SkønhedHår

Carving Curling hår - styling, som varer flere uger

De fleste kvinder er utilfredse med deres hår og drømmen om deres perfekte. De, der fik krøllerne af natur, så prøv at rette dem, og indehaverne af glat hår dagligt vind hår på curlere. Især en masse ubehagelige følelser bringer tyndt hår fra naturen, er dårligt holde deres form efter installation.

Heldigvis kan moderne skønhedssaloner løse næsten ethvert problem med håret. Du kan for eksempel at lave en langsigtet stabling, som vil skabe den ønskede mængde, og vil ikke skade deres helbred.

Hvad er hår perming udskæring? Dette stabling teknologi med kemiske midler, som giver dig mulighed for at gemme håret i lang tid. Opfinderne af denne teknologi lægger «Schwarzkopf» virksomhedens eksperter. Desuden er denne teknik er fundamentalt forskellig fra den traditionelle Perm, da denne vej, mere tilgivende med hensyn til håret.

Sædvanlige himzavivka kan bibringe hår fluffiness, men kemikalier ødelægger deres struktur. Selvfølgelig er det ikke alle kvinder beslutter sig for at foretage en sådan procedure, især hvis den rigdom har glimrende.

Hvis udskæringen sker perm hår, vil håret også udsat for kemikalier, men i dette tilfælde er den løsning bliver brugt af mere skånsom, der ikke forårsager væsentlig skade på håret.

over tid, den langsigtede perm hår carving bare fizzles og efterlader håret i den normale tilstand. Det vil sige, efter at have udført denne procedure, er der ingen grund til at klippe ud for skadet hår, som det skete efter himzavivki.

Selvfølgelig, hævder, at er umuligt hår vinke carving absolut ingen skade på dem. Men skaden vil være meget mindre end ved brug af lægemidler til kemisk zavivok. Eksperter har lov til at gøre re-udskæring efter 2-3 måneder, mens den traditionelle Perm ikke anbefales at gøre mere end en gang om året.

Af den måde, langsigtede stabling carving hår - er ikke kun oprettelsen af krøller. Med denne fremgangsmåde er det muligt, tværtimod, for glatte uregerligt hår, gør håret glat.

Selve proceduren udføres udelukkende i saloner. Irons hjælp af denne teknik, kan du bruge en hvilken som helst curler, alt efter hvilken type hår du ønsker at få. Sår på curlere i håret fugtes med en speciel løsning, kan modstå en vis periode. lægemiddeleksponering tid er bestemt af føreren, afhængigt af typen og tilstanden af hår. Derefter, vaskeopløsningen, tørret og tilberedte Lokker fedt krøllede krøller.

Hold vinke carving vil være op til det øjeblik, hvor håret ikke bliver vandes. Hvis du ønsker at holde om, så er du nødt til at hovedet at vaske det af speciel shampoo og tørre uden brug af hårtørrer. Og hvis du er træt krøller, ret derefter en perm kan være, hvis føntørring hår trækker en børste.

Udskæring gør det muligt at oprette en række frisurer, som gør det muligt at bruge forskellige styling - skum, sprays eller geler.

Har de carving bedste ejere af en kort frisure eller dem med skulder-længde hår. Holder sådanne æglæggende omkring 4-5 uger. Carving lov til at gøre og farvet hår, men efter farvning er bedre at vente et par uger. Hvis håret er meget tørt og ofte bryde ned, er det tilrådeligt at behandle dem først, at have en reducerende sats, og først derefter gøre perm

Care krøller efter curling udskæring indebærer brug af nærende masker. Paint dem straks efter indgrebet er ikke nødvendigt, det er bedre at vente et par dage og drage fordel af de semipermanente farvestoffer, der ikke indeholder ammoniak. Re-do udskæringen kan perm efter "hvile" dit hår to eller tre måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.