HjemlighedHavearbejde

Plantning kirsebærtræer i efteråret: de grundlæggende regler

Plantning kirsebær efteråret starter med at vælge den rigtige placering. Det bør tage hensyn til en lang række forskellige agronomiske faktorer. Værdi har alle de detaljer, selv de mindste. Det er nødvendigt at tage hensyn til de lys-elskende kirsebær, hvilket betyder, at sitet skal være godt oplyst. Vælg en placering på en bakke, hvor træerne ikke vil falde skygge. En anden vigtig faktor - det er beskyttet mod vinden. Om vinteren, den kolde vind er frost-elskende planter, og de kan dø.

Og i løbet af sommeren vil podsushivatsya støvfangere i blomster, hvilket fører til vanskeligheden ved naturlig bestøvning. Plantning kirsebærtræer i efteråret eller foråret bør gøres i lyse frugtbare jorde. Inadmissible rodnet planter i sur jord, da dette vil forhindre træerne optage næringsstoffer. Reducere jordens surhedsgrad vil hjælpe kalkning, desuden er det nyttigt at gøre blandinger indeholdende kalium og fosfor.

Cherry plantning tid

Det menes, at kirsebær, samt nogle andre frugttræer og buske, er det bedst plantet i foråret. I dette tilfælde vil de have tid nok til at slå rod. Men i de sydlige og centrale regioner i Rusland varme kan plantes kirsebær i efteråret. De vigtigste ting - at gøre alt arbejdet op til begyndelsen af oktober, altså omkring en måned før starten af frost.

Plantning kirsebærtræer i efteråret: landbrugsmaskiner

Pit grave til udplantning i forvejen, mindst to uger. Dens diameter bør være 80 cm, dybde på 50 cm. Hullet skal holde træpind og dækket det med en blanding af jord, humus, og gødning lille portion (60 g kalium, og 200 g phosphor). Derefter kan du udelade sætteplante forsigtigt udvide sine rødder og dækket med jord. Efter plantning jorden let komprimeret. Vanding er nødvendig - to spande med vand i en specielt fremstillet jordovn afsats. Ved udgangen du har brug for at knytte til en pind frøplante - det vil beskytte ikke stærk kuffert.

Plantning kirsebærtræer i efteråret: vigtige punkter

Fortrinsvis kirsebær plante i foråret, men denne periode er ikke altid muligt at finde frøplanter. Men de stort set falde, så selvom du ikke har planer om at implantatet plantemateriale til frost, er det nødvendigt at få og prikopat på enhver gratis hjemmeside. Til dette formål en grube længde på 65 cm og en dybde på 35-40 cm, og forspændingen er 45 ° på den sydlige side. Frøplanter er stablet op og fyldt med jord grene derefter stampes jorden.

Selv gartnere har brug for at vide, at det ikke giver megen mening at sætte kun én kirsebær. Du skal have mindst to træer, der vil bestøve hinanden. Ikke alle kultivar stand til selvbestøvning, så prøv at trimme de arter, der er velegnet til hinanden. For eksempel "shpanke" velegnet "Griots", og "Lubsko" kan bestøve "lotovku" og "chernokrovku".

Korrekt plantning kirsebærtræer i efteråret - er blot det første skridt til at få en rigelig høst. Du er nødt til at tage sig af kimplanter - at foretage rettidig radrensning, beskæring, vanding, gøde jorden og yde beskyttelse mod skadedyr. Kun i dette tilfælde, vil din indsats bringe de længe ventede frugter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.