SundhedMedicin

Sådan helbredelse en kold?

Sådan en simpel sygdom - løbende næse, og hvor meget han er i stand til at levere problemer. Intet du ikke ønsker at gøre, har hovedpine, næse så gøre en hel krig. Ubehagelig faktum, at et lignende problem kan falde på den person, på ethvert tidspunkt af året.

Løbende næse er en virussygdom, inficerer dem folk eller ej, afhænger helt af den tilstand af hans immunsystem. Hvis det er i orden, vil sygdommen passere, hvis der er problemer, er det nødvendigt at forberede sig til det faktum, at 5-7 dage næse "fail". Hvis vi betragter rhinitis som en sygdom, det refererer til den form for lokale forkølelse. Som regel kun betændte næseslimhinde, øger mængden af slim, ødem - alt dette forstyrrer den normale vejrtrækning. Stigning i slim bidrager i høj grad til at befri kroppen fra alle mulige giftstoffer. Fordi der i en kold, på trods af sin ubehagelige side, kan du se noget positivt, og - at fjerne slim, den person renser din krop.

Der er en opfattelse, at sygdommen, vil uanset om ikke at behandle det, vil vare omkring en uge, og derefter sende sig selv. Det er ikke som om, du ikke spekulere på, hvordan man kan helbrede en almindelig forkølelse, kan begynde alvorlige komplikationer: kronisk form, hvorfra det er praktisk umuligt at slippe af med, eller bihulebetændelse, hvilket er en meget alvorlig sygdom.

Hvordan man kan helbrede en løbende næse, hvis det kun lige er begyndt? Næsten alle kan genkende tegn på begyndende sygdom: hovedpine, "kløe" i næsen. I denne situation, er hjælpen fremragende antiviralt lægemiddel. Dette kan være Arbidol eller Anaferon. Hvis du tager disse lægemidler i henhold til vejledningen, symptomerne forsvinder efter kort tid. Det er vigtigt ikke at slappe af, samt ophør af udviklingen af sygdommen ikke betyder, at den virus, der forårsagede den kolde, forsvandt fra kroppen. Det er værd at selv efter ophør af symptomer, mens du tager disse lægemidler. I efteråret og vinteren, de er generelt anbefales at drikke i lang tid, for at minimere risikoen for sygdom. Mange lægemidler ikke bare dræbe virus, men bidrage til at styrke immunsystemet.

For at løse sådan et problem - hvordan man kan helbrede en almindelig forkølelse, som undertrykker begyndelsen af sin udvikling ikke var muligt, kan det være tilrådeligt at købe et lægemiddel i form af en spray eller aerosol. Efter nogen tid efter brug, er fartøjer indsnævret lidt hævelse aftager, lettere vejrtrækning og næsen begynder renses for akkumulerede slim. Det er meget lettere liv. Men eksperter anbefaler - ikke blive involveret i sådanne fonde. Deres langsigtede brug er ikke helt til gavn for menneskets påvirkning. Kan udvikle forskellige sygdomme i form af tab af lugt, smag forstyrrelse, konstant tørhed i næsen. Som et resultat, ud over det problem - hvordan man kan helbrede en løbende næse, du kan se hinanden - hvordan man kan slippe af en ny, mere alvorlige sygdomme. Alle aerosol - de fleste krisemidler, er de anbefales at blive brugt, når personen føler meget dårlig.

Der er mange populære opskrifter til at hjælpe dig slippe af med dette problem. De er i øvrigt med til at løse problemet - end at behandle en løbende næse for gravide kvinder, da mange lægemidler er kontraindicerede i denne periode. I stedet for en aerosol kan bruge specielle smådråber med en basis af naturlige olier: gran eller eukalyptus. De har også en betydelig forbedring vejrtrækning, reducere hævelser og slim. Svaret på det spørgsmål - hvad til at behandle en slem forkølelse, giver ekspert. Hvis sygdommen ikke er i tilbagegang, betyder det ikke hvile, bør du søge hjælp fra en læge for at undgå bivirkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.