindre indflydelse på patientens lever, nyrer og andre organer.

Medikamentet består af følgende komponenter: fedtfedt, kamfer, rød peberekstrakt, voks, parfumeolie , paraffin osv.

Oplysninger fra instruktionerne om brug af medicin og lægernes mening om dette

I hvilke situationer skal du bruge medicinen "Barsuchok" baby balsam (opvarmning, fra hoste)? Lægernes kommentarer og brugsanvisninger er rapporteret i følgende data.

Sammensætningen er tildelt ved hypotermi. Lægemidlet kan også anvendes ved det første tegn på forkølelse. Salve er ordineret til udførelse af massage og andre manipulationer. Sammensætningen anbefales til brug i kontusioner, skader og gælder også for huden efter træning. Lægemidlet kan bruges til luftning og frostbit af dermis.

Specialister rapporterer, at oplysninger om vidnesbyrd ikke er nok. Inden du bruger medicinen, er det nødvendigt at tage hensyn til forbudene ved lægemidlets ordinering. Så stoffet bør ikke anvendes, når overfølsomhed over for dets komponenter. Det er præcis det, som instruktionen siger. Læger tilføjer også, at det er forbudt at anvende medicinen uafhængigt af børn i det første år af livet, børn udsat for en allergisk reaktion. Lægemidlet anbefales ikke at anvendes under feber og med smertefulde fornemmelser af ukendt oprindelse.

"Barsuchok", babybalsam (opvarmning, hoste): tilbagemelding om anvendelsesmåden

Forbrugerne rapporterer, at du skal vaske dine hænder, før du bruger salven. Netop så er det nødvendigt at handle og efter proceduren. Lad ikke medikamentet trænge ind i slimhinderne og øjnene. Sammensætningen anvendes strikt ifølge instruktionerne, medmindre andre anbefalinger er givet af en specialist.

Påfør medicinen med en massage på et passende område. Når hypotermi og løbende næse skal du behandle fødderne, skal du lægge uldesokker. Hvis du lider af hoste, anbefaler lægerne at gnide den øvre ryg og brystbenet. Når du foretager forebyggende foranstaltninger, skal du behandle området mellem skulderbladene. Hvis barnet blåser samlingen, skal der anvendes en lille mængde creme på det berørte område.

For at øge effekten kan du pakke op efter brug af lægemidlet. Det er værd at bemærke, at forbrugerne ikke rådes til at anvende stoffet direkte efter badet. Efter alt i øjeblikket bliver huden blød og følsom.

Hvad siger de mere om stoffet "Barsuchok" (balsam)? Hvor meget medicin kan jeg bruge? I hvert tilfælde vælger specialisten et individuelt program. Hvis det ikke findes, kan behandlingen fortsættes alene for ikke mere end en uge.

Pris, anmeldelser

Hvor meget koster Balsuchok balm? Prisen på medicinen er ifølge patienterne ret attraktiv. I modsætning til andre opvarmede salver, der koster omkring 400 rubler, kan det beskrevne middel købes på bare 70-90. Dette er en utvivlsomt fordel.

Patienter rapporterer, at sammensætningen ikke tørrer huden, den opvarmer forsigtigt kroppen uden at forårsage ubehag. Umiddelbart efter påføring fordeles en behagelig varme på det behandlede område. Lægemidlet ligner børn. Salve har en behagelig aroma og let konsistens.

konklusion

Du har lært om en overkommelig, naturlig og effektiv medicin med handelsnavnet "Barsuchok" balsam. Instruktioner til brug af denne salve bliver præsenteret for din opmærksomhed. Meget sjældent, men stoffet kan stadig forårsage en allergisk reaktion. Hvis du ikke vil have bivirkninger, skal du altid konsultere en specialist inden du anvender denne eller den pågældende medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.