HjemlighedHavearbejde

Årlige blomster: mignonette, glem-mig, valmue

Reproduktion årlige have blomster finder normalt sted på bekostning af frø. Dette anlæg, afhængigt af timingen af vegetationen kan dyrkes ved hjælp af frø såning i det åbne land eller gennem frøplanter.
Årlig blomst, hvis langsigtede vegetation, samt et stort interval fra spiring til blomstring, vokse med hjælp fra frøplanter. Hans klid er fra begyndelsen af februar og slutter med begyndelsen af april. Plantning afhænger af de klimatiske forhold i sin dyrkning. Typisk er disse planter har en temmelig små blomster, der leverer de nødvendige stoffer til mager mad, og kulturelle udvikling i de tidlige stadier - langsom. Du bør dog vide, at for tidlig såning periode ikke er berettiget, fordi i slutningen af sommersæsonen denne slags mister sin appel.

Havearbejde årlige blomster (foto nedenfor) er for det meste uhøjtidelig og ganske smuk. Disse kulturer kan dyrkes under anvendelse af de frø sået i de tidlige stadier snarere direkte i det åbne land. Tilsåede sted for første gang for den normale spiring af blomster skal lukkes med polyethylenfilm. Det er ikke fjernes før den tidligste opståen.
Det sker, at den årlige blomsten vokser fra frø, som er ganske store og har en stor tilførsel af næringsstoffer. Spirer af disse frø synes ret hurtigt, så de kan dyrkes sætteplante metode. Det calendula, Mattioli, baby ånde, godetsiya, kosmeya, allisum, lavatera og andre. Disse ser godt ud på kulturel baggrund store gruppe beplantninger. Men, de ikke kræver særlig pleje.

Planter, der formerer sig ved selv-såning - have blomster, billeder og navne er anført i denne artikel - mignonette, glem-mig, den årlige valmue.

Reseda har en høj blomsterstand snehvide blomster. Dette anlæg er ganske dekorativt og aristokratisk. En sådan årlig blomst er fordringsløs. Reseda perfekt fremhæver skønheden i andre årstidens blomster og urter vokser der. Denne flora har en fremragende smag. Denne kultur, takket være dens klare konturer, hører til den kategori af design planter.

Klokkeblomst er ganske uhøjtidelig til betingelserne for vækst af kulturen. De kan blomstre i solen eller i delvis skygge. Denne plante foretrækker godt gennemtrængelige frisk fugtig lerjord. Primeren skal gødes med organiske stoffer, såsom humus, eller godt rådnet kompost. nezabudok Blomstrende starter tidligt. På grund af dette er de ofte anvendes i formuleringer sammen med løgplanter. Denne årlige blomst skaber en blid baggrund for disse slående planter som dekorative buer tulipaner, påskeliljer, ryper høj. På grund af det faktum, at glemme-mig-kærlighed fugtig jord, de er perfekt egnet til design af reservoirer.
Årlige valmuer ret nice look i plantning i store grupper af forskellige farver og former. Desuden kan de udfylde de tomme pladser blandt de stauder, der blomstrer i sensommeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.