LovStat og lov

Ægtheden af håndskrift

Forpligte sig til at skrive bestemte bevægelser er særlige for en bestemt person - det er den håndskrift. Grafologer, udforske det, tror, at de kan fortælle en masse om de særlige forhold i mennesket af natur skrive breve. Ikke at engagere sig i en sådan analyse af mennesker, kan også bestemmes ved de samme karakteristiske streger tilhørende tekst, hvis du allerede står over for en lignende stavemåde. Men i begge tilfælde, klog forfalskning næppe gøre ud. I mellemtiden sker livet noget i stil med indviklede detektiv.

Falske dokumenter, forfalskede privatisering, salg af lejligheder, arv tvister - ofte kræver omhyggelig undersøgelse, dvs. studere og bestemme sandheden. Den grundlæggende metode anses for at være en sammenlignende analyse af de omtvistede dokumenter og bekræftet af originalerne. Andre behandlinger omfatter timingen af forberedelse, afkode oplysningerne i et dokument, der er blevet beskadiget. Ændringer i de undersøgte aviser, indsætte teksten, især datoer og summer også studeret nøje.

Signatur analyse i tilfælde som dette er med til at etablere den ophavsret til kunstneriske og videnskabelige værker, der anvendes i civile og strafferet, hvilket især er nødvendigt, når man overvejer juridiske dokumenter forfalskninger undersøgelse af håndskrift, såsom pant svig og undersøgelser. En særlig plads i denne undersøgelse tager sammenligne underskrifter. Oprindeligt studerede generelle og særlige træk ved skrivning. Det behøver ikke altid ser det samme signatur kan være én og samme person, hun nogle gange bevidst forvrænget. Yderligere undersøgelse stabilitet og væsentlige funktioner. Identifikation betydning er: hældningen når signaturen i sin midterste del, en funktion af slaget, form af åbning og lukning slagtilfælde, placeringsmuligheder punkter bevægelse forbindelsen med breve osv Der er en teknisk ekspertise signatur som fastsætter muligheden for forfalskning signatur ved hjælp kopimaskiner, slagtilfælde, vectorization. Bemærk, at dette arbejde er langt mere stringent og kompleks end for eksempel sproglig ekspertise.

Ved undersøgelsen af håndskrift tiltrak håndskrevne noter, underskrifter fra forskellige år, dagbøger, breve, notesbøger, underskriften på kvitteringen. Disse mønstre kaldes fri. Hvis opnås prøver af håndskrift og underskrifter som et resultat af test og forsøg - udsagn, forklarende, underskrive protokollen - det er shareware gratis dokumenter. Der er eksperimentelle prøver fremstillet under betingelser så tæt som muligt på de betingelser for disse signaturer, der bliver analyseret. Normalt de er udført under diktat i sagen. Yderligere undersøgelse, er samme undersøgelse foretaget detektiv kontorer og advokatfirmaer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.