SundhedMedicin

Orme i mennesket. Rundorme er parasitter Behandling og forebyggelse

Når vi taler om parasitter, straks forelægges lange orme. Men det er ikke sandt. Parasitter - det er ikke kun orme i mennesket, og dette inkluderer svampe, bakterier og virus med lignende egenskaber. Med andre ord er det de væsner, der lever og vokser på bekostning af livet i en anden organisme. I denne artikel vil vi fokusere på, hvad der er indvoldsorm, som til behandling og forebyggende foranstaltninger bør anvendes til at slippe af med dem.

Rundorm. hovedtræk

Disse orme i den menneskelige såkaldte grund af formen af tværsnittet. Liget af parasitter er lang, velformuleret, nogle gange det kommer til størrelsen på 20 cm. Ormene har ingen særlige organer til fastgørelse. Hos mennesker er de holdes hviler hans krop ender i tarmene.

karakteristika

De mest almindelige - runde orme. humane parasitter har en række funktioner, som kan karakteriseres ved:

 1. kropskavitet har nogen ordentlig vægge. Indenfor det er en væske i som er placeret reproduktion og fordøjelsesorganerne. Kroppen af orme tilstrækkeligt tætte. Denne virkning opnås på grund af det faktum, at kropsvæsken er under konstant pres.
 2. Hud og muskel pose. Orme i mennesker have en tæt legeme med en kondenseret lag af langsgående muskler. Det vil sige, ormene kan kun bøje.
 3. Fordøjelsesorganerne. Mund rundorm er i slutningen af kroppen. Han har tre læber, hvorigennem maden absorberes. Endvidere fødevarer kommer ind i tarmen, og den ubehandlede del udstødes gennem anus i den anden ende af legemet.
 4. Reproduktion. Rundorme - menneskelige parasitter, som er tvebo. Det vil sige, at de har både kvinder og mænd. kvindelige repræsentanter kan lægge op til 200.000 æg på én dag. De er dækket med en tæt skal. Efter et par uger larverne inde æggene begynder at danne. Ofte kan deres spor ses i fæces, så når de første tegn på infektion passere afføring analyse.

Desuden kan en mand leve orme af andre typer (tape, ikter).

Typer af spolorm

Orme i mennesket kan være af forskellige typer. De lever i planter og dyr. Der er mere end 5000 arter af fugle rundt. De mest almindelige parasitter er den menneskelige spolorm. Børn er ofte børneorm. Også fundet en anden form for rundorm - hårorme. De kan ses i de lavvandede sumpe og damme. De ligner en gribende klumper. De er parasitiske kun i insekter. En flyder på overfladen af vandet for at lægge deres æg.

Tegn og symptomer på infektion

Nogle mennesker fejlagtigt tror, at indvoldsorm suge blod eller spise humane celler. Dette er ikke tilfældet. De skader, de forvolder på vores krop - det er giftige udledning, som kan forgifte og forårsage hovedpine. Når larverne af parasitter ind i blodbanen, er de i nogle tilfælde ikke kan være i menneskelige lunger og forårsage skader på deres vægge. Dette kan medføre nogle former for lungesygdom. Symptomer på angreb:

 • diarré og diarré;
 • hovedpine;
 • oppustethed;
 • flatulens og smerte;
 • vægttab;
 • træthed og konstant træthed;
 • irritation af anus;
 • fremkomsten af orme i fæces.

Som parasitterne ind i menneskekroppen?

Runde, ligesom bændelorm, en person, der bor i tarmen. Hvordan de kommer derhen? Alle ved, at de beskidte hænder - den vigtigste kilde til angreb. Men dette er ikke den eneste måde at fange ormene. Æggene af nogle arter af orme i store mængder er på pelsen af dyr. Larver, der falder fra en kat eller hund, kan leve i op til seks måneder, at komme til sengetøj, tøj og et spisebord. Gennem hænderne på ormeæg få os ind i den gastriske tarmkanalen og derefter ind i tarmen. Ud over kæledyr, er larverne overføres og fluer. de kan også være til stede i de uvaskede greens, frugt og grøntsager. Larverne af parasitter lever i svinekød og fisk, så korrekt tilberede disse fødevarer, ellers er der risiko for at pådrage trikinose eller opisthorchiasis.

