Selv-dyrkningMotivationer

Medarbejder Motivation og dets arter

I en alder af høje krav teknologi til metoder til effektivt at håndtere personale, indførte andet end fx selv i 90'erne i det forgangne århundrede. Dette skyldes primært den øgede uddannelsesniveau, og også med en høj social forventninger ansatte selv. Den primære opgave for enhver HR-chef i dag er at motivere medarbejderne til at opnå forretningsmæssige mål.

For succes i organisationen i dag er ikke nok ledende medarbejdere, de har brug for at være den mest søgte selvrealisering, er blevet organiseret og opfindsom, og, selvfølgelig, ansvarlig. Maksimal effekt, som vi ved, kan forventes kun hvis personen har mulighed for at realisere og opdage deres kvalitet i virksomheden. Vække en lignende interesse i at bruge ældre metoder til kontrol og incitamenter til umuligt.

For at forstå, hvad der bør være et effektivt motivation, er det nødvendigt at henvende sig til selve begrebet motivation. Som du ved, det indebærer motivationen til at handle for at opnå forretningsmæssige mål eller personlige mål. Set fra psykologi, er der to former for motivation: eksterne og interne. Sidstnævnte er forbundet med indholdet af selve aktiviteten, med interesse i det endelige resultat, med realiseringen af selvværd, samt mulighed for at udvikle færdigheder, forbedre færdigheder. Ydre motivation af medarbejdere omfatter social sikkerhed, løn, incitamenter (eller sanktioner) og udsigterne for avancement gennem rækkerne. Anerkendt som den mest effektive system, der kombinerer disse metoder.

Hertil kommer, at den nuværende økonomiske situation fokusere ansatte på den kreative tilgang til udførelsen af opgaver ved hjælp af kun materielle incitamenter er vanskelig. Den større vægt på HR-chefer tiltrak ikke-motivation af de ansatte.

Økonomiske incitamenter har været kendt for at omfatte direkte og indirekte faktorer. Den direkte omfatter:

Indirekte overveje for eksempel levering af ydelser til offentlig transport, fordele for boliger, catering, fritid og meget mere.

Ikke-finansielle motivation af medarbejdere er en effektiv løftestang til at øge interessen for arbejdet i en bestemt virksomhed. Det indebærer:

  • tilrettelæggelse af fleksible arbejdstider;
  • personale udvikling;
  • giver ret til en deliberative stemme i retning af diskussionen af konkrete mål og beslutningstagning;
  • muligheden for at opbygge en karriere.

Desværre er der mange topledere mener stadig, at de vigtigste motivation håndtag metoder er materielle (eller kuverter). praksis viser imidlertid, at det store flertal af mennesker omfatter begrebet løn, ud over en tilstrækkelig løn, kvaliteten af sin organisation og opnå resultater. Med andre ord, medarbejdermotivation uvæsentlig sommetider giver mere markant øge deres loyalitet.

Du bør altid overveje den menneskelige ønske om at forbedre deres egen sociale status, autoritet. Og fordi den private kode primært skal rettes til det faktum, at den enkelte medarbejder er klar over målet (kunstneriske, kreative, produktion), og vigtigst af alt, en følelse af at deltage i den fælles sag. Hjælp i dette kan have nogle elementer af virksomhedsetik, for eksempel brugen af logoet for virksomhed inden for produktion af skilte, souvenirs, papirvarer og andre produkter. Med hensyn til udvikling og uddannelse af personale, for de fleste af de store virksomheder i dag er det blevet normen.

Afslutningsvis bemærker vi, at motivationen hos de ansatte - ikke en let opgave, og det kræver kreativitet. Spørgsmålet er blevet aktivt diskuteret omkring 5 år siden. Nu er der mange kurser og seminarer, uddannelse til at udvikle virksomhedsetik, synkronisere målene for virksomheden og medarbejderne. Det er ingen hemmelighed, at nutidens HR-ledere i kampen for specialister ofte nødt til at konkurrere på det niveau af følelser, fornemmelser og andre immaterielle aktiver. Det kræver komplekse metodologiske arbejde for at studere de særlige kendetegn ved bestemte medarbejdere, deres outlook og livsværdier, med henblik på at korrelere dem med de maksimale værdier i selskabet. Den eneste måde at nærme den kompetente virksomhedskultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.