SkønhedHår

Fremhævning på gråt hår. Sort fremhævning. Hvordan farve mit grå hår?

Naturen af alle levende ting er sådan, at kroppen over tid begynder at blive gammel og falme. En person oplever tegn på ældning meget mere end noget andet væsen, især i den smukke halvdel. Når håret er berøvet pigment - de begynder at blive grå, prøver kvinden på enhver mulig måde at skjule det, fordi det er helt umuligt at stoppe processen. I dag vil vi fortælle dig, hvordan man farger grå hår, hvilket mærke er bedre at vælge. Vi vil også dele hemmelighederne, hvordan du kan pynte det grå hår ved hjælp af melioration og skabe et fantastisk billede.

Hvilken maling skal du vælge?

Der er ikke noget større problem for en kvinde, hvordan man farver hendes grå hår. Det var der ikke, for der er nu specialværktøjer, der kan farve ringlets, der mangler pigment, fylde dem med deres egne og holde dem i en relativt lang tid. Flere og flere fans vinder farverne på sådanne mærker som "Estelle" og American "Matrix". Begge værktøjer er gode og gør deres arbejde perfekt, uden at skade deres hår, da der ikke er nogen skadelig ammoniak i deres sammensætning. Og alligevel kan "Matrix" kun fungere på de ringetoner, der er misfarvede mere end halvdelen. "Estelle" kan bruges på ikke-tørret hår.

Mal "Estel" til gråt hår: en palette og funktioner

Det russiske firma Estel har udviklet et specielt produkt egnet til grå hår. "Lux Silver" - en række farver, der er i stand til at skjule det grå hår på en høj kvalitet og blød måde for at give lusene en livlig farve, blødhed og glans. Med den stabile brug af dette værktøj vil man for evigt glemme det grå hår, fordi Estel Professional kan male det hundrede procent. Paletten består af syv primære farver og mere end 150 naturlige nuancer.

Selvom farvningen anbefales i en professionel salon, er denne fabrikants maling ganske nem at bruge og hjemme. Det vigtigste er at overholde instruktionerne fra producenten, ellers kan du opnå en stærk skelnenhed fra det, der blev angivet på pakken.

Palette af maling til grå hår:

 • Brunt medium (brunhåret 4 / **);
 • Brunt lys (lysebrunt 5 / **);
 • Blond mørkt (lysebrunt 6 / **);
 • Blondt gennemsnit (lysebrunt 7 / **);
 • Blondt lys (lysebrunt 8 / **);
 • Blond er lys (blond 9 / **);
 • Blondinen er lys (10 / **).

Hver af skalaerne er repræsenteret af flere nuancer, og kvinden, uanset hendes hårfarve, kan vælge den tone, hun kan lide. Det skal bemærkes, at skyggen under nummer 9/65 kun er egnet til det hår, der helt tabte pigmentet - mindst 90% af det grå hår. Alle nuancer er velegnet til melirovaniya på gråt hår. Hvad angår sort farve, vil vi diskutere indholdet af artiklen i fremtiden.

Instruktioner til brug

Hvis det er vigtigt for dig at få en jævn tone, skal du følge reglen, når du vælger en tone for gråt hår. Det bør ikke afvige fra din naturlige farve for meget. Forskellen bør ikke være mere end to toner. Hvis du har absolut alle de "sølv" krøller, tag en tone, der falder sammen med hundrede procent med din hårfarve.

Malingen "Estelle" har ikke en ubehagelig lugt, når den vokser, tværtimod har den en ret let og delikat aroma. Produktet passer perfekt, omslutter strengen, strømmer ikke så langt som effekten. Før du ansøger, skal du foretage en følsomhedstest for ikke at blive offer for allergi.

 1. Brug beskyttelseshandsker og bland produktet i en ikke-metallisk skål.
 2. Påfør med en pensel på hver streng - fra rødderne til spidserne. Håret skal være tørt og uvasket.
 3. Sæt cremen på krøllerne i 45 minutter. En polyethylenhætte er ikke nyttig, men det gør heller ingen skade. I det kan du sikkert rydde op i sofaen eller stolen til at nyde filmen.
 4. Skyl håret under rindende vand, indtil det bliver tydeligt.
 5. Påfør balsam - farvefiksering, vask det af efter 5 minutter.
 6. Hvis melioration til gråt hår udføres, reduceres aldringstiden til 35 minutter.

Hvis du er i tvivl, når du vælger en skygge, så kontakt mesteren i salonen, han vil professionelt vælge den perfekte tone til dit hår. Opfølgningsprocedurer kan udføres hjemme alene, glem ikke kun frisøren for at finde ud af skygns nummer.

Kort hår

Hvis du har en fashionabel kort frisyre, og håret er helt gråt, så kan du ikke male dem, men dekorere dem. Nu går mere og mere grå ind i mode, og det er ikke ualmindeligt at møde en ung dame med sådanne krøller. Du vil ideelt set lide et ombre for kort hår. Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at male dig selv derfor kontakte mesteren. Han vil samle en skygge af ashy eller grå (muligvis sort) og skabe en perfekt farve af krøllerne. Det vil se sådan ud: Fra en mørkere asy skygge (grå eller sort) ved rødderne, ændres farven jævnt til sølv. Det ser fantastisk ombre og kort og langt hår.

Fremhævning på gråt hår

Hvis du ikke har mere end 40% grå hår, så vælg de sædvanlige højdepunkter. Det vil bidrage til at skjule tegnene på visning og give ekstra volumen, da de krøller, der mangler pigment, bliver tynde, og det generelle udseende af håret ser flydende ud. Vælg nuancer tæt på den naturlige farve, dette vil bidrage til at undgå kontrast, når der vokser rødder.

"Salt og peber"

Dette er en usædvanlig sort mærkning på gråt hår. Det vil appellere til kvinder lyse, selvsikker, egnet til mellemlang og lang krøller. Denne hårfarve - melirovanie black, passer til kvinder, hvor grå hår udgør det meste af håret. Også ideel til piger hvis krøller er malet i ashy.

Som bemærket af fagfolk er fremhævning af gråt hår med individuelle tråde ineffektive, da resultatet kan vise sig at være uventet, det vil sige håret kan blive gul eller endog rød. Derfor tilbydes ejerne af helt gråt hår "Salt og peber".

Egenskaber ved farvning

Sort melirovanie denne metode er usædvanlig. Resultatet er en farve, der ændres jævnt fra helt hvidt (salt) til sort (peber). Målet er et harmonisk kvarter af to modsatte farver, hvor grænsen mellem er sløret og næsten usynlig. I hjemmet er det ikke muligt at oprette et sådant billede, så kontakt en professionel i salonen. Ved hjælp af sådan hårfarvning - melirovaniya sort på sølv krøller, vil det være muligt at skabe et elegant, feminint og interessant billede, samt gøre en stil med lysstyrke og ekstravagance. En sådan kvinde vil aldrig forblive i skyggerne og vil marchere som en iskolde dronning.

Pas på farvet grå hår

Grå låse, især efter hårfarvning, melioration, kræver særlig pleje, fordi de er tynde, tørre og ser trætte ud. Hvis der ikke er nogen mulighed for at købe et dyrt produkt, fortvivl ikke, for i hver husmors køkken er der vegetabilsk olie, hvad enten det er oliven eller solsikke. Det er nødvendigt en gang om ugen i en time, før du vasker hans hoved for at lægge hele længden på krøllerne, læg på en plastikkappe. Det kan vaskes let af med varmt vand og shampoo. Sådanne masker hjælper med at bevare glans, blødhed, elasticitet og volumen af hår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.