SkønhedHår

Alle nye - er godt glemt gammel. Frisure "Babette" igen på toppen af popularitet

Sandsynligvis ikke en sådan person, der ikke har set eller i det mindste hørt om den berømte film "Babette går i krig." Denne film med den legendariske Brizhit Bordo behagede ikke kun interessant historie og fremragende præstationer af de medvirkende. Hun gav kvinder over hele verden en ny ideal - en frisure kaldet "Babette". Hun bar alt fra første damer fra forskellige lande til entertainere, fra medlemmer af kongelige familier til almindelige husmødre.

I de fjerne tresserne i det sidste århundrede frisure "Babette" var ikke kun en "knirke" af mode. Det var et tegn på god smag og god smag. Og i dag, om, som er blevet en klassiker, så glem ikke. På grundlag heraf et stort antal varianter, der påvirker dens charme og enkel elegance. Ofte er det Babettes hoved pryder smukke damer i forbindelse med større særlige begivenheder. Det kombinerer en appel og kvindelighed, ikke så mærkeligt det foretrækkes stil ikoner som Christina Aguilera, Paris Hilton, Kim Kardashian, Megan Fox, Keyt Bosuort.

I 2013 frisure "Babette" var valget af førende stylister. Denne retro frisure vil bidrage til at ændre ansigt, justere ansigtet, bringe charme og skabe en aura af mystik. Når en rund ansigtsform er visuelt trække det giver mulighed for at virke højere og slankere. Højdepunktet i denne placering er, at det er muligt at sprede fletninger, bånd, fælg, buer eller blomster. Og, kan du eksperimentere med pandehår af forskellige længder og former, tilføje krøller. Det menes, at kun gælder for langt hår frisure "Babette". Hvordan man kan gøre det ud af kort hår eller uregerlige krøller?

Det er meget simpelt! I dag kan takket være teknologi krøllede tråde blive jævnet med jorden, fint hår til at give pragt fleece og en kort frisure er en god tilføjelse chignon. Babette kan være geometrisk og revet, aflange eller meget kort, klassiske glatte eller pjusket.

Hvordan man laver hår "Babette"? Dette spørgsmål er givet ved enhver kvinde, der ønsker at prøve på det populære billede. Faktisk er det ikke så svært. Det er meget muligt at bygge på kort tid og uden hjælp. Grundlaget for en sådan placering er en almindelig hale og pude, som kan købes i butikken eller få mest ud af. Først binde halen og skjule den tynde hår streng elastisk spids sy usynlig. Dernæst skal du have en lille kam samlet bundt og sikre benene omgiver valsen under bunden af halen. Den næste fase - en pæn priglazhivanie at rede håret rulle. Spidserne af strengene også skjule og sy usynlig. Frisure "Babette" er klar. Nu kan du dekorere til din smag og gå ud.

Lys og vægtløs hår "Babette" ofte pryder lederen af berømtheder gå ned ad den røde løber. Uden det ikke gør nogen ceremoni af prestigefyldte priser, ingen prom eller bryllup. Det er prikken over i'et for en omfattende billedelement, bringe i den harmoni.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.