TravelingRejsetips

Udvalgte pensionater i Nebug

Nebug en lille landsby, der er beliggende ved Sortehavets kyst, det er den mest udviklede resort i hele området af Tuapse.

Her civilisation og modernitet kombineret med et subtropisk klima og naturlige skønhed. Det er her, mange af de populære feriested centreret underholdning, hvad er imod det nemt at Tuapse Nebug lille. Guest House af der er beskrevet i artiklen nedenfor, er der forskellige niveauer af god service og overkommelig pris.

Turister fra nabobyer gå det her for alle den moderne underholdning. Og med rette komme som tilbyder underholdning og aktiviteter er mangfoldige, med ingen måde ringere i service og standarder.

Lokale vand attraktioner du kan besøge på stranden og i vandet parken. Populære I dag viser med delfiner kan ses i delfinarium "Aquaworld".

Det er værd at bemærke, at den lille størrelse Nebug forårsage en lille afstand fra havet. Den største afstand til vandet, kan du gå langsomt i en halv time til fods. Her stenstrand, solnedgangen i havet dybde går glat, er det utrolig praktisk for børnene svømning. Vand er ren, stranden nemnogolyuden, selv om her og kommer utrolig mange vacationers.

Alex Home Guest House

Ankommer i Nebug, vil gæstehuse være let at finde, fordi der er et stort udvalg af dem. Fra dette sted til stranden kan nås inden for 6 minutter. Alex Home ligger 550 m fra kysten. Det tilbyder gæsterne en udendørs swimmingpool med en stor solterrasse, Wi-Fi og gratis privat parkering.

De hyggelige værelser på pensionatet er udstyret med tv, køleskab og aircondition. Badeværelset omfatter toiletartikler og tøfler. Ikke langt herfra arbejder alle former for restauranter, barer og caféer, som det fremgår af anmeldelser.

Guest house "Kupavna"

I landsbyen Nebug hav pensionat er også let at finde. For eksempel er "Kupavna", som er placeret 150 m fra kysten. Her er de tjenester af gæsterne komfortable værelser med split-system. Gratis privat parkering.

Som kortfattet indrettede værelser har balkon, tv, eget badeværelse og køleskab. Læse anmeldelser, kan du finde ud af, at dette gæstehus er også en bar, samt nødvendigt tilbehør til en grill.

Pensionatet "Admiral"

I betragtning af de pensionater i Nebug, skal det bemærkes, at det er. Stranden kan nås på 10 minutter. De "Admiral" gæsterne kan bruge internettet. Alle værelser har balkon, aircondition og tv. Dining udstyret med service og kondensator. I hans badeværelse har toiletartikler. Yderligere faciliteter - stue åbent område, som det fremgår af anmeldelser.

Her tjenesteydelser af gæster er der et fælles køkken, en terrasse og grilludstyr. Gæsterne kan også drage fordel af turistkontoret, samt slappe af i legepladsen i kommunale lounge. Den nærmeste café er 200 meter, mens en købmand - meget tæt.

Guest House "Eugene"

Vi fortsætter med at se gæstehuse i Nebug. "Eugene" byder på gratis trådløs internetadgang og privat parkering. Værelserne er udstyret med satellit-tv, samt fladskærms-tv. Desuden er de udstyret med en elkedel. Det tilbydes med hårtørrer og gratis toiletartikler. Til rådighed for gæsterne er der et fælles køkken.

At dømme efter de anmeldelser, her kan du leje en cykel eller tage et spil dart. Ved 40 km er den udvej af Lazarevskoye, 10 km - Tuapse. Placering af denne mulighed er en af de bedste her. Gæster er tilfredse med mere end placeringen af de andre muligheder i området.

Guest house "Lika"

Hvad er nogle andre guest houses i Nebug? For eksempel, "Face". Fra sine vinduer gæster en fantastisk udsigt over bjergene. På deres rådighed er der grillfaciliteter. Gæsterne har en gratis privat parkering. Værelserne har tv. Gæsterne får til rådighed for et fælles køkken, som det fremgår af anmeldelser.

I landsbyen populær alle former for udendørs aktiviteter, herunder cykling og ridning.

Pensionatet "Provence"

Og det er ikke alle pensionater i Nebug! "Provence" med gratis internet er her. På stedet privat parkering. At dømme efter de anmeldelser, er værelserne udstyret med tv, pensionat og aircondition. Blandt de øvrige faciliteter - kedel. I hans badeværelse med brusebad eller badekar.

Derudover er der er åbent leje cykler. Mens det omkringliggende område er utrolig populær blandt elskere af trekking og cykling.

Pensionatet "Diana"

"Diana" - et gæstehus, som er beliggende i landsbyen Nebug. Det tilbyder værelser med trådløs internetadgang og aircondition. Bilen kan stå på en gratis privat parkeringsplads på det område af pensionatet.

Værelserne har TV, mens nogle har endda udstyret med et opholdsområde. Blandt de standard bekvemmeligheder ejer badeværelse. Som de siger de anmeldelser, for at gæsterne nyder receptionen er åben 24 timer. I dette område kan du fiske, ridning og dykning.

Guest house "Oksana" Nebug

Guest house "Oksana" ligger i et roligt og samtidig eftertragtede udvej landsby. Det er beliggende på bredden af floden med smukke fantastisk udsigt.

At dømme efter de anmeldelser, området adlet, har sin egen parkeringsplads, café, legeplads, der er en internetforbindelse. Her er beregnet til rekreative pavilloner, der giver ekstra mulighed for at slappe af, smag af cafe, og kogte på dig selv grillen. Desuden er det godt at nyde den storslåede udsigt og frisk luft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.