FormationHistorie

Sergey Afanasiev - dens bidrag til udviklingen af atommissiler potentiale i USSR

Navn Sergei Alexandrovich Afanasyeva sikkert blive sat på lige fod med så berømte personligheder som Gagarin og Queens. Udviklingen af den sovjetiske rumindustri det fortjener intet mindre.

biografi

Sergei Afanasiev blev født i byen med et sjovt navn Wedge August 30, 1918 i familiens tjener. Efter eksamen fra high school, han gik ind i Moskva Højere Teknisk Skole. Bauman. Træning på speciale "værktøjsmaskiner", han dimitterede med udmærkelse, trods det faktum, at undersøgelsen skulle kombinere arbejde i Moskva bil plante dem. Stalin.

Efter endt uddannelse, den unge specialist sendt til artilleri fabrikken. Siden begyndelsen af fjendtlighederne i 1941, Sergey Afanasiev sendt til Perm, sammen med den evakuerede plante.

Afanasiev var et ønske om at gå til forsiden, men ledelsen er ikke godkendt, og det er forblevet på fabrikken.

På fabrikken har Sergey Afanasiev kommet langt fra master til den stedfortrædende maskinchef.

Space minister

Takket være hans vedholdenhed, engagement, initiativ, Sergei Alexandrovich holdt ansvarlige indlæg. Fra 1946 til 1957. - Ministeriet for våben, 1957-1961 - i Leningrad Økonomiske Råd. I 1961 blev han næstformand for Ministerrådet af den russiske Forbundsrepublikken og holdt denne stilling indtil 1965.

Marts 2, 1965 arrangeret af Ministeriet for General Machine Building, som er underordnet Rocket og rumfartsindustri af landet. Afanasev Sergey Aleksandrovich ledes dette ministerium i en meget vanskelig tid. Spændingerne med USA, hvilket er 10 gange overlegne til Sovjetunionen for nukleare missil kræfter, var meget høj. Det var sandsynligvis i begyndelsen af en global atomkrig.

På trods af alle de vanskeligheder, Sergey Afanasiev formået at opnå stor succes i arbejdet i ministeriet for General Machine Building. Det lykkedes ham at kombinere branchen for alle involverede i arbejdet i virksomhederne til Minobschemash kunne løse problemer på et hvilket som helst trin i produktionen.

Forskningsarbejdet, masseproduktion og test - alt var i direkte kontrol af ministeriet.

Ud over den vigtige opgave med rum-raket kompleks, var det nødvendigt at styre driften af andre virksomheder, såsom køleskab plante (Krasnoyarsk), TV (Kharkiv) og så videre. Vanskeligheder med ledelsen blev tilsat og spredning af Ministeriet for Infrastruktur i hele Sovjetunionen op til Fjernøsten. Men Sergey Afanasiev har med succes klaret dette.

Til særlige fortjenester

Takket være godt konstrueret arbejde afdeling, produktion plads og nuklear-missilsystemer vil tillade i 1980 at opnå paritet af kræfter i verden. Så tak til Sergei Alexandrovich, Ministeriet for General Machine Building klaret den vigtigste opgave ligger foran dem.

En anden af de vigtigste fordele ved Sergey Afanasiev har været en langsigtet udvikling af rumstationer. Den velkendte rumstation "Mir" blev bygget på den model af "Salyut" station, som blev skabt ikke til fredelige formål.

Næsten tyve års erfaring i stillinger Afanasyeva "rum" ministeren indgået i 1983. Først da i Sovjetunionen erklærede et fuldstændigt ophør af arbejdet med plads våben, bliver helt sikker på det fulde paritet potentiale.

Fra 1983 til 1987, han stod i spidsen for ministeriet for transport og tunge maskiner, og fra 1988 til de sidste dage, har været konsulent i Forsvarsministeriet.

For deres fremragende resultater Sergey Aleksandrovich Afanasev modtog mange priser: vinderen af Lenin-prisen, to gange vinder af staten Prize af Sovjetunionen, øverstbefalende for de syv leninordenen, Hædret Engineer af Sovjetunionen, blev tildelt ordenen af Røde Stjerne, bekendtgørelse af Oktoberrevolutionen, mange medaljer og så videre.

at blive husket

Sergey Aleksandrovich har levet et langt og spændende liv. Han var meget ansvarlig og ordentligt menneske, har han en høj organisatoriske evner, altid kommer til hjælp af mennesker, der befinder sig i vanskelige livssituationer og hengivent elskede sit hjemland.

Sergey Afanasiev døde i 2001, den 13. maj. Hans grav er i Novodevitjekirkegården.

Klin, hjemmet ministeren, er opkaldt efter ham og et monument over pladsen. opbevaret materiale om ham i museet.

Ved tidspunktet for 90-årsdagen for fødslen i Moskva den organiserede et mindedigt møde og en mindeplade på det hus, hvor han boede Afanasiev. Bogen og udgivet en jubilæum medalje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.