FormationVidenskab

Kosmologi - en ... gren af astronomien, der studerer egenskaber og udvikling af universet

Astronomi - en paradoksal videnskab, at menneskeheden har skabt, som om at trods selv. Det gør os i stand via observationer og beregninger bogstaveligt hver dag for at gøre alle de nye opdagelser, og de gør os indse, at vi ikke ved absolut intet om universet, stjernerne og endda planeter nærmest vores solsystem. I dag er der forskellige områder af astronomi, blandt hvilke de vigtigste er følgende: galaktiske og ekstragalaktisk astronomi, fysik, stjerner, astrofysik, exobiologi, astrokemi og kosmologi. Detaljeret overvejelse var den nyeste videnskab, vi nu vende.

Betydning

I den videnskabelige sammenhæng kosmologi - videnskaben om storstilet undersøgelse af universet. Dens udgangspunkt er den grundlæggende teori og formler for astronomi, fysik og matematik. Hovedsageligt inden for rammerne af videnskaben studeres sammensætningen af universet, dets struktur, alder og udvikling siden dens begyndelse. I bredere forstand kosmologi - forholdet af astronomiske observationer, opnået for forskellige perioder, og relativitetsteorien, som gav verden Albert Einstein. Det er gennem denne fysiske opdagelse i det tidlige 20. århundrede kosmologi blev en selvstændig videnskab, præcis, på grundlag af de formler og figurer. Op til dette punkt, det blev betragtet som en slags flygtig del af filosofien, og fordi verden ikke blev opfattet alvorligt.

To skoler - én teori

Nu kosmologi som en videnskab det var delt i to grene, samt videnskabsmænd, som er dens repræsentanter. Empirister på at føre sit arbejde udelukkende baseret på observationer af himmellegemer og stof. De behøver ikke oprette forskellige modeller af andre virkeligheder på Jorden, fordi de mener, at uanset resultatet, det er langt fra virkeligheden. Teoretikere, tværtimod, er beregningerne, resultaterne af forskellige undersøgelser. Grundlag af deres arbejde kan ligge en bestemt model bygningsareal del, et sort hul eller en anden genstand. Det skal erindres, at kosmologi - den videnskab, som studerer universet, og i praksis, og i teorien. Begge skoler havde vedtaget det generelle koncept - Big Bang Theory. I overensstemmelse hermed, hele rummet og tiden stammer fra en gang meget varmt og tæt anliggende. I modsætning til det der er en anden, mindre kendte, men ikke uden mening teori. Hun siger, at universet - en permanent enhed, som ikke har nogen begyndelse eller ende, eller starten af efteråret.

De data, som videnskaben

Der er seks grundlæggende principper i universet, som anvendes i kosmologi:

  • Rummet er isotropisk. Det betyder, at alle objekter i rummet - planeter og asteroider og galakser og sorte huller - bevæge sig uregelmæssigt, ud af en bestemt rækkefølge, og kosmologi undersøgelser netop denne bevægelse. Nogle steder kan de ophobes og danne en forvrænget rum region, tryk og temperatur. I andre, tværtimod, at sprede, rarefying plads til et minimum.
  • Konstant udvidelse af grænserne. Hovedsageligt kosmologi studerer udviklingen af universet, og denne proces, vi kan sige, der sker lige for øjnene af os. Alle rumgenstande, særlig galakser bevæger sig væk fra hinanden. Jo større deres muligheder, jo hurtigere stigning på afstand.
  • Space omgiver vores planet, og isotropt. Dette tyder på, at Jorden, såvel som dens bane - en almindelig del af universet, at strukturen vil afvige lidt fra, sige, områder tæt på planeten Kepler-36B.
  • Ifølge Big Bang teorien, at Jordens alder, alle de asteroider, stjerner, galakser og universet selv om det samme. Fremkomsten af stof, forskere fordybet i århundrede omkring 20 milliarder år, mens de ældste stjerner var omkring 15 milliarder år siden. Hvor stort tal føre os til de arkæologer, der graver op skeletter af gigantiske krybdyr. Ifølge disse data, viser det sig, at jorden dukkede tidligere end alt stof i kosmos. Faktisk har forskerne længe undervurderet parametrene for afstanden mellem galakserne. Nyere beregninger tyder på, at universet er uendeligt i form af plads og med hensyn til tid.
  • Universets hemmeligheder, der er enorm, forankret i sine mindste partikler - atomer. Som vi sagde ovenfor, ethvert rum er identisk med det foregående afsnit om strukturen, som forskerne var i stand til at beregne. På de 10 hydrogenatomer har en helium atom.
  • Den omstændighed, tværtimod, bekræfter rigtigheden af teorien om den permanente udvidelse af universet er, at på en stor afstand fra SS langt flere kvasarer, der bor mere aktivt liv.

