Hjem og familieBørn

Fordele og læsning e-Bøger-Børn cons

Nutidens forældre er ikke begrænset til trykte bøger, når de læser godnathistorier for deres børn. Højteknologi indbydende vinke avancerede funktioner, og du kan nu vælge ikke kun selve bogen, men også en måde at komme i nærkontakt med det. Og hvis forældrene, elektroniske apparater er for det meste en nysgerrighed, børnene fra en tidlig alder vant til sådan et læsbart format. På grund af det faktum, at denne proces af selv-uddannelse er stadig en masse fjender, der er en logisk spørgsmål: Hvad barn er en e-bog - gode eller onde?

Med hensyn til ikke-læsning børn

Forældre til meget små børn vælger at læse som den bedste måde at interagere og styrke båndene til børnene. Det ser ud til, hvad der er forskellen, hvad en bog er i mors hænder - elektronisk eller trykt? Men mange voksne er bange for, at de glødende skærme af gadgets tiltrække mere opmærksomhed til børn end selve historien. Folk er bange for, at den dyrebare mysterium eventyr fødsel vil gå tabt. Der er en anden stor bekymring. Mødre og fædre frygter, at e-bøger et barn ikke lærer at læse ordentligt. Det er logisk, at mennesker, der voksede op på trykte bøger med hardcover opfatte nye ting med mistro. Men uanset om denne frygt er realistiske?

Siden begyndelsen af computeren alder har øget niveau af læsefærdigheder

Ifølge en undersøgelse foretaget af Kaiser Family Foundation, har børn i dag ikke opgivet bøger. Du vil blive overrasket, men udskrifterne stadig har en stærk position, når det kommer til familie læsning. I løbet af de seneste 10 år har den rolle, bøger i livet for børn og voksne steget. Det betyder, at elektronisk teknologi ikke erstatter de traditionelle former for læring for unge læsere. Disse resultater bekræfter konklusionerne fra de ansatte på Cambridge University, at satsen for barnets færdigheder i det sidste årti kun er steget. Tilsyneladende et større udvalg af virkelig flere fordele.

Hvordan man kan udvikle et barns læsefærdigheder?

Men den elektroniske teknologi er ikke til at stoppe der, tilbyde brugerne flere og mere fristende muligheder. Hvis du tillader dit barn voksen læst elektronisk format, er du nødt til at lære ham at fange en klar forskel mellem de bøger og programmer, der udvikler færdigheder, men mere som et spil. For at læse vælge format uden lyd og levende billeder. Afbryd hype. Men det øgede antal interaktive funktioner, tværtimod, hilses velkommen. For eksempel vil dit barn være i stand til at flytte objekter, der falder på vej Alices rejse gennem Eventyrland, eller gøre det vigtigste heltinde af den berømte eventyr stige.

Applikationer motiverende læsning

Vis visdom, når du vælger et program eller metode til læsning. For eksempel, hvis din datter elsker historien om Disney prinsesser, få trykt bøger med hendes foretrukne heltinder. Bogen er i hænderne på den lille pige vil bringe en masse glæde. Trykte fortællinger, til gengæld kan suppleres med gaming applikationer i form af endnu en flot bonus. Dette skal gøres for at fremme barnets ønske om at tage denne bog i hænderne.

På rolle læsning i familien

At barnet er afhængige af læsning, bør denne besættelse blive hilst velkommen af alle familiemedlemmer. Og uanset hvad paven i hænderne på en frisk avis, og min mor - til damer roman. For sort, kan hver af jer afhente e-bog, men barnet i en tidlig alder vil være blandt de medlemmer af familien læsning. Han vil ønske at efterligne dig. Må ikke bukke under for indflydelse af fashionable teknologi. Som forælder du og kun du kan beslutte i hvilken form at præsentere nye oplysninger for dit barn. Ideelt set bør e-bøger anvendes, hvis biblioteket eller i boghandlen ikke finde dit eksemplar (for eksempel fra listen i sommeren værker).

Hvilke typer af e-bøger komme ind?

I tilfælde af, at et barn bør være bekendt med det arbejde, men han var ikke ved hånden, kan du ty til e-læsning format. I øjeblikket er der flere typer af applikationer. Simple bøger omfatter alle de populære russiske og udenlandske forfattere. De kan læses som almindelige udskrifter ved blot at dreje på siden.

Sensor programmer kan du aktivere lyden, når interagere med skærmen. Desuden kan barnet gå på læsning at finde ud af, hvad betyder eller på anden måde ukendt ord. Berøring af billedet billedet, kan barnet bringe den i kraft. Sådanne anvendelser er uundværlige, når det kommer til at lære alfabetet. Ved at trykke en finger på brevet eller stavelse, der dukkede op på skærmen, barnet straks hører en lyd.

Også på markedet for e-bøger, der er interaktive historier, der giver din lille nysgerrige studerende til at styre de tegn. For eksempel programmet "Puss in Boots" gør det muligt at vælge eventyret "på kattens hoved."

Oprettelse den rette balance

For at undgå overdreven stimulering af barnet, du har brug for at skabe den rette balance mellem at læse trykte bøger og brug af elektroniske ansøgninger. Det er vigtigt, at barnet har mulighed for at skifte deres opmærksomhed. Bliv et godt eksempel for børn af deres egne! Klart vise dit barn, at spejlvende bogsider raslende har sin egen charme. Lad barnet opfatter bogen ikke som en generel uddannelse en nødvendighed, men som en rejse ind i en verden af fascinerende historier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.