ModeTøj

Lang jakke. Stilfuld klassiker

Prototypen af den kvindelige jakke er en mænds jakke. Takket være Mademoiselle Coco, en del af den mandlige garderobe migreret til den kvindelige og fast bosatte sig i det. Shirts, bukser, jakker, og selv herresko: Oxfords, brogues, Lofer - alle disse ting forsøger at slette køn og udligne begge køn. Kvinder er blevet uafhængige, selvsikker, hold lederstillinger, gøre forretninger ... men stadig kvinder. Blid, sårbar, sexet.

Lang jakke i garderoben i dag er der næsten hver kvinde, og selv om det ikke, så her er nogle grunde til at købe det.

typer jakker

Lang jakke præsenteret en række forskellige stilarter, former og teksturer, så hver kvinde, baseret på den type af sin form, smag og stil, selv kan vælge den perfekte løsning. Korrekt valgt visuelt slank jakke, skjuler den bredeste del af hofterne, og knappede gulve strakte silhuet. Farveskalaen er også omfattende, ikke bliver hængt op kun på den sorte farve. Hvide opfrisker og understreger garvet hud, brune og oliven understrege den varme type udseende, og mynte og pink - kulde. Grå og mørkeblå - uforanderlige klassiker, der går for alle.

Adskillige stilfulde og pryder den kvindelige figur muligheder:

  • Tuxedo. Kvindelige smoking trådte i mode i 60'erne med let hånd Iva Sen-Laurent. Byanka Dzhagger selv foretrækker en traditionel brudekjole sne hvid smoking hans kreationer, som bæres på huden.
  • Tailcoat. Forkortet front og lange haler bagfra. Ekstravagant, festlig og stadigt relevant. Glimrende alternativ til en aften kjole til de stilfulde og dristige kvinder.
  • I midten af Nehru. Smallere lang jakke med krave i orientalsk stil. Understreger en slank figur, er det mere egnet til aften ud uden streng dress code.
  • Lang jakke uden ærmer. Trendy ting, der kan gøre selv den simpleste elegant indpakning.
  • Blazer. En aflang kappe med en blød klud. Den har store knapper på gulvene og ærmer. I dag er en del af den afslappede stil. Bær med jeans, shorts og bukser pyjamas stil.
  • Cardigan. Denne strikket lang jakke. Det kan udføres fra et tykt garn til vinter og en tynd, til kølige sommeraftener.

Overvej nogle typer af jakker i detaljer.

smoking

Navnet på denne lange jakke skyldtes det faktum, at i første omgang de herrer i denne stykke tøj foretrak at ryge. Smoking er lavet af satin og silke til aske faldet på jakken kunne nemt tørre væk uden at efterlade spor på den.

Hvad skal bære en smoking? Hvis det er en aften ud, vil den ideelle par smalle korte bukser med pile og sorte stilethæl pumper. Under jakken vil passe top, kantet med kniplinger, eller du kan følge eksemplet fra Bianca Jagger og sætte det på hans nøgne krop.

På cocktail reception smoking kan bæres med shorts og top, broderede med pailletter. Supplere billedet af sandaler med tynde stropper.

På et virksomhed vil middag smoking ser godt ud med en blyant nederdel og beige frø pander.

blazer

Blazer - en engelsk blazer. I første omgang var det en del af de militære uniformer sejlere, og senere overflyttet til garderobeskabe lystsejlere. Derfor kan en sådan en aflang jakke betragtes som en sport, det officielle stil, han har intet at gøre.

Fra hvad til at bære en lang jakke blazer? Med jeans, en kæreste og en sne-hvide sneakers. Med vest, lys Pantaloons og sandaler med hæle. Med sorte skinny jeans og en hvid T-shirt.

ærmeløs jakke

Lang cardigan ærmeløs er en favorit af modedesignere og stylister har mere end én sæson. Han har en kæmpe fordel - trækker en figur, især i form af en knappet. Oprettelse to lodrette linjer, det er meget slank, og manglen på ærmerne ikke vejer ned figuren.

Det kan bæres i en sæson. Fint linned i sommeren eller efteråret tyk ulden og varme om vinteren.

Iført en lang ærmeløs jakke med bukser med pile og hvide, maskuline stil skjorte, du skabe en forretning, men det oprindelige billede. Med lange læder handsker og et skift kjole - aften og dramatisk. Med hvide kashmir rullekrave og jeans - hver dag.

cardigan

Strikket jakke er en af de mest komfortable former for beklædning. Cardigan, lavet af tykt uld, dekoreret med tre-dimensionel mønster af fletning, perfekt supplement silkekjole med tynde stropper i lingeri stil. Så du kan gå til en efteråret bryllup af en ven eller et kunstgalleri.

Tynd bomuld cardigan kan draperet over skuldrene af en sommeraften. Det vil supplere en lys Sparkedragt (buksedragt med shorts) og sandaler vævet kile hæle eller klæde med en fuld skørt og sneakers.

I efteråret cardigan kan bæres med leggings, ruskind jackboots og forkortede handsker.

Bedre at understrege taljen med en tynd rem.

Uanset hvilken lang jakke, du vælger, det vigtigste er, at det lægger vægt på fordelen ved din værdighed figuren og passer den særlige situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.