Hjem og familieGraviditet

Løbende næse under graviditet

Næsten enhver kvinde ved, hvad en løbende næse under graviditeten og på samme tid, det er sikkert, at årsagen til alle der er en række forskellige allergier og infektioner. Faktisk ofte det opstår på grund af hormonelle forandringer organisme på grund af formen hævelse af næsen. Selvfølgelig, ved første øjekast ser det ud til, at løbende næse under graviditet er ikke så farlig end andre sygdomme, men den tilstoppet næse forhindrer en kvinde til at sove, giver hende generelt ubehag, så du skal straks træffe en beslutning og bekæmpe denne sygdom.

Hvordan man behandler en løbende næse i graviditeten? Selvfølgelig er den bedste pasform traditionelle metoder og naturlige produkter, og derfor er det nødvendigt at afstå fra alle former for skadelige dråber, at kvinder meget ofte anvendes i den periode, hvor de er på plads. Det er nødvendigt at huske på, at dette er en stor fejltagelse, fordi der på nuværende tidspunkt er der et stort antal løsninger, lavet af naturlige ingredienser, for eksempel, kan det være Pinosol. Måske den, der ikke hjælper, men stadig de fleste vordende mødre var tilfredse. Der er stadig en række såkaldte homøopatiske midler, blandt hvilke er den salve Evamenol, spray Euphorbium kompozitium. En af de gode behandling er nasal udskylning ved hjælp saltopløsning, som kan købes på ethvert apotek uden problemer. Du kan også købe nok effektive og gode forberedelser til vask, som er foretaget på grundlag af salt og havvand - det Humer, Dolphin eller akvamaris. Eller skyl næsen med bouillon fra en kamille og salvie. Løbende næse under graviditeten kan være, som i de gode gamle dage, saltede ved traditionel medicin, kan dette instilleres i næsen i stedet for havvand til 7 dråber af gulerod eller æblejuice tre eller fire gange om dagen.

Som med enhver koldt, du har brug for at drikke masser af vand, som det menneskelige legeme på en kold nok til at miste en stor mængde væske, og som du ved, tab af data, skal jævnligt genopfyldes. Det er bedst at drikke et afkog af hyben, ribs, skal du huske at tilføje i en kop te en skive citron, hvilket skyldes tilstedeværelsen af C-vitamin dræber bakterier og støtter immunforsvaret. Jeg ved ikke, om dig, men jeg har min bedstemor som barn forbereder varm infusion af perikum, vejbred blade af vilde jordbær, tranebær, der reddede mig ikke kun fra den kolde, men også fra bihulebetændelse. For at gøre dette, det oversvømmede et glas kogt vand to spiseskefulde tørt græs, og derefter gav det trække i en halv time, og derefter gav mig at drikke 75-100 gram to gange dagligt. I denne infusion kan også tilføje merian, mor-og-stedmor, blade, bark af piletræer.

Løbende næse under graviditeten kan hærdes ved hjælp af termiske procedurer. For at gøre dette, skal du være sikker på at gå og sove i en varm sokker, til benet konstant været varmt. Kog æg eller opvarme salt, og derefter pakket ind i en pose af stof til at være behagelig at holde og placere den på den nasale sinus. Kære Momma, i hvert fald ikke kan bruges sennepsplaster eller svæve ben!

Også god popularitet og feedback blandt både mødre og læger er indånding af hvidløg og løg. For at gøre dette, behøver du kun at Hak løg og hvidløg te, hæld kogende vand og trække vejret igen først højre næsebor, og derefter til venstre gennem tuden. Bare være meget forsigtige og omhyggelige, når de udfører denne procedure, ikke at brænde næseslimhinden.

Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt en løbende næse er farligt under graviditeten, kan du svare nej. Men for at behandle det skal være, fordi det griber ind i vejrtrækning, ikke kun dig, men også din baby. I intet tilfælde ikke køre det, vælger at behandle de mest harmløse metoder og, vigtigst af alt, så tal med din læge til råds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.