SundhedMedicin

Hvordan man behandler en løbende næse hos små børn

Hos spædbørn anatomisk tvunget til at behandle en almindelig forkølelse behandling meget alvorligt. Smalle nasale passager, nærhed af øret hulrum, manglende evne til at trække vejret gennem munden, manglende evne til at nyse, ofte fører til vanskeligheder ved behandling af sådanne sygdomme hos spædbørn. Årsagerne til almindelig forkølelse er hypotermi barn epidemi af forkølelse, allergisk reaktion på fødevarer og støv.

Modsætning smitsom snue, som gradvist udvikler med stigende temperatur, allergisk - set pludseligt og uden at forøge temperaturen. Umiddelbart efter udsættelse for allergenet synes rigelige slim frigivet fra næsen, barnet begynder at nyse, hans øjne røde og kløende. Efter fjernelse af allergenet alle tegn på lidelse selv forsvinde. Hvordan man behandler en løbende næse af allergisk natur, som ofte er sæsonbestemt, forklarer han lægen - allergolog. Og det er ønskeligt at udføre alle sine anbefalinger præcist for at undgå en gentagelse af sygdommen.

Med infektiøs rhinitis er der en hævelse af slimhinderne, feber, svaghed af barnet. Baby græder, nægter at spise, ikke sove godt på grund af åndedrætsbesvær. Så først og fremmest er det nødvendigt at genoprette nasal vejrtrækning, skal du fjerne slim fra næsen, og derefter holde fugtigheden i slimhinderne på det rette niveau. Dette kan sættes i rum befugtere, vandtanke, vaskevand tud med havsalt, fedt olie opløsning med vitamin A eller E.

mødre ofte rolig, spørge, hvordan man behandler en løbende næse hos spædbørn, for ikke at skade ham. Rengør hulrum af næsen kan være en særlig børn emhætte, som ikke tillader luft at få der og tilbage snot siden, men det blev vasket med isotonisk opløsning, fjerner slim og forbereder sig på at modtage medicin. Vasokonstriktor narkotika bør anvendes med forsigtighed, og om nødvendigt, efter at lægebesøg og ikke mere end 5 dage.

Hvis barnet ikke har allergi, anbefales det, at rummet udvides fed frisk hvidløg og snittede løg, der ikke kun vil desinficerer luften, men også bidrage til at styrke immun buksetrold kræfter. Tuden kan dryppe saltvand, Kalanchoe juice fortyndet i halvdel med vand. En meget god effekt opnås ved at anvende Akvalor Baby som spray og dråber. Dette stof kan anvendes sikkert i den første måned af livet.

Lad os flere detaljer om, hvordan man behandler en løbende næse hos den nyfødte. For et godt resultat, du har brug for at sætte dit barn på hans side. Derefter ind i næseboret af sprøjtespidsen og skyl flere sekunder tud steril opløsning Akvalor Baby stuetemperatur. Løft derefter baby og en sug til at fjerne slim. Gentag det samme med det andet næsebor.

En sådan behandling renser næse og nasopharynx af skadelige mikroorganismer slim flydende i sin hulhed, fjerner det derfra, falder hævelse af slimhinden og forbedre luftpermeabilitet i næsen. Vejrtrækning bliver lettere for barnet, det komfortabelt sover bedre suckles og tager på i vægt. Men det vigtigste i denne alder.

Behandling af forkølelse hos den nyfødte som vigtige og vanskelige, hvordan man behandler en løbende næse i hunde. Og han og de andre ikke forstår behovet for behandling, har svært ved at trække vejret gennem munden, samt teknisk vanskeligt at rense næsen og drypper det falder. Og hvor vigtigt det er at have både en normal lugtesans i mit liv!

Forældre skal intelligent tackle spørgsmålet om, hvordan man behandler en løbende næse i et barn , der ikke syntes komplikationer såsom otitis media eller pharyngitis. Du bør aldrig suge slim fra næsen barnet pære, drop dråber i næsen barn i liggende stilling, til at involvere vasokonstriktor dråber og bruge uafprøvede folkemusik retsmidler på sig selv, selv de mest effektive.

Oplysninger om, hvordan man behandler en løbende næse børn i dag er mange, skal vi være i stand til at bruge det med omtanke, til gavn for barnet. Tag altid alvorligt klager fra barnet, være opmærksom på ændringer i farve og tykkelse af slim, fremkomsten af skorper i næsen og søge lægehjælp fra en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.