SundhedSygdomme og betingelser

Lavt tryk og lav puls indikerer en hypotonisk tilstand af organismen.

Når vi siger "højtryk" eller "lavt tryk," menes blodtryk person millimeter kviksølv, som er en af de vigtigste indikatorer for den generelle tilstand af organismen. Faktisk, takket være ham, forudsat blodcirkulationen og som en konsekvens af gennemførelsen af udvekslingsprocesser. Til diagnosticering tilstand en organisme er vigtige to indikatorer - et systolisk (øvre) og diastolisk (lavere) tryk på tidspunktet for maksimal sammentrækning og afslapning af hjertemuskel, hhv. Det er forskellen i tryk bevirker blodcirkulationen i det menneskelige legeme. Normal anses for at være indikatorer for 120 mm Hg. Art. 80 mm Hg. Art. Tonometer tryk måles sædvanligvis på armen fra skulder til albue, da det er i dette sted, det svarer til blodtrykket i aorta. Afvigelsen fra normen, som den opadgående og nedadgående indikerer forstyrrelser i kroppen. For eksempel kan forhøjet blodtryk være tegn på sygdomme i hjerte-kar-system.

For en mere præcis foreløbig diagnose af tilstanden af organismen læger altid betragtes flere faktorer, herunder hjertefrekvens og temperatur. For den gennemsnitlige humane normale puls af pulsen anses for at være fra 60 til 80 slag i minuttet i hvile og legemstemperaturen - 36,5 ° C til 37,2 ° C

Lavt tryk og lav puls, ifølge den medicinske terminologi bradykardi, et tegn hypotonisk tilstand. Hypotension kan være i enhver alder og slid fysiologisk karakter forbundet med familiær disposition, eller tegn på patologi.

Lavt tryk og lav hjertefrekvens ved fysiologisk hypotension påvirker ikke den menneskelige sundhed. Typisk er disse mennesker lever et fuldt liv, du udfører nogen fysisk og psykisk arbejde, og lære om det reducerede tryk og puls kun under fysisk undersøgelse. Lavt tryk og lav puls kan forekomme ved overgangen til et tilpasningsperiode, samt hos sportsfolk som et fysiologisk respons efter stress. I disse tilfælde, menneske generelt lidt dårligere, men normaliserede indikatorer efter en vis periode, og kroppen begynder at fungere normalt.

Patologier lavtryk og lav puls synkope og ofte ledsaget af svimmelhed, svaghed, sløvhed og træthed, hyppig hovedpine og køresyge. Den pludselige fremkomst af sådanne symptomer og den regelmæssige gentagelse i lang tid, er det nødvendigt at konsultere en læge til at diagnosticere den underliggende årsag. Lavt tryk og lav puls opstår kraftigt, uden oplagte årsager, kan være tegn på akut myokardieinfarkt, lungeemboli, allergiske reaktioner eller indre blødninger.

Langvarig kronisk tilstand kan være en overtrædelse af nervesystemet og endokrine systemer. Forskellige endokrine lidelser, fx binyrebarkinsufficiens, kræver øjeblikkelig behandling, ellers kan de føre til irreversible patologiske forandringer i organismen. Også denne tilstand forekommer ofte i langvarige stress, depression og kronisk søvnmangel. I dette tilfælde mest sandsynligt, kan det være nødvendigt psykiatrisk hjælp.

Lavt tryk og temperatur, når hypotension også indbyrdes forbundet, som i hypotonisk tilstand, kan den reduceres til 36 ° C og nizhe.Eto forværrer hypotension induceret dog - eller sygdomme i forbindelse med en reduktion i kroppen modstand. For at fastslå årsagerne til og diagnosticering af sygdomme i lavt tryk og temperatur bør regelmæssigt forbedre medicin og folkemusik retsmidler.

Hurtig puls, et lavt tryk er meget farlig kombination fordi blodet pumpe i dette tilfælde gennem karrene vanskeligere og reducerer krovopodacha til forskellige organer og kropsdele. Derfor, hvis kuglerne overstiger 83 slag i minuttet, og trykket i dette tilfælde er lav, bør du straks kontakte en læge. Hurtig puls, kan lavt tryk være symptomer på forgiftning af en organisme, som er udvalgt anæmiske tilstand, respiratorisk insufficiens, og andre patologier.

Således, ved et lavt tryk i kombination med en lav temperatur og en afvigelse fra normen puls er nødvendigt straks at rette en medicinsk facilitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.