Hjem og familieKæledyr

Binding Toy Terrier: Hvad skal kender ejeren?

Binde legetøj terrier - ansvarlig begivenhed og faktisk meget alvorligt, hvor hver detalje spørgsmål. Erfarne opdrættere ved, at leverancer fra små sten er sværere end de større hunde (statistisk set mere tilbøjelige til at blive langvarig, med en komplikation, med kejsersnit, med død af en hvalp eller et par hvalpe, etc.).

Om et kejsersnit vil gerne sige et par ord. Ved fødslen hunderacer såsom Bulldogs (engelsk, fransk) og legetøj terriere, kræver ofte et kejsersnit, som til gengæld fører ofte til vzaimovytekayuschim problemer, især til en livmoderbetændelse (betændelse, som kan resultere i endnu fjernelse af livmoderen) . Behovet for kejsersnit forklarer de relativt store frugter, som har opført racer hvalpe har et stort hoved, og det er en yderligere komplicerende faktor.

Derfor er den binding af terrier bør nøje overvejes og planlægges på forhånd. Og tage hensyn til behovet for ikke alene ekspertskøn af forældrene, men også kvaliteten af kuld produceret af deres pårørende (eller parret), og individuelle karakteristika. Og i perioder med parring er bedre at afslå. For eksempel, en pige, der vejer mindre end 1.900 gram, giver næsten altid født en meget hård, og derfor er risikoen for at miste hund på grund af barsel er meget høj. Hvis du - ejeren af en mini-toychika, tænk før tyktflydende - om risikoen er berettiget? Efter alt, hvor stor en procentdel af velhavende, lykkelig slutning, ak, er meget lille.

Så skal pigen legetøj terrier til avl vejer mere end 1900 g, og har en god evaluering fra en ekspert. Udvendig hund kan beskrives kun i meget godt (med en lavere vurdering kan ikke strikke).

Hund parring legetøj terrier bør altid starte med præparatet:

1. Søg efter parret. Selvfølgelig, på forhånd. Du bør overveje flere kandidater og for at vælge den mest velegnede. tæve ejer er forpligtet til at tænke over Male-dobbelt, ikke er ringere end karakterisering af ansøgeren №1. Hvis der pludselig parret legetøj terrier faldt igennem, vil du have en backup plan. Nomineringerne vil blive behandlet af lederen af din hund uddannelse afdeling, og først derefter får du tilladelse (retning) til parring.

2. Forhandle med ejeren af en hund for betaling binding. Gør det på forhånd. Resultatet af din aftale nødvendigvis fix på papiret, ordne det med underskrifter.

3. Hverve professionel støtte, virkelig at vide , hvad den binding af terrier (normalt instruktøren giver ejeren af en hund, og fordi dette spørgsmål drøftes på forhånd).

Det er ikke altid mandlige dækker tæve en gang, så efter 5 (højst - 10) minutter gået hund for en pause. Så fodres igen. Excitation af en hund kan øge den glade tone, strøg, lys godkendelse pat. Strik bedre på bordet, ideelt set - i hannerne.

Hvis hunden ikke er for oplevet noget overhovedet egnet for første gang, bør under ingen omstændigheder ikke vise frustration. Hund føler utilfredshed. Det er tværtimod, rose hunden, og ros er aktiv for hvert forsøg. En dygtig instruktør kan sætte den tæve tid, således at hunden hurtigt kom ind i en løkke.

Der bør udvises forsigtighed, således at hunden står i slottet, ikke forsøgte at bryde det, ellers kan du blive såret kønsorganer (både hanner og hunner). Opførslen af hunde, når parring er ganske forskellige: nogle tænders gnidsel, andre skælve, andre knurre eller whines. hund position under uvæsentligt slot. Ideelt set kaste bedst kun én hund pote, ikke at indsætte det (nogle hunner reagerer på en tur ganske smertefuld), og de to hunde vil være i stand til at stå på alle fire lemmer.

Sikker parret legetøj terrier ender med fødsel-toychikov charmerende hvalpe. Kuld er næsten altid små: pige fører én til tre børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.