Den kosmologiske model af universet

En kort historie om universets kommer til udtryk i den berømte Big Bang teorien. Hun blev født takket være Einsteins almene relativitetsteori, som var grundlaget for astronomer udvikling, der formede den model af den ekspanderende sagen. Denne version bekræftes efter videnskabsmanden Hubble sidestillede afstand mellem galakser og den hastighed, hvormed de bevæger sig væk fra hinanden. Den tredje bekræftelse efterfulgt af G. Gamow, der opdagede den kosmiske mikrobølge baggrundsstråling. Det er baggrunden fænomen findes i alle hjørner af universet og er ligesom "ekko" af alder af eksplosionen.

Utrolig temperatur Bang

Kode forsøger at forklare børnene, hvordan kosmos kom og sagde, at han tidligere havde været mere end en ært, men det var utænkeligt ydeevne og temperaturen og trykket i det. I virkeligheden en kort historie af universet er ikke meget anderledes end dette legetøj model. Age of vores omverden svarer til 20 milliarder. År. På det tidspunkt, da universet var eneste punkt, trykket deri var 10 til 90 kg / cm3. Under sådanne betingelser tyngdekraft opstået. Af den måde, forskere mener, at udtrykket ikke er noget særskilt eller særligt. Gravity - det er en forvridning af plads, hvilket skyldes stoffets tæthed. Dette forklarer, at en solid kosmiske organer tilstødende atmosfære (omend minimal), og gas faciliteter og stjernerne ikke har dette område. Således i århundreder kosmos ekspanderet, danne et specifikt tyngdefelt.

problemer med kosmologi

Baseret på konceptet for Big Bang er blevet bygget og alternative modeller af virkeligheden, som i princippet er ikke værre end grundlæggende. Essensen af denne konflikt ligger i det faktum, at singulariteten af rummet på tidspunktet for fødslen, er isotropisk i dette - det er en teori, der kan formuleres på grundlag af SS undersøgelsen. Uden for planeternes baner kendt for os helt andre betingelser, som ikke kan være isotrop. Forskere har udledt på grundlag af de tre problemer med kosmologi, som hidtil ikke kan løses, men de giver stof til yderligere eftertanke og forskning. Nedenfor skal vi betragte dem nærmere.

tilstanden af singularitet

Det er en betingelse, der menes af mange at være iboende i sagen begyndte i starten af kan bare være science fiction. Utrolig tæthed, forvrængning af rum og tid, ufattelige temperaturer - alt beregnet i de terrestriske forhold på papiret, men også i miniature sådanne eksperimenter mislykkedes. Fordi det største problem af kosmologi - en afvisning af singularitet af verden på tidspunktet for starten. Mest sandsynligt, udgangspunktet var en anden tilstand af stof.

Manglen på isotropi

Teoretikere mener, at al den plads i en homogen rum, men erfaringen viser, at det ikke er. Udforske dybderne i universet viser, at på ét sted der er en utrolig galaksehob i en anden tom plads. Selvfølgelig kan tætheden af stof i både plads område ikke være den samme. Derfor kan vi sige, at universet er anisotropisk, og dets kemiske sammensætning er ikke den samme overalt.

Lukket eller åbent rum?

Nu til forskere universets hemmeligheder ligger i sine små dele, som skal afgøre udfaldet. Det beregnede den gennemsnitlige tæthed af stof, og hvis som et resultat det vil overstige det kritiske niveau, vil pladsen blive komprimeret, og i stedet vil vi have en eksplosion af bomuld. Hvis tætheden er lavere end niveauet for grænsen, så universet vil udvide sig i det uendelige, og at måle dens plads, volumen, og tiden er bare uvirkeligt.

En anden model af oprindelsen og udviklingen af universet

Videnskabelig kosmologi - et område af viden, hvor bogstaveligt talt hver dag nye opdagelser er lavet, er teorier genereres, som hver især er plausibelt og realistisk. Derudover er der et kendt begreb Bang såkaldte teori om asymmetri eller et samspil mellem stof og antistof. Det menes, at den kosmiske mikrobølge baggrundsstråling i rummet altid bliver født og fortsætter med at dukke op på grund af samspillet mellem stof og antistof. Disse to stoffer er langt fra at være på lige fod i rummet. Af sagen handler om, hvad vi ved. eksisterer Antistof kun for folk i beregningerne. Det gjorde at tro, at i de første ti sekunder af eksistensen af verden der var en fejl i symmetri, hvor antipartikler var i mindretal i forhold til partiklerne, og årsagen er ukendt.

efterskrift

Kosmologi - et område af viden, der studerer universet som helhed. Denne teoretiske videnskab, der logisk kan forklare de forskellige fænomener i kosmos, for at retfærdiggøre denne eller hin bevægelse af galakser og stjerner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.