Sådan behandler?

Hvis du bemærker ved ovenstående symptomer, bør du straks giver en afføringsprøve. Hvis sagen er mere alvorlig, kan lægen ordinere røntgenbilleder. Det er vigtigt, at omfattende behandle denne form for sygdom. I dag er der forskellige stoffer, der effektivt bekæmper med indvoldsorm. De hyppigst ordineret medicin såsom:

 • "Piperazin adipat";
 • "Levamisol";
 • "Pyrantel";
 • "Vermoxum".

Disse stoffer kan have et andet navn. For eksempel, "levamisol" - det er det samme som "Dekaris", "mebendazol" - "Vermoxum", "Kombantrin" - "Pyrantel". Alle disse lægemidler hurtigt ødelægge orme. Indvoldsorm er en person matrice efter en enkelt dosis af lægemidlet. glycolyse proces undertrykkes, og muskulatur lammet orme. Gelmiozy en dag udskilles. Doser er beregnet i overensstemmelse med dets alder og vægt af patienten. Nogle gange kan det være re-tage stoffet efter 7 dage.

sygdomsforebyggelse

Hvis afregnet orme i mennesker, læger ikke altid umiddelbart ordineret medicin indtag. Ofte, lægen forbereder den menneskelige krop, ordinering græskar og hørfrø olie. Dette er den første fase af behandlingen. Ved siden af produktionen af det menneskelige legeme af giftige emissioner og giftstoffer administreret perparat "Enterosgel". Først da kan drikke protivogelmitnye midler.

I folkemedicinen, er der også nogle opskrifter til bekæmpelse af skadedyr. Slippe af med de orme hjælp røllike, malurt, anis og rejnfan. Af disse planter kan være nyttige afkog. En effektiv metode til bekæmpelse af orme er et lavement infusion af dette.

Tips og tricks

Orme i den menneskelige krop - et fænomen ret hyppige. For at forebygge infektion, bør du holde sig til enkle regler og så ikke at drikke og medicin til at gå videre til mere alvorlige stadier af behandlingen:

 1. Så at kroppen blev renset ofte, drikke masser af væske. 2 liter om dagen - en nødvendig dosis for mennesker.
 2. Spis mere friske grøntsager - hvidløg, rødbeder, gulerødder, græskarkerner og granatæble. Disse produkter effektivt at bekæmpe parasitter.
 3. For at forbedre fordøjelsessystemet spise yoghurt med probiotika.
 4. Tag dine vitaminer du har brug for hver dag for at få mindst 20-30 gram zink.
 5. At ødelægge parasitter i hjemmet, kan du drikke planten enzymet papain. Dette objekt genskaber mikroflora og forbedrer tarmfunktion, hvilket reducerer risikoen for infektion.
 6. Vask omhyggeligt frugt og grøntsager. Det skal behandles med vand og æg.
 7. Opbevares sammen med fødevarer street handsker, sko.
 8. Efter at være kommet hjem, altid vaske dine hænder med sæbe og vand. Læg ikke snavsede poser ved middagsbordet, ikke sprede pengene nær maden.
 9. Under din ferie eller ferie ikke svømme i farvande med åbne sår. I løbet af ture og rejser drikke renset vand eller flaskevand.
 10. Svøm kun i tilladte områder.
 11. Prøv ikke at sluge vand under svømning og dykning.
 12. Spiser mere vitamin C.

Under alle omstændigheder, når de første symptomer bør straks søge læge. Må ikke selvmedicinering og ikke diagnosticere dig selv alene. Vær sikker på at blive testet, og først derefter tage de nødvendige lægemidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.