SundhedMedicin

Fjernelse af ovariecyster

Ovariecyste - en tumor hulrum med en væske, som blev dannet i æggestokkene, stigende dermed dens volumen. Oftest er sygdommen diagnosticeres hos kvinder i den fødedygtige alder. Lidt mindre de lider damer over 50 år gamle.

typer af cyster

Den mest almindelige type af denne sygdom er en funktionel cyste. Typisk opstår, når der er en overtrædelse af ovariefunktion på baggrund af hormonal svigt eller svækkelsen af immunsystemet hos kvinden. I de fleste tilfælde er den funktionelle cyste behandling kræver ikke, som over tid, det løser selvstændigt.

Hvis cyste ikke falder i to måneder i størrelse, er det sandsynligt, det resulterende organiske hævelse. I dette tilfælde fjernelse af ovariecyster, og så hurtigt som muligt. Efter alt, hvis dette ikke sker, så er der en stor risiko for, at cyste stigninger i størrelse alvorligt kan skade æggestokkene.

Påvisning af ovariecyster

Den mest trofaste og pålidelig metode, der vil identificere ethvert stadium af sygdommen, er en standard ultralyd af organer i underlivet. Som regel hjælper det at påvise tilstedeværelsen af cyster før dens spredning. Hvis ultralyd resultater bekræftede forekomsten af sygdommen, tildeles for at starte medicin. I tilfælde, hvor virker det ikke nødvendigt at fjerne en æggestokkene cyste.

Behandling.

Som det allerede er blevet sagt, i den indledende fase ty til farmakologisk terapi af sygdom. Normalt ordinere lægemidler til hormoner, der bidrager til resorption af tumoren, og antiinflammatorisk medicin karakter. Inden for tre måneder, for at være nøjagtig 3 menstruationscyklus, bør patienten ses af en gynækolog. Hvis tumor ikke er løst efter dette tidspunkt, er operationen kræves.

For nylig, operation betød forekomsten af ar på kvindens krop. Nu er alt dette gøres med hjælp fra tre punkteringer - på et sted nær navlen og en henrettet i den iliaca-regionen to mere. Denne operation kaldes "laparoskopisk fjernelse af ovariecyster." Når den udføres ved hjælp af specielle kirurgiske redskaber, der fjerner kapslen af tumoren uden at beskadige det raske væv og reproduktive organer. I svære tilfælde kan lægen ty til en anden type laparoskopi - en kile resektion. Dette er, når udover cyste fjernes, og en lille del af ovariet.

Efter fjernelse af ovariecyster indtraf, bar den yderligere behandling er rettet mod at genoprette mulighed for at blive gravide og bære og har et barn uden problemer.

Hvis tumormassen er stor, den foreskrevne laparotomi - fjernelsen af ovariecyster, ved åbning af bughulen. Sammenlignet med laparoskopi, rehabilitering periode i denne type operation varer flere dage.

Fjernelse af ovariecyster: omkostningerne

Prisen for operationen vil afhænge af sværhedsgraden af sygdommen, og antallet af cyster kompleksiteten af hele processen. I gennemsnit er det varierer fra $ 600 op til 3000 euro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.