Hjem og familieBørn

Hvordan man tegner en pony prinsesse Cadence: en trin-for-trin mesterklasse

"Venskab er et mirakel" - det er alle de elskede gode animerede serier, som allerede har glædet verdens seere i seks år. Hovedpersonerne i tegneserien er mange. Og hver af dem ønsker at lære at tegne fyre i alle aldre, og nogle gange endda voksne. Tegnene i tegneserien er små heste, og de er alle smukke på deres egen måde. Denne artikel vil vise dig, hvordan man tegner en pony.

Prinsesse Cadens. Alikorn - hvad er dette dyr?

Alikorn (eller wingtail), som er Cadens prinsesse, er en unik lille hest, der kombinerer de to dyrs egenskaber. Disse usædvanlige væsner arvede et horn fra enhjørninger, og fra pegasus erhvervede de vinger. Derudover har alle alikorner stærk magi og en særlig mystisk færdighed. Derfor har disse mytiske ponyer i samfundet en høj status.

Pony Cadens er en prinsesse, hersker af Crystal Empire. Hun, selvom en smuk hest, men ikke forkælet. Denne alikorn kan stå op for sig selv, venner og hans rige.

Før du tegner en pony prinsesse , skal du repræsentere hendes udseende. Hendes uld er blødrosa, og i manen er der tre farver: lilla, lilla og bleggul. Hornets aura bærer en blå farve, og vingerne kaster en lilla nuance. Princippet-Alikornes egenart i hendes mærke er et krystalhjerte i en gylden ramme. Disse eksterne egenskaber vil blive taget i betragtning ved tegning og maling.

Tegn ponyer Cadence: de nødvendige materialer

For ikke at blive distraheret i den kreative proces, før vi tegner pony prinsessen Cadens, vil vi forberede de nødvendige materialer.

  • Et stykke papir.
  • Enkle blyanter.
  • Viskelæder. Selv professionelle kunstnere bruger det. Først skal vi lave skitser, derefter tilføje manglende detaljer og slette unødvendige linjer.
  • Farveblyanter, feltpidser, malinger er, hvad vi vil male billedet.
  • En lille omhu og nøjagtighed.

Master klasse

Hvordan man tegner Prinsesse Cadens fra "Venskab er et mirakel"? For klarhed kan du sætte et billede af Cadence foran dig. Skematisk skitsere en del af kroppen på pladen. Dette gøres for at forstå, hvad og hvor vil blive placeret. Hovedet er trukket rundt, kroppen er et rektangel, halen er en oval, vingerne er trekanter. De kan trækkes foldet (på kroppen) eller flared (over kroppen).

Vi skitserer konturerne af hovedet, maner, ører, horn, næse og øjne. Tegn halsen, kroppen er repræsenteret af to cirkler (bryst og lår). Lad os tilføje en hale og fødder med hoveder. Tegn alle de planlagte detaljer, tilføj forbindelseslinjer, slet ekstra. Nu kan du supplere billedet af Cadence med tilbehør: en krone, ornamenter på hoveder og en hals, et krystal hjerte på låret.

For at gøre billedet realistisk bruger vi skygger og skygge. Billedet kan efterlades i blyant eller farvet.

Hvordan tegner en pony prinsesse Cadenza i en brudekjole?

Tegningen er udført nøjagtig samme måde, kun det vil være nødvendigt at skitsere bryllupskjørtets kontur. Mane kan efterlades løs eller portrætteret samlet i en frisør. I stedet for en krone på hovedet og et sædvanligt pryd på halsen blinker roserne. Når skitserne er skitseret, skal du trække detaljerne, slette de uønskede linjer med en viskelæder. Glem ikke at tilføje til brudekjoler og en bue. Slag og om ønsket male.

Det er alt, beslutningen om spørgsmålet om, hvordan man tegner en pony prinsesse Cadence er slet ikke svært, men endda fascinerende. Prøv det, og alt vil vise sig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.