SundhedPræparater

Stearinlys med belladonna. Løsningen vanskelige problemer

Deadly Nightshade (belladonna) - en flerårig plante af familien Solanaceae. Har en stærk rhizom forgrenet, stærk stængel, store blade er ovale i facon. Belladonna blomster lilla farve og modne frugter er mørke-farvet bær. I naturen plante findes i Kaukasus, Krim og Karpaterne. stedet for vækst: skov, bjergskråninger, flodbredder og vejkanter. Belladonna dyrkes i mange europæiske lande. Bladene af planten indeholder scopolamin, atropin, belladonin, hyoscyamin. Fra rødderne får et alkaloid kuskgigrin.

belladonna lægemidler anvendes som en smertestillende og protivospazmaliticheskoe midler. Farmakologiske egenskaber skyldes alkaloid atropin, som reduceres under indflydelse af tonen i galdevejene, tarme og mave, livmoder og bronkier. Belladonna refererer til giftige planter, så brugen af disse lægemidler uden lægeligt tilsyn er uacceptabelt.

Strengt forbudt lægemidler med belladonna i hjertesygdomme og glaukom. De bør ikke anvendes og ammende mødre, som forværrede amning.

Ved sygdomme i mave-tarmkanalen, ledsaget af en stigning i syreindhold, anvendes piller "Bellalgin", "Bekarbon", "Bepasal" og "Besalol".

Præparat "Solatun" anvendes i astma og bronkitis, tracheitis, og som slimløsende bronchodilator.

Medicin "Belloidum" i form af piller ordineret til IRR, dysmenoré, nervøse lidelser og søvnløshed.

Stearinlys med ekstrakt af belladonna

Denne doseringsform er indiceret til topisk anvendelse til helbredelse af hæmorider og sprækker abstinenssymptomer. Også stearinlys med belladonna kan udpeges i den postoperative periode for at fremskynde restaureringen af væggene i endetarmen. Ud over medicinsk behandling til patienter, anbefales det generelt en kost med højt fiberindhold som forebyggelse af forstoppelse.

Stearinlys med belladonna, foruden planteekstrakt indeholdende phenol med afførende virkning. Ifølge vejledningen, indikationer for brugen af stoffet er eksterne, interne og resterende hæmorider, fistler og sprækker i anus. Men i dag, de stearinlys med belladonna udpege deres gravide patienter til gynækologer. På grund antispasmodic handling alkaloid, atropin, stoffet slapper glatte muskler i livmoderen, fremme en effektiv forberedelse til fødslen. Men ikke alle læger i denne sag er enige. Det skal bemærkes, at gynækologer er delt i to lejre om dette spørgsmål. Nogle ordinere stikpiller med belladonna næsten alle sine patienter lige før fødslen. Andre mener, det er ikke blot unødvendig, men selv uacceptabelt.

Producenter af præparater, der indeholder urter er ofte blandt de kontraindikationer for at indikere tilstanden af graviditeten. Grunden til det er den afslappende effekt, som har belladonna. Ingen negative virkninger på fosteret ikke er narkotika, men for en kort periode kan meget vel være årsag til abort.
Som regel stearinlys med belladonna gives i kombination med andre spazmalitikom - men-shpoy. Dette giver mulighed for ikke blot at forberede livmoderen for en sikker og hurtig afvikling af arbejdskraft, men også for at undgå yderligere komplikationer. Men reaktionen på rektal suspozitory alle kvinder individ. Hvis patienten ikke lider af forstoppelse, kan phenol indeholdt i stearinlysets rense for meget. Men diarré er ikke bare ubehag, og yderligere dehydrering.
udnævnelsen af disse lægemidler anbefales derfor, at gravide mere omhyggeligt overvåge deres tilstand og informere din læge om bivirkninger såsom mundtørhed, konstant tørst, hurtig hjertebanken.
Om nødvendigt kan stearinlys med belladonna erstattes rektale suspozitorii med indholdet af papaverin.

Formuleringer, som indeholder belladonna (suppositorier og tabletter) anvendes også som analgetika til smertefuld menstruation. Det skal bemærkes, at i folkemedicinen Belladonna har altid været meget anvendt til løsning af sarte kvindespørgsmål, fordi denne plante er ikke kun et godt lindrer smerter, men også beroliger nervesystemet. I de kritiske dage af irritabilitet observeret i næsten alle messen køn.

Lægemidler med belladonna sælges på apotekerne uden recept, men deres anvendelse bør konsultere en læge. Vi minder vore læsere, at vores artikler ikke er vejledende. Dette er blot et overblik over produkter, der er udarbejdet tilgængelig og forståelig sprